Hilma Stockholm

4,8
8 betyg
$$$
Bar
Restaurang
Hemsida
Instagram
Hilma Stockholm
4,8
8 betyg
Hemsida
Instagram

Inuti designhostelet Generator nära Norra Bantorget hittar du den här sociala mötesplatsen med bar, restaurang och en egen tatueringsstudio. Interiören hämtar influenser från abstrakt konst, och menyn kretsar kring säsongsinfluerade bistrorätter. Håll även utkik efter olika events och dj:s.

Generator finns runtom i Europa och kom till Stockholm våren 2016. Det tillhörande bar- och restaurangkonceptet Hilma är till för både internationella gäster och för stockholmare som vill umgås, äta och ta något att dricka. Här serveras såväl bistromat som cocktails, öl och vin. Med jämna mellanrum gästar olika dj:s och andra events som kan vara värda att hålla koll på för den som vill hänga.

Med konstreferenser och särpräglad design kan även miljön smitta av sig rent kreativt. Både interiören och namnet har nämligen inspirerats av den svenska konstnären Hilma af Klint, en av den abstrakta konströrelsens pionjärer under 1800- och 1900-talet. Lokalen lyses upp av konstnärliga ljusinstallationer, och en stor bur fungerar som restaurangens chambre separée. Sommartid samlas AW-firarna på uteserveringen, där man också slår upp en portabel utomhusbar. Vill man ha en unik inramning för kickoffen, festen eller det större middagseventet går det också bra att boka Hilmas lokaler.

Hit kommer man dock inte bara för att bo, äta och umgås. Det går även bra att skaffa sig en tatuering, då ett gammalt bankvalv i anslutning till restaurangen har förvandlats till en tatueringsstudio.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Hilma Stockholm Användarbilder

Recensioner av Hilma Stockholm

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
16 aug. 2023

Hilma är verkligen en gömd skatt i stadens hjärta. Jag hade en fantastisk upplevelse där nyligen. Atmosfären var perfekt, varken för formell eller för avslappnad. Personalen var både välkomnande och kunnig, och det märktes att de ville göra bes... Visa hela »

16 aug. 2023

Översätt till svenska »

Had a blast at Hilma recently! The vibes were cozy and inviting as soon as I walked in. The staff was super friendly and knew their stuff! Can't wait to come back!

5 nov. 2017

Trevlig personal, oväntat god mat, nice vibe och lite annorlunda miljö också.
Kommer definitivt gå dit igen!

Listad i: AW
24 maj 2021

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Älskade sommarterrassen, du kan smutta på cocktails i solen och lyssna på bra musik. Vad mer kan man önska sig!

22 maj 2021

Jättebra!! Great food and cocktails

7 apr. 2020

Goda drinkar och spelar riktigt grym musik!

30 dec. 2021
20 juni 2023