Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Hilma

4,5
2 recensioner

Hilma

4,5
2 recensioner
Hilma

Inuti designhostelet Generator nära Norra Bantorget hittar du den här sociala mötesplatsen med bar, restaurang, karaokerum och en egen tatueringsstudio. Interiören hämtar influenser från abstrakt konst, och menyn kretsar kring internationella streetfood-influenser. Håll även utkik efter olika events och dj:s.

Generator finns runtom i Europa och kom till Stockholm våren 2016. Det tillhörande bar- och restaurangkonceptet Hilma är till för både internationella gäster och för stockholmare som vill umgås, äta och ta något att dricka. Här serveras såväl asiatisk streetfood som cocktail, öl och vin, och dessutom satsar baren på nischad fransk cider. Med jämna mellanrum gästar olika dj:s och andra events som kan vara värda att hålla koll på för den som vill hänga. Hilma har även privata karaokerum där man kan få en unik karaokeupplevelse.

Med konstreferenser och särpräglad design kan även miljön smitta av sig rent kreativt. Både interiören och namnet har nämligen inspirerats av den svenska konstnären Hilma af Klint, en av den abstrakta konströrelsens pionjärer under 1800- och 1900-talet. I lokalen ryms allt från blå sammetssoffor till lila golv och konstnärliga ljusinstallationer. En stor bur fungerar som restaurangens chambre separée.

Hit kommer man dock inte bara för att bo, äta och umgås. Det går även bra att skaffa sig en tatuering, då ett gammalt bankvalv i anslutning till restaurangen har förvandlats till en tatueringsstudio.

Användarbilder på Hilma

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
5 nov 2017

Trevlig personal, oväntat god mat, nice vibe och lite annorlunda miljö också.
Kommer definitivt gå dit igen!

Listad i: AW
7 apr 2020

Goda drinkar och spelar riktigt grym musik!