It's Pleat lanserar semmelkollektion

It's Pleat ger sig återigen in i kampen om årets mest innovativa och kreativa semla. De lanserar inte enbart en semla, utan en hel semmelkollektion, där förra årets 'semmelfreakshake' står i centrum.

I årets semmelkollektion, som är uppbyggd precis likadant som förra årets, ingår förutom freakshaken även en semmel-rawboll, en semmel-overnight oats samt en traditionell mini-semla.

– Just freakshakes har verkligen blivit en grej på It's Pleat. Det började som ett kul samarbete med Food Pharmacy som tog fram en omtyckt freakshake till oss. Det blev så populärt att vi tillsammans med vår egna receptkreatör Victoria Nordström skapat nya freakshakes efter säsong. Det känns extra kul att få släppa just semmelkollektionen igen och se om den slår förra årets succé, säger projektledare Ninnie Lahnborg.

Allt i sortimentet utom mini-semlan är veganskt. Årets semmel-freakshake är gjord på en bas av havredryck och mango, samt smaksatt med mandelsmör och kardemumma. Den toppas med kokosgrädde, hallonskakade popcorn och ett fruktspett.

Semmelkollektionen serveras på It's Pleat fram till den 6 mars, i både Stockholm och Uppsala.