Kockarnas Kamp-deltagare gästspelar på Bar DoMa

Under hösten återskapar Bar DoMa middagskonceptet från Kockarnas Kamp, där gästerna sitter vid gemensamma bord och serveras en fast meny som skapats av kvällens gästande kock. Menyerna kommer att kännas igen – de är nämligen desamma som respektive kock serverat i årets säsong av programmet. Men vilken kock som gästspelar vilken kväll blir en överraskning.

Kockarna som gästar är inga mindre än årets deltagare i Kockarnas Kamp, som är en All Star-upplaga med de vassaste kockarna från tidigare säsonger, och upplägget är detsamma som i programmet: 8-12 personer sitter tillsammans vid ett stort bord där kocken serverar sin meny, socialiserar och berättar om maten. Bland årets deltagare finns Nils Molander som bland annat står bakom Wedholms Fisk, Jonas Lagerström från Etoile och Årets Kock 2023-vinnaren Desirée Jaks. För överraskningens skull är det hemligt vilken kväll som tillägnas vilken kock, så det är bara att chansa och boka bord i blindo. Varje vecka efter att programmet sänts avslöjas namnet på nästkommande kock att gästspela.

Totalt blir det tio gästspel som äger rum mellan den 21 september och 1 december. Matmenyn kostar 1100 kronor och rekommenderas att bokas i god tid.