Wedholms Fisk

4,8
4 betyg
$$$$
Restaurang
Wedholms Fisk
4,8
4 betyg

Fisktraditionen lever vidare på en av Stockholms mest kända restauranger, Wedholms Fisk. Lunch som middag är det havets läckerheter som står i centrum. Finmat får en ny innebörd på Bengt Wedholms klassiska hak och kungligheter som celebriteter har genom åren åtnjutit husets avsmakningsmeny. Firar du något speciellt är Wedholms Fisk ett svårslaget val för dig som är fisk och skaldjursälskare.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,8
4
Google-logo
Google
4,6
733
Yelp-logo
Yelp
4,0
26

Recensioner av Wedholms Fisk

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Texten har översatts automatiskt.

Wedholms Fisk är en institution. Fisken är helt gudomlig, särskilt med champagnesåsen. Meet är inte dåligt, men jag skulle hålla mig till fisk eller skaldjur där eftersom det är där de verkligen utmärker sig. Överraskande nog är des...

Så var det äntligen dags att testa Wedholms Fisk. Det var större än vad jag hade föreställt mig. Och mindre stelt. Fast fortfarande relativt lugnt, trots att det var fullsatt. Väldigt elegant miljö. Personalen matchar miljön perfekt. I princip inte en en...

Här blir man aldrig besviken. Stockholms bästa fiskkrog. Bästa råvarorna, trevliga presentationer, alltid god service, trevlig vinlista. Återkommande besökare.

I flera decennier har denna pärla stått sig.

En tidlös klassiker som rakt igenom baserats på kvalité under alla år och därför varit således oberörd av mattrender och nya tidsepoker. Endast kvinnor i servisen (kanske därför d...

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,8
4
Google-logo
Google
4,6
733
Yelp-logo
Yelp
4,0
26

Representerar du Wedholms Fisk?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på Wedholms Fisk?

På Wedholms Fisk serveras bland annat:

  • Fisk
  • Skandinaviskt
  • Europeiskt
  • Skaldjur

Vad kostar det att äta på Wedholms Fisk?

Wedholms Fisk ligger i prisklassen Hög ($$$$).

Är det dyrt att äta på Wedholms Fisk?

Wedholms Fisk ligger i den högsta prisklassen, så som besökare kan förvänta sig att betala mer än på de flesta andra restauranger.

Var ligger Wedholms Fisk?

Wedholms Fisk ligger på Nybrokajen 17, City, Norrmalm. I närheten ligger Berzelii park, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Kungsträdgården (ca 150m).