Le Kebab serverar förfinad kebab på Söder

Den 25 mars slår Le Kebab upp dörrarna till sin nya filial på Rosenlundsgatan vid Mariatorget. Här utlovas en modern kebaberia med miljö, atmosfär och råvaror i fokus.

Sedan Le Kebab öppnade i Vasastan för två år sedan har restaurangen serverat nytänkande kebab med fokus på ekologiskt, grönt, fina råvaror och oväntade smaker. Med den nya filialen har inredning och design uppdaterats, och nu vill man locka nya gäster med förfinad kebab. Bakom satsningen står bröderna Mario och Charbel Hammo, som även driver Pharmarium och Stortorgskällaren i Gamla stan.

– Det är fortfarande en kebab man äter och det ska man känna i maten, men samtidigt erbjuder vi en kebabrestaurang utöver det vanliga. Vi gör gjort allt från grunden med egna recept som vi själva tagit fram och utesluter halvfabrikat, berättar Charbel Hammo i ett pressmeddelande.

Pressbild

På menyn hittar man bland annat kebab med pitabröd, som en wrap, en lite mer oklassisk kebabtallrik och som en bowl med ris. Det mesta är vegetariskt och man erbjuder många veganska alternativ.

Le Kebab slår upp dörrarna på Söder den 25 mars, och under året planeras det dessutom för fler öppningar både i och utanför Stockholm.

– Förhoppningen är att vi ska få sätta Le kebab på kartan över hela Sverige, med en riktigt bra kebab i en riktigt trevlig miljö, avslutar Charbel Hammo.