Le Kebab Södermalm

3,5
4 betyg
$$
Kebabställe
Le Kebab
3,5
4 betyg

På kebabstället Le Kebab ligger fokus på ekologiskt och grönt, med högklassiga råvaror och oväntade smaker. Bakom satsningen står Philip Örtegren, grundare av Phil's Burger, samt Mario och Charbel Hammo, som driver cocktailbaren Pharmarium och restaurangen Stortorgskällaren i Gamla stan.

På Le Kebab serveras kebab, det är ingen hemlighet, men krögarna bakom konceptet vill ge sina gäster en ny upplevelse, där menyn är allt annat än vad man är van vid på mer klassiska kebabställen. Menyn är 80% grön och består av högkvalitativa, noggrant utvalda råvaror. Allt görs från grunden och brödet som bakas är alltid dagsfärskt.

Kebabmenyn erbjuder ett generöst utbud med variation på smak och form. Du kan beställa kebab i pita, på tallrik, i skål, över ris och i wrap. Är man vegetarian finns även en helt separat meny med utvalda favoriter från den ordinarie menyn, där köttet ersatts med vegetariska alternativ och falafel. Förutom att fokusera på fräscha råvaror är man noga med att uppläggningen ska kännas modern. Rätterna är minst sagt instagramvänliga och går att äta på plats eller ta med.

Om du väljer att äta i restaurangen på Rosenlundsgatan så omges du av en modern lokal som präglas av vitt kakel i såväl väggar som bord. Här sitter du i mjuka lädersoffor och kan skymta en och annan uppiggande neonlampa. Det finns plats för många sällskap, stora som små. Skölj ner maten med en öl, ett glas vin eller varför inte deras hemgjorda milkshake.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,5
4

Recensioner av Le Kebab

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Faktiskt över förväntan! Passar bra till lunch eller om man har lite bråttom iväg då maten levererades på 3-4 minuter (efter jobbet-tid). Stor lokal nära tunnelbanan Mariatorget.

När en kebab till dök upp i stan kunde jag inte bli annat än trött. Tjejen ville gå, jag vägrade såklart. Trillade ner i ett svagt hungrigt ögonblick och det var så j-la gott. Satt och slafsade som en grottmänniska. Supertrevlig personal! Mitt nya...

Listad i: kebab/pizza

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,5
4

Representerar du Le Kebab Södermalm?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på Le Kebab Södermalm?

På Le Kebab Södermalm serveras bland annat:

  • Kebab
  • Vegetariskt
  • Snabbmat
  • Falafel

Vad kostar det att äta på Le Kebab Södermalm?

Le Kebab Södermalm ligger i prisklassen Undre mellanklass ($$).

Har Le Kebab Södermalm vegetariska alternativ på menyn?

Ja, Le Kebab Södermalm har vegetariska alternativ på sin meny för dem som föredrar att äta köttfritt.

Serverar Le Kebab Södermalm lunch?

Ja, Le Kebab har lunchserveringar.

Är Le Kebab Södermalm barnvänligt?

Ja, vi har kategoriserat Le Kebab som en restaurang som passar att ta med sig barnen till.

Var ligger Le Kebab Södermalm?

Le Kebab Södermalm ligger på Rosenlundsgatan 20, 118 53, Södermalm. I närheten ligger Mariatorget. Närmsta tunnelbana är Zinkensdamm (ca 350m).