Livejazz bland böcker och grill

"Det är något sofistikerat över att kröka på hotell. Lite extra lyxigt blir det på Mornington där de fullbelamrade bokhyllorna dessutom ger en high brow twist till det hela. Dessutom har de ofta liveuppträdanden med softa band. Och du är såklart välkommen även om du inte bor på hotellet".

Metro har lyckats med en härlig blandning på språknivån - så att alla ska hänga med! Men den ger knappast ett mindre lockande budskap för det.


Mornington Hotel har ett fint utbud av både mat och dryck och passar för många tillfällen. Brunchen är klart inspirerat av Nordamerika medan grillen står i fokus under både lunch- och middagstid. Husmanskost är nyckelordet - men med en del exotiska inslag.

Listorna för öl och vin är långa och i baren kan man slänga ihop en hel del drinkar. Det är även läge för en fika med alla möjliga sorters kaffe och dess tillbehör.

Regelbundet uppträder liveband - jazz brukar vara den röda tråden. Även DJ-båset gästas med jämna mellanrum. Klicka på 'Läs mer' för att se höstens program.

Klicka på "läs mer" för att se vad som händer på Mornington Hotel i augusti och september:


27 aug Live i Loungen
Onsdagen den 27 augusti kl 19-22 spelar Latin the Mood i loungen igen. Latin the Mood är Stockholms kvartetten som levererar eget material med det brasilianska tonspråket. En grupp som blandar samba, bossa nova och jazz med en egen högst personlig prägel. Det blir en het kväll!


29 aug Bar DJ Mattias Ström
En cool After Work med 60-talstoner, brasilianska rytmer, old school-funk och jazz.
5 sep Bar DJ Stefan Callert
Äntligen fredag och After Work! Stefan Callert bakom mixerbordet levererar sköna toner i vår lounge.


19 sep Bar DJ Bengt Söderberg
Fredags After Work med Bengt. Han spelar vinyler och blandar coctailclub med bossanova, soul, jazz och reggae mm.


24 sep Live i Loungen
Onsdagen den 24 september kl 19-22 spelar Anneli Evaldsson Trio live i loungen. Hennes mjuka, eleganta sound och levande uttryck skapar en soft atmosfär i vår lounge.


26 sep Bar DJ Litho Nericco och Daniella Persson
Litho och Daniella levererar soft och skönt sound på After Worken.