Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Mornington Restaurang & Bar

3,8
13 betyg
Redigera Mornington Restaurang & Bar

I anslutning till cityhotellet Mornington på Östermalm bjuder Mornington Restaurant & Bar inte bara på populär brunch och meny med internationella förtecken. Här hittar du även ett av Sveriges största offentliga bibliotek, utställningar, drinkar och mycket mer.

Med sitt centrala läge på Nybrogatan, nära Östermalmstorg, drar klassiska Mornington en stadig publik med lite av varje på den mingelvänliga hotellrepertoaren. Här har den välkända helgbrunchen gått varm i många år och satt ett skönt avslut på veckan för familjer, par och kompisgäng. Men som mötesplats bjuder hotellmiljön på mycket mer än så. Här är tanken att bidra med inspiration för såväl internationella hotellgäster som Stockholmsvana lokalbor.

Utöver bar och restaurang hittar du bland annat det stora biblioteket vars 3 500 boktitlar (!) uppdateras med jämna mellanrum av en helt egen bibliotekarie. Garanterat ingen risk för att tröttna på utbudet, med andra ord. På den kulturella fronten får biblioteket även sällskap av en lounge där du kan ta del av utställningar i kombination med maten, fikat eller drinken.

För hit kommer du givetvis inte minst för att äta och dricka. Matsalens meny bjuder på europeisk husman och internationella influenser, populära såväl bland internationella gäster som inbodda. Här serveras såväl frukost som lunch och middag, där du i de senare fallen kan vänta dig allt från wallenbergare till risotto med getost och rödbetor. Om du som sagt inte väljer att komma lagom till den sköna helgbrunchen, eller helt enkelt bara ta en fika eller ett glas i baren. Missa inte heller uteserveringen lagom till soligare dagar.

Se även Mornington Hotel Stockholm City

Användarbilder på Mornington Restaurang & Bar Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Mornington Restaurang & Bar av Mythu L.
  • Bild från Mornington Restaurang & Bar av Mythu L.
  • Bild från Mornington Restaurang & Bar av Mythu L.
  • Bild från Mornington Restaurang & Bar av Mythu L.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
3 maj 2022

Härlig helglunch på trevlig uteservering. Kanske inte överväldigande men gjorde det mesta rätt.

16 apr 2019

Brunchbuffe!

Trevligt ställe lite som att vara hemma hos någon. Mysigt med böcker på väggarna, lite som ett bibliotek. Utbudet var inte det största men de hade ändå goda rätter! Bacon var krispiga de var riktigt goda och även skagenrö... Visa hela »

24 jan 2016

Finfin brunch, stor buffé

7 mar 2019

Har hittills bara stannat här för en drink men är absolut stället att gå tillbaka till, och är mer än nyfiken på att testa maten och se hur den är.

Stället är jätte fint, precis i min stil. Bruna nyanser i salen, gula toner på... Visa hela »

8 apr 2015

Har käkat middag här en gång och maten var helt ok, kanske lite typiskt för ett hotell. Olika internationella rätter på menyn , inget utstickande eller wow. Lokalen är trevlig med alla böcker i bokhyllan. Personalen var inte så uppmärksam vilket m... Visa hela »

18 apr 2017

Riktigt prisvärd buffé där de verkligen har det mesta! Riktigt imponerad!

27 feb 2019

GRYM frukostbuffé som jag varmt rekommenderar! Inredningen är fantastisk och personalen serviceminded.

10 nov 2018

Inte superimponerad tyvärr. Inga bra saker, inte jättestort utbud och ännu mindre för glutenintoleranta i sällskapet.

29 apr 2016

Trevlig ställe med bra brunch.

22 dec 2014 · Uppdaterad

Väldigt prisvärd (285) och bra brunch. Utbudet har allt man kan tänka sig vad en brunch ska innehålla så som ägg, bacon, lax, köttbullar, nybakat bröd och pannkakor. Enda minuset är att det är ej färsk pressade juicer.

22 sep 2016

Bra brunch ljust o skön miljö

21 apr 2019

RIktig god brunch som satt fint. Brett utbud och familjär känsla.

20 apr 2019

Brunchen var ingen höjdare, varmrätterna var kalla och smakade inget. Kallrätterna var okej. Inte värt priset!

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

12 feb 2022

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.