Selins burgare på Barrels. Foto: Pressbild Selins burgare på Barrels. Foto: Pressbild

MissBurgerbabe bakom månadens burgare på Barrels

Emmi Anderberg, Editor-in-chief, Thatsup Emmi Anderberg, Editor-in-chief, Thatsup
Emmi Anderberg

Under mars månad kan man smaka på samarbetet mellan hamburgerfantasten Selin, känd under namnet MissBurgerbabe på Instagram, och Barrels Burgers & Beer.

Innan pandemin slog till reste Selin lite varstans bara för att äta hamburgare och pizza. Numera blir det mest besök på hemmaplan, men trots det uppdateras hennes Instagram flitigt. Under mars kan man äta hennes egenkomponerade burgare på Barrels i Stockholm.

– När jag fick frågan om att göra ett samarbete blev jag otroligt lycklig, Barrels var nämligen det ställe där jag började äta hamburgare i vuxen ålder. De öppnade sin första lokal i Gamla stan bara några veckor efter att vi själva flyttat dit, och det blev direkt vårt stammishak. De har fokus på bra råvaror och har länge levererat otroligt goda burgare så det kändes bara självklart att tacka ja, säger Selin.


Selin med månadens burgare. Foto: Pressbild

Hamburgaren består av två stycken 80 grammare smashat svenskt nötkött, Väddö Gårdsmejeris ekologiska hamburgercheddar, majonnäs, balsamicoreduktion, hot sauce och lökringar. Burgaren serveras i ett sesambriochebröd från Bröd & Salt fram till och med sista mars. En del av intäkterna kommer att skänkas till Suicide Zero.

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i artikeln?

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.