Selins burgare på Barrels. Foto: Pressbild Selins burgare på Barrels. Foto: Pressbild

MissBurgerbabe bakom månadens burgare på Barrels

Under mars månad kan man smaka på samarbetet mellan hamburgerfantasten Selin, känd under namnet MissBurgerbabe på Instagram, och Barrels Burgers & Beer.

Innan pandemin slog till reste Selin lite varstans bara för att äta hamburgare och pizza. Numera blir det mest besök på hemmaplan, men trots det uppdateras hennes Instagram flitigt. Under mars kan man äta hennes egenkomponerade burgare på Barrels i Stockholm.

– När jag fick frågan om att göra ett samarbete blev jag otroligt lycklig, Barrels var nämligen det ställe där jag började äta hamburgare i vuxen ålder. De öppnade sin första lokal i Gamla stan bara några veckor efter att vi själva flyttat dit, och det blev direkt vårt stammishak. De har fokus på bra råvaror och har länge levererat otroligt goda burgare så det kändes bara självklart att tacka ja, säger Selin.


Selin med månadens burgare. Foto: Pressbild

Hamburgaren består av två stycken 80 grammare smashat svenskt nötkött, Väddö Gårdsmejeris ekologiska hamburgercheddar, majonnäs, balsamicoreduktion, hot sauce och lökringar. Burgaren serveras i ett sesambriochebröd från Bröd & Salt fram till och med sista mars. En del av intäkterna kommer att skänkas till Suicide Zero.

Information
Visa på karta