Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Barrels Burgers & Beer Gamla stan

3,8
19 betyg
Redigera Barrels Burgers & Beer Gamla stan

Vurmen för burgare finns även i Gamla Stan. På Barrels Burgers & Beer, som öppnade i mars 2015, kan man äta rejäla egenmalda burgare och ta sig en smakrik bärs eller drink i Gamla Stan-miljö med rustika trägolv och bardisk i marmor. På menyn står ett gäng olika burgare, allt från den enkla mellan två bröd till vego och nytänkande kombos, serverat i enkla små pappkartonger med pommes eller haricots verts som beställs vid sidan om. Dessutom eftersträvas närproducerat och ekologiskt.

Se även Barrels Burgers & Beer Södermalm, Barrels Burgers & Beer City

Användarbilder på Barrels Burgers & Beer Gamla stan Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Barrels Burgers & Beer Gamla stan av Veronica F.
  • Bild från Barrels Burgers & Beer Gamla stan av Katarina D.
  • Bild från Barrels Burgers & Beer Gamla stan av Fredric E.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
1 apr 2019

Fluffigt bröd och juicy patty. Överlag bra burgare (även om jag saknade några klassiska alternativ), men tråkiga dipper och mycket trötta pommes. Den lokala colan var dock en höjdare!

1 nov 2018

En av mina favorit burgare i Sthlm. Har alltid varit nöjd och alltid fått en håll käften god burgare.
Jag gillar att de även kör månadens smak
Haricot vert eller pommes som tillbehör
Lokalen är inbjudande, trång, livlig och glatt. Bra... Visa hela »

Listad i: Burgers
15 feb 2018

Enligt mig, bästa burgaren i Stockholm! Inte den mysigaste inredningen, men burgaren väger upp. Det finns många tillbehör att välja mellan och supertrevlig personal.

25 apr 2015

Länge hade man väntat på att Barrels skulle slå upp portarna efter all aktivitet på Instagram i flera månader innan. Har nu varit där för första gången och har blandade intryck. Lokalen var över förväntan, riktigt fin tycker jag. Visa hela »

29 apr 2016

Ok ställe, men inte väldigt mycket mer än så. Lite trångt och slabbigt.

14 apr 2022

Fantastic burgers in a sea of thousands we suddenly have in Stockholm. Friendly staff and a great beer selection as well!

8 feb 2017

Glatt överraskad efter mitt besök här måste jag ändå säga! Tog en dubbel(!!) Barrels och alla delar i den här burgaren tycker jag va riktigt bra. Bra köttsmak, bra stekyta, bra bröd, bra kladd i burgaren, för den här burgaren tillhör... Visa hela »

Listad i: Burgarlistan
11 mar 2015

Hur många ställen med hamburgare kan vi ha i Stockholm egentligen? Den frågan hör jag ofta och egentligen så är svaret oviktigt. Är det bra burgare så spelar det ingen roll.

Barrels skulle från början ha öppnats i augusti förr... Visa hela »

17 jun 2016

Grymma burgare, håller nästan samma klass som flippin, Phils

18 mar 2020

hade kanske för höga förväntningar. men helt ok!

1 jun 2018

Tog en Barrels när jag var här med en kompis. Anonym personal, men maten var supergod! Bra ratio på bröd, kött och övriga ingredienser. Rekommenderas om man vill gå på en enkel AW med bra mat och god öl!

16 aug 2018

Att jag inte recenserat denna burgarpärla borde vara straffbart.

Tur att jag var där igår och fyllde på mina intryck och testade en burgare jag hörde var fantastisk innan den hamnade på menyn men jag hann inte beställa den off the menu some jag tycker... Visa hela »

9 jun 2018

Helt klart bland de bästa burgarna i Stockholm. Tycker Gamla Stan är ett strå vassare än den vid PK-huset

29 maj 2015

Tyckte den dubbla cheese-burgaren var helt fantastisk. Underbart att få se att den lite tunnare varianten av hamburgare har återigen fått en plats bland de massiva tjocka burgarna som serveras överallt. Att ölen var god och personalen både hjälpsam och trevlig... Visa hela »

12 jun 2018

En av mina go-to burgar ställen i stan. Håller en hög kvalitetsstandard och service. Bira och burgare blir aldrig fel. Burgarna kunde ha varit lite större eller iaf inte lika dyra men gött ändå. - Enrico Richiello

16 apr 2016

Liten besvikelse ändå. Hade skyhöga förbäntningar på Barrels men min hamburgare var väldigt mycket saltad och hamburgarna tyckte jag var små. Kommer nog ge stället en chans till i framtiden. Ingen väntetid på bord vilket var skönt.

3 sep 2015

Helt klart Stockholms bästa hamburgare! Provade Matadoren som var helt utsökt, med perfekt tillagat kött. Fin inredning och trevlig personal ger ett extra plus. Dom har även ett stort utbud av olika ölsorter för ölälskaren.

Listad i: Restauranger
19 okt 2022

27 nov 2021

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.