Nu öppnar Boulebar i Tanto för sommaren

Det är ett säkert sommartecken när Boulebar i Tanto öppnar upp och kör igång för säsongen. Den 8 maj kan alla som vill njuta av boulespel, mat och dryck i den franska sommarparken, för femte året i rad.

Ett besök på Boulebar i Tanto är för många en självklarhet under sommaren, och teamet på Boulebar är taggade inför årets öppning.

– Det känns fantastiskt att äntligen öppna upp vår oas här på Söder. Vi är så glada över att kunna välkomna våra gäster varje dag hela sommaren till vår utomhuspark med mat och boule, säger Sara Berndtsson på Boulebar.

Det blir lika mycket boule, fransk dryck och bistromat från kolgrillen som tidigare. Men i och med situationen med corona, har man dragit ner på kapaciteten för att kunna hålla ett bra avstånd mellan gästerna.

– Vi kommer behöva jobba på ett lite annat sätt denna sommar. Vi har dragit ner på kapaciteten vid banor och bord, för att se till att vi håller oss på ett bra avstånd från varandra. Inget barhäng, utan vi serverar alla vid borden ute i parken, så att du kan njuta av miljön och ditt sällskap istället för att stå i en kö och vänta på din öl.

Från klockan 15 den 8 maj håller Boulebar i Tanto öppet med sina elva boulebanor, hela sommaren ut. På menyn hittar du bistroklassiker som chévre chuad, räksallad och rätter från kolgrillen. Skölj ned med en fransk öl, franska viner eller cocktails.