Nu öppnar Riche sommarkrogen Pelago

Den 2 juli öppnar Riche sin sommarsatsning Pelago – en pop-up krog på havet som håller öppet under sex veckor i sommar. Krogen utgörs av en 350 kvadratmeter stor ponton, som ligger ankrad på Biskopsudden, och här håller man öppet från lunch till sen kväll.

På Riche Pelago får man plats med drygt 200 gäster fördelade på två öppna utomhusplan, där nedre plan erbjuder plats för sittande matgäster, en stor bar och ett öppet restaurangkök där man kan se på medan maten tillagas av kockar från Riche. Pelago har även en badbrygga där man kan sitta och doppa fötterna. På övre plan hittas den soldränkta terrassen.

– Vi är så otroligt glada över att äntligen få lansera vårt sommarprojekt Riche Pelago. Den här unika platsen på Djurgården är som en gömd pärla – och nu vill vi bara visa upp den! Längst ut på piren vid Biskopsudden slår vi upp dörrarna till vårt sommarparadis. Pelago kommer kännas som en mix av Riche och Lilla Baren där mötet mellan mat, dryck, konst och musik är hela grejen säger Matilda Jackson, restaurangchef på Riche.

Teamet har bjudit in dj:s, liveartister och goda vänner för att fylla Pelago med musik hela sommaren och under premiärkvällen kommer en hemlig artist att inviga restaurangen. Här ska det serveras sommarmat med influenser från Riche och på menyn hittas grillade skaldjur och styckdetaljer, svenska sommargrönsaker och en somrig variant av efterrätten Gino.