Ny mattjänst tar restaurangen hem till gästen

Nu kan man få en exklusiv restaurangupplevelse i sitt eget hem. Det är den nya mattjänsten Dine In som just har lanserats i samarbete med några av Stockholms toppkrogar.

Dine In kommer inte bara att erbjuda take away, utan istället ska den nya mattjänsten leverera hela restaurangkonceptet hem till gästen – inklusive dukning, mat och vin. Det ska även gå att beställa en skräddarsydd vinlåda från dryckeshandeln Pompette.

Tjänsten lanseras i en tid då många saknar att äta ute, och flera framstående krögare har redan hakat på. Lanseringen sker tillsammans med DoMa och krögaren Tea Malmegård, som veckan efter följs av Adam/Albin och därefter Garba. Bakom tjänsten står PR- och eventbyrån Seizo Creative.

– Gensvaret från Stockholms främsta krögare har varit fantastiskt då det har saknats en plattform som erbjuder en helhetsupplevelse med fokus på både mat, dryck och det visuella som den fysiska restaurangen erbjuder, säger Joanna Sörman, en av grundarna till Dine In, i ett pressmeddelande.

Fler samarbeten kommer att släppas löpande. Visionen är att i förlängningen kunna samla Stockholms bästa toppkrogar under ett paraply.