Omnipollos hatt fyller år – firar med kvartersfest

Nu fyller den populära pizzakrogen Omnipollos hatt fyra. På lördag firas det med en stor "street takeover" i hela Söderkvarteret – där det blir öl, musik och pizza, såklart.

I helgen kan man vara med och fira Omnipollos födelsedag när festen sprider sig från själva Omnipollos hatt nära Götgatsbacken, via grannarna på Hökens gata och hela vägen upp till Woodstockholm på Mosebacke torg. Bland annat blir det dj-spelningar och piratradio med Sneakersnstuff på Omnipollos "stout bar" samt livemusik, öl och pizza längs hela Hökens gata. Här kommer man även kunna tatuera sig, testa choklad eller gå på en workshop för barn med Acne jr.

På Mosebacke torg firas födelsedagen med livemusik, mat och dryck. På plats finns King Scoopa, som sätter upp ett glasstånd, Flippin' Burgers Food Truck, Omnipollos öl och graffitimålarna från Underground Classics.

Den som är ett fan av Aloë kan även göra ett besök på Omnipollos hatt på söndag. Då tar nämligen den hyllade finkrogen över pizzaugnen och gör ett gästspel.