Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Omnipollos hatt

3,6
22 betyg
Redigera Omnipollos hatt

Omnipollos hatt är prisbelönta mikrobryggeriet Omnipollos första bar, inhyst i Melts gamla lokaler på Söder. Här står både öl och nytänkande hipsterpizza på menyn. IPA, stouts och "fruit taps" hör till några av öl-inslagen, och pizzaerfarenhet finns det också gott om - en av dem som ligger bakom stället heter Karl Grandin och driver Pizzahatt.

Användarbilder på Omnipollos hatt Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Omnipollos hatt av Caroline L.
  • Bild från Omnipollos hatt av Elin E.
  • Bild från Omnipollos hatt av Katarina D.
  • Bild från Omnipollos hatt av Katarina D.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
25 okt 2018

Omnipollo (fantom bryggeri) och surdegspizzerian Pizza Hatt gifte sig och så skapades Omnipollos Hatt.
Alltid tiotal olika mycket innovativa fatöl finns som utbud. Vid mitt besök hos de provade jag ; blåbärsöl, persikoöl och kladdkaka öl (!). GODA men dy... Visa hela »

Listad i: Pizza
11 nov 2020

Riktigt trevlig nyskapande pizza. De flesta ingredienser läggs på efter den kommer från ugnen. Ligger lite avigt till men levererar toppklass. Fluffiga kanter. Skall avnjutas på plats. Tycker inte den gör sig lika bra när man väntar en 20 min med att äta den.

10 nov 2018

Bra pizza, goda/roliga öler, litet och trångt på ett bra sätt, men såklart en nackdel om det är svårt med plats

20 sep 2015 · Uppdaterad

Hipsterpizza när den är som bäst. Plus att de ha väldigt god öl (deras "Leon" är en favorit).

27 okt 2020

God pizza i mysig miljö! Vi var där under Corona-tider och restaurangen var noga med att följa riktlinjer, så tryggt för den som vill ta det säkra före det osäkra. Perfekt ställe för en dejt eller catch up med vänner. Plus i kanten för rik... Visa hela »

9 sep 2015

Att ge fyra eller fem stjärnor, ständigt detta "problem". Jag är som vanligt lätt svajande i mitt val av antal stjärnor men jag börjar med fyra så får vi se vad som händer framöver.

Efter en heldag med nästan bara kaffe i ma... Visa hela »

30 okt 2016

Sjysst ställe som lätt blir fullt. Pizzorna är innovativa och riktigt goda, ölutbudet är stort och annorlunda. Det enda negativa är att det kan bli trångt och att personalen känns lite loj.

8 mar 2019

Stimming, trångt och bra pizzamingel!

15 sep 2018

Roligt koncept, intressanta pizzor och sjukt udda öl.

Allt känns välplanerat, inredningen som består av glasglober i taket som ska likna planeter knyter ihop ganska väl med deras logotyp (en trollkarlshatt). Hela vibben från att man kliver in är nå... Visa hela »

29 aug 2016

Att köa för pizza och öl känns kanske lite ovärdigt, men här är det nästan förståeligt - både pizzan och ölen är verkligen grymt bra. Frasig pizza med många toppings värda att testa kombinerat med egna ölsorter. Stile... Visa hela »

9 sep 2019

Livligt och kul. Bra utbud av öl och min favorit finpizza i stan!

Listad i: snabbt på söder
8 feb 2019

Extremt populärt ställe, så att få bord kan vara en utmaning. Men väl värt det när du lyckas. Ett bra utbud av öl och bland de godaste pizzorna som Stockholm erbjuder - en rätt nischad kombination som passar mig helt utmärkt!

17 jul 2021

Sämsta Pizzan jag ätit.
Otrevlig personal.
Kommer aldrig att sätta min fot där igen.

16 jul 2021

VÄRDSKLASS!!!!👊

16 jul 2021

Innovativa smaker med fötterna stadigt i de allra bästa traditionerna

15 jul 2021

Ok mat. Dock upplevde jag personalen oengagerad. Kändes som om de bara var där för lönen. Finns ställen bredvid sommar lika god/bättre mat med bättre personal.

13 jul 2021

Diskriminerar folk,år 2021😡

13 jul 2021

Bästa veganpizzan i Stockholm. Vacker och inspirerande miljö.

8 maj 2016

Riktigt hipster ställe som kändes som att allt var hype:at, men de har faktiskt goda pizzor och specialiserar sig på öl. Litet ställe, och inte så mycket plats på uteserveringen heller.

6 jul 2015

Skönt ölsortiment och riktigt god pizza! Inte så mycket plats där inne och några platser ute så inget för stora grupper.

Sida 1 av 2

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.