Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Omnipollos hatt

3,8
13 recensioner
Omnipollos hatt

Omnipollos hatt är prisbelönta mikrobryggeriet Omnipollos första bar, inhyst i Melts gamla lokaler på Söder. Här står både öl och nytänkande hipsterpizza på menyn. IPA, stouts och "fruit taps" hör till några av öl-inslagen, och pizzaerfarenhet finns det också gott om - en av dem som ligger bakom stället heter Karl Grandin och driver Pizzahatt.

Användarbilder på Omnipollos hatt Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Omnipollos hatt av Elin E.
  • Bild från Omnipollos hatt av Katarina D.
  • Bild från Omnipollos hatt av Katarina D.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
25 okt 2018

Omnipollo (fantom bryggeri) och surdegspizzerian Pizza Hatt gifte sig och så skapades Omnipollos Hatt.
Alltid tiotal olika mycket innovativa fatöl finns som utbud. Vid mitt besök hos de provade jag ; blåbärsöl, persikoöl och kladdkaka öl (!). GODA men dy... Visa hela »

Listad i: Pizza
9 sep 2019

Livligt och kul. Bra utbud av öl och min favorit finpizza i stan!

Listad i: snabbt på söder
8 mar 2019

Stimming, trångt och bra pizzamingel!

10 nov 2018

Bra pizza, goda/roliga öler, litet och trångt på ett bra sätt, men såklart en nackdel om det är svårt med plats

15 sep 2018

Roligt koncept, intressanta pizzor och sjukt udda öl.

Allt känns välplanerat, inredningen som består av glasglober i taket som ska likna planeter knyter ihop ganska väl med deras logotyp (en trollkarlshatt). Hela vibben från att man kliver in är nå... Visa hela »

8 feb 2019

Extremt populärt ställe, så att få bord kan vara en utmaning. Men väl värt det när du lyckas. Ett bra utbud av öl och bland de godaste pizzorna som Stockholm erbjuder - en rätt nischad kombination som passar mig helt utmärkt!

20 sep 2015 · Uppdaterad

Hipsterpizza när den är som bäst. Plus att de ha väldigt god öl (deras "Leon" är en favorit).

9 sep 2015

Att ge fyra eller fem stjärnor, ständigt detta "problem". Jag är som vanligt lätt svajande i mitt val av antal stjärnor men jag börjar med fyra så får vi se vad som händer framöver.

Efter en heldag med nästan bara kaffe i ma... Visa hela »

30 okt 2016

Sjysst ställe som lätt blir fullt. Pizzorna är innovativa och riktigt goda, ölutbudet är stort och annorlunda. Det enda negativa är att det kan bli trångt och att personalen känns lite loj.

7 maj 2020

Bra pizza, bra öl, bra personal!

Toppen ställe!

29 aug 2016

Att köa för pizza och öl känns kanske lite ovärdigt, men här är det nästan förståeligt - både pizzan och ölen är verkligen grymt bra. Frasig pizza med många toppings värda att testa kombinerat med egna ölsorter. Stile... Visa hela »

8 maj 2016

Riktigt hipster ställe som kändes som att allt var hype:at, men de har faktiskt goda pizzor och specialiserar sig på öl. Litet ställe, och inte så mycket plats på uteserveringen heller.

6 jul 2015

Skönt ölsortiment och riktigt god pizza! Inte så mycket plats där inne och några platser ute så inget för stora grupper.