Omnipollos hatt

3,7
26 betyg
$$
Pizzaställe
Bar
Omnipollos hatt
3,7
26 betyg

Omnipollos hatt är prisbelönta mikrobryggeriet Omnipollos första bar, inhyst i Melts gamla lokaler på Söder. Här står både öl och nytänkande hipsterpizza på menyn. IPA, stouts och "fruit taps" hör till några av öl-inslagen, och pizzaerfarenhet finns det också gott om – tre av dem som ligger bakom stället heter Björn Atldax, Sanna Atldax och Karl Grandin som drev Pizzahatt.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,7
26

Recensioner av Omnipollos hatt

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
·

Avslappnat och trevligt ställe! Man beställer i baren. Väldigt goda pizzor, åt en pizza med muhammara och dadlar var otroligt god!

Mycket god och lite annorlunda pizza, med olika kombinationer av toppings som man inte hittar på andra ställen! Även bra öl, men dock ganska litet ställe så det är ofta ganska fullt. Mitt knep är därför att köpa med sig pizza hem, och ta en ö...

God pizza. God öl.

Supergod pizza! Roliga toppnings och spännande kombinationer. Ölen är också jättegod men lite för dyr... Jämnas ut med priset på pizzan men blir något dyrt för den spartanska upplevelsen i sin helhet.

Omnipollo (fantom bryggeri) och surdegspizzerian Pizza Hatt gifte sig och så skapades Omnipollos Hatt.
Alltid tiotal olika mycket innovativa fatöl finns som utbud. Vid mitt besök hos de provade jag ; blåbärsöl, persikoöl och kladdkaka öl (!). GODA men dy...

Listad i: Pizza

Riktigt trevlig nyskapande pizza. De flesta ingredienser läggs på efter den kommer från ugnen. Ligger lite avigt till men levererar toppklass. Fluffiga kanter. Skall avnjutas på plats. Tycker inte den gör sig lika bra när man väntar en 20 min med att äta den.

God pizza i mysig miljö! Vi var där under Corona-tider och restaurangen var noga med att följa riktlinjer, så tryggt för den som vill ta det säkra före det osäkra. Perfekt ställe för en dejt eller catch up med vänner. Plus i kanten för rik...

Att ge fyra eller fem stjärnor, ständigt detta "problem". Jag är som vanligt lätt svajande i mitt val av antal stjärnor men jag börjar med fyra så får vi se vad som händer framöver.

Efter en heldag med nästan bara kaffe i ma...

·

Hipsterpizza när den är som bäst. Plus att de ha väldigt god öl (deras "Leon" är en favorit).

Bra pizza, goda/roliga öler, litet och trångt på ett bra sätt, men såklart en nackdel om det är svårt med plats

Sjysst ställe som lätt blir fullt. Pizzorna är innovativa och riktigt goda, ölutbudet är stort och annorlunda. Det enda negativa är att det kan bli trångt och att personalen känns lite loj.

Stimming, trångt och bra pizzamingel!

Roligt koncept, intressanta pizzor och sjukt udda öl.

Allt känns välplanerat, inredningen som består av glasglober i taket som ska likna planeter knyter ihop ganska väl med deras logotyp (en trollkarlshatt). Hela vibben från att man kliver in är nå...

Att köa för pizza och öl känns kanske lite ovärdigt, men här är det nästan förståeligt - både pizzan och ölen är verkligen grymt bra. Frasig pizza med många toppings värda att testa kombinerat med egna ölsorter. Stile...

Livligt och kul. Bra utbud av öl och min favorit finpizza i stan!

Listad i: snabbt på söder

Extremt populärt ställe, så att få bord kan vara en utmaning. Men väl värt det när du lyckas. Ett bra utbud av öl och bland de godaste pizzorna som Stockholm erbjuder - en rätt nischad kombination som passar mig helt utmärkt!

Sämsta Pizzan jag ätit.
Otrevlig personal.
Kommer aldrig att sätta min fot där igen.

VÄRDSKLASS!!!!👊

Innovativa smaker med fötterna stadigt i de allra bästa traditionerna

Ok mat. Dock upplevde jag personalen oengagerad. Kändes som om de bara var där för lönen. Finns ställen bredvid sommar lika god/bättre mat med bättre personal.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,7
26

Representerar du Omnipollos hatt?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på Omnipollos hatt?

På Omnipollos hatt serveras bland annat:

  • Pizza

Vad kostar det att äta på Omnipollos hatt?

Omnipollos hatt ligger i prisklassen Undre mellanklass ($$).

Vilken typ av bar är Omnipollos hatt?

Vi har klassificerat Omnipollos hatt som:

  • Ölbar

Har Omnipollos hatt uteservering?

Ja, Omnipollos hatt har en uteservering som ger dig möjlighet att njuta av vädret samtidigt som du njuter av en öl, ett glas vin eller en drink.

Serverar Omnipollos hatt lunch?

Ja, Omnipollos hatt har lunchserveringar.

Var ligger Omnipollos hatt?

Omnipollos hatt ligger på Hökens Gata 3, 116 46, Södermalm. I närheten ligger Slussen. Närmsta tunnelbana är Slussen (ca 150m).