Bangers brunch ska både smaka och göra gott. Foto: pressbild Bangers brunch ska både smaka och göra gott. Foto: pressbild

Premiär för välgörenhetsbrunch på Banger

Den 5 maj är det premiär för Bangers nya brunch, signerad den kända kocken och konditorn Elisabeth Johansson. Den ordnas därefter en gång i månaden och en del av vinsten doneras till välgörande ändamål.

Elisabeths brunchmeny är komponerad för att smaka gott och dessutom göra gott för både kropp och samhälle, då en del av vinsten doneras till välgörande ändamål. Det nya konceptet går under namnet Sweet.

– Vi vill lyfta det goda i alla former. Vi bjuder på en god stund, med god mat som också gör gott för kroppen. Även om det kanske låter lite grandiost så vill vi bidra till att rädda världen i det lilla, en tugga i taget. Sweet handlar om att det ska smaka gott, samtidigt som man ska må bra och göra skillnad, säger Elisabeth Johansson.

Man kommer också att kunna köpa med sig blommor hem från brunchen.

– På dessa speciella brunchdagar kommer vår lokal utsmyckas så att den ger våra besökare en omfamning av färg och form. Vi har också ett unikt erbjudande där alla blommor i lokalen är till salu – så man kan ta med en bit av upplevelsen hem, eller ge till sin dejt. Alla intäkter från blomsterförsäljningen går direkt till välgörenhet, säger Jimmie Hall, Messtare på Mess och Banger.

Information
Visa på karta
  • Datum
    5 maj