Banger

3,8
6 betyg
Restaurang med streetfood
Banger i en mening: Lekfull streetfood-restaurang med fokus på korv.

Korv, underhållning och gemenskap

Banger välkomnar in korven i värmen genom att skapa en restaurangupplevelse som främst kretsar kring korv, men även inkluderar underhållning och skön stämning i väldesignad miljö. Menyn består helt av korv i olika varianter som får sällskap av smaker från hela världen.

På Banger lyfter man den så välkända och älskade korven och ger den en plats på Stockholms krogscen. Korvmästaren Kerim Akkoc tillsammans med grundarna Jimmie Hall och Michael Howing skapar en festlig och avslappnad restaurang med förkärlek till streetfood i allmänhet och korv i synnerhet.

Menyn består av korv med bröd och tillbehör, en uppdaterad variant av den älskade klassikern som här kombineras med smaker från hela världen. Välj bland färdiga anrättningar eller kombinera en egen med ditt eget val av korv och tillbehör. 

Banger är en fartfylld, lekfull och färgglad restaurang med uppsluppen stämning som höjs mot kvällen. Hit kommer gäster för en afterwork med kollegor likaväl som för en hel middag med vänner eller för en förfest med mat och dryck. Längre sittningar tar ofta plats i “caven” längst in i lokalen, medan baren blir en stimmig plats. Restaurangen är en del av Mess mitt i city där det ständigt pågår grejer, och Banger är inte sämre. Här arrangeras återkommande evenemang och underhållning med fokus på att skapa en välkomnande och levande plats.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,8
6
Google-logo
Google
4,2
24

Recensioner av Banger

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Fick äran att gå på smygöppning. Har du nånsin ätit en korv och tagit en drink på samma ställe? Hit kan man komma uppklädd med ett härligt kompisgäng och göra just det. Det finns till och med champagne och en DJ! Otroligt smakrika korva...

Helt klart Stockholms snyggaste korvhak med en lite annorlunda meny. Vi tajmade in deras champagne- och korvonsdag och delade på några korvar med olika topping och drack champagne såklart! Förutom att lokalen är väldigt fin, vilket är ett stort plus, fick vi otr...

Bra potential, men vi var där första dagen för allmänheten och maten var mer eller mindre slut och då blev menyn väldigt begränsad och köket stängde utan förvarning av servicen när vi ville beställa mer mat. Desserten var slarvigt gjord. K...

Galet bra! Kul att dela på olika korvar från menyn & uppleva olika känslor och smaker (brödet är obeskrivligt nice).

·

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,8
6
Google-logo
Google
4,2
24

Representerar du Banger?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av bar är Banger?

Vi har klassificerat Banger som:

  • Cocktailbar

Vilken typ av mat serveras på Banger?

På Banger serveras bland annat:

  • Amerikanskt
  • Snabbmat
  • Streetfood
  • Kött

Serverar Banger lunch?

Ja, Banger har lunchserveringar.

Var ligger Banger?

Banger ligger på Mäster Samuelsgatan 19, 111 44, City, Norrmalm. I närheten ligger Hötorget. Närmsta tunnelbana är Östermalmstorg (ca 250m).