Vanilla Stillefors är eventansvarig bokare på Lilla Baren. Foto: pressbild Vanilla Stillefors är eventansvarig bokare på Lilla Baren. Foto: pressbild

Sommarklubb med öppet till sent på Lilla Baren

Sommartid förvandlas Lilla Baren på Riche till en sommarklubb dit stockholmarna kan gå för att omfamnas av musik, dans och stimmig nattklubbspuls. Vid 16 tillfällen förlänger man kvällen med en timme och håller öppet till klockan 03.

Få ställen är så starkt förankrade i Stockholm som anrika Riche, känd för sin klassiska husmanskost och mytomspunna stämning. Lilla Baren går man till för att dricka gott, dansa till musiken och må bra med sina vänner. 
Ambitionen med Lilla Barens sommarklubb är att skapa en alternativ mötesplats med sena öppettider för den som vill dansa till kvalitativ, kurerad musik. 

– Min strävan är att behålla Lilla Baren som Stockholms knutpunkt för alla som är intresserade av populärkultur, konst och musik. Det är just det som gör stället till vad det är idag – Stockholms bästa bar, säger Vanilla Stillefors, eventansvarig bokare på Lilla Baren.

Sommarklubbarna har premiär den 28 juni och pågår till och med den 22 juli. Öppettiderna är klockan 19-03, onsdag-lördag.

Information

Visa på karta
  • Period
  • 28 jun (onsdag) Nästa tillfälle
Öppettider
Ons-lör, 19-03
Plats
Riche