Stureplansgruppen tar över Berns

Nu är beslutet fattat. Berns Salongers nya ägare blir Stureplansgruppen - en av de största aktörerna inom Stockholms restaurang- och nöjesliv. Koncernen driver ett gäng omtalade restauranger och nattklubbar, bland andra Griffins' Steakhouse , Wagamama , 1900 , Supper , Spy Bar och Ambassadeur , för att nämna några. Och nu har alltså turen kommit till den anrika krogen Berns.

Berns har funnits sedan 1863 och har sedan dess kommit att bli en unik mötesplats för kultur och nöjen. Under åren har den anrika krogen kunnat presentera ett gäng toppklassiga konserter, evenemang och uppträdanden. Men det är inte bara livescenen som utmärker stället. Berns Hotel , Berns Asiatiska , Bistro Berns och nattklubben som tillsammans bildar ett helhetskoncept.

- Vi är otroligt glada över utfallet och ser fram emot att expandera vår verksamhet ytterligare. Berns salonger är en institution inom nöje och kultur i Stockholm, säger Vimal Kovac, VD för Stureplansgruppen, som dock är noga med att poängtera att man inte kommer att göra några förändringar inom verksamheten.

- Berns upplägg, som det ser ut nu, är fantastiskt. Vi har absolut inga planer på att ändra det utan fortsätter i samma anda.

Läs mer om Berns här