Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Supper

4,1 • 19 recensioner
Supper

Värmen från det latinamerikanska köket, mixad retropoppig inredning och syskon i fjällen. Med nischat stuk bjuder restaurangen Supper in till en bekväm och social måltid att dela med sig av på Tegnérgatan. Influenserna kommer från Sydamerika och genomsyrar hela upplevelsen.

Vad kan väl vara mer avslappnande för nordiska sinnen än den latinamerikanska värmen? På Supper hittar du den i ett originellt koncept som startade i Åre för att därefter sprida vibbarna till både Stockholm och Visby. Tanken är att skapa en upplevelse för alla sinnen, något som alltså inte bara avspeglas i menyn utan i hela restaurangupplevelsen som bland annat kantas av poppig interiör. I lokalen på Tegnérgatan mixas kvadratiska soffgrupper i ena änden med snirkliga stolar, mönstrat kakel och höga växter i den andra. Men här finns också en central, AW-vänlig bar och små lädersoffor för en av de väldokumenterade drinkarna. Givetvis hittar du också en vintagekarta över Sydamerika på väggen.

Det sociala hänget sprider sig ända ner på detaljnivå, med placeringen av maten mitt på bordet. Precis som i den sydamerikanska kulturen är det tänk att hela sällskapet ska dela på rätter på spontant vis. Givetvis hittar du de sydamerikanska influenserna på menyn - ceviche, choklad- och chilikryddat långkok, pommes på sötpotatis samsas med både kött, fisk och skaldjur. Smakerna har samlats in under resor till Karibien och Latinamerika och kryddor som chili, lime, ingefära och koriander gör smaklökarna påminda om varmare breddgrader. På vinlistan representeras främst Chile och Argentina, men här finns också viner från övriga delar av världen. Drinklistan är en lika varm historia med en och annan romcocktail, Fresh Mint Cooler och Pisco Sour.

Till Supper kommer du inte minst för den gemensamma smakupplevelsen, en upplevelse som får sällskap av loungemusik från dj:s på torsdagar, fredagar och lördagar. Något för alla sinnen, det vill säga.

The Catering Family
Inom The Family of Supper ligger även The Catering Family. Med grunden på Supper står de för något nytt inom catering, där catering är mer än bara mat. Förutom spännande och vällagad mat hjälper de gärna till med hela upplevelsen runt omkring det speciella tillfället eller eventet, från planering till projektledning.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
25 apr 2017

Jättesvårt att bedöma Supper. Ibland går jag därifrån sjukt nöjd, ibland går jag därifrån med ett "meh". Det får helt enkelt landa i mellanlandet - den gyllene trean.

24 sep 2018

Supper levererar oftast riktigt bra mat och alltid bra stämning. Framför allt kul för större sällskap, aldrig problem att få in variation från menyn med engagerad service

14 dec 2017

Superhärlig personal och service och riktigt god mat som man gärna aldrig slutar äta. Även goda cocktails och cool inredning. Borde gå hit oftare!

16 mar 2018

Supper är en restaurang som alltid är ett säkert kort för mig. Jag gillar de mindre rätterna från det sydamerikanska köket. Deras ceviche är helt magisk. Drinkarna går inte heller av för hackor. Supper öppnar vid Norra bantorget om somrarna oc... Visa hela »

18 mar 2015

Var på Supper idag för första gången sedan renoveringen. Det var också första gången jag åt middag här på riktigt. Beslutsångesten var total när i princip alla förrätter lockade. Däremot var det egentligen ingen av huv... Visa hela »

Listad i: Fusion
21 dec 2014

Supper erbjuder något ut över det vanliga. På den sydamerikanskinspirerade menyn kan jag rekommendera chilin, tacosen och fläsksida med sötpotatispommes.

16 apr 2017

Goda drinkar, bra service, härlig miljö!

Maten var supergod och alltid trevligt att dela. Har inget annat än gott att säga om måltiden och upplevelsen!

29 apr 2016 · Uppdaterad

Gillar Supper och har alltid gjort. Sydamerikanskt tema med genomtänkt meny hela vägen till desserten och allt är vällagat. Upplägget är att dela maten runt bordet och därför skulle jag säga att det passar romantisk middag, äta med vänner eller... Visa hela »

7 maj 2018

Kan inte ge den här restaurangen nåt annat än 5 stjärnor då det här är en av mina absolut favoritställen. Jag kan rekommendera princip allt på menyn. Vällagad och modern Sydamerikansk mat. Har aldrig varit missnöjd när jag gått hä... Visa hela »

27 maj 2015

Var på Supper för första gången i Stockholm igår( har tidigare provat Åre) och jag tyckte det var grymt. Jag gick dit med en tjejkompis och när vi klev in genom den ganska så dolda dörren kände man av de Sydamerikanska vibbarna direkt, inredning... Visa hela »

Listad i: Fusion
25 feb 2018

Roligt koncept med god mat och bra service! Kan starkt rekommendera Supper.

18 apr 2017

Både Supper Gården och Supper är riktigt trevliga ställen att ta en middag på. Bra för stora som små sällskap, en riktigt Stockholms favorit!

1 jun 2015

En favorit i Vasastan, mitt förslag är att gå hit ett gäng och sen göra det enkelt och låta personalen kombinera ihop en beställning av blandade för- och varmrätter. Vi har blivit riktigt nöjda varje gång vi gjort den beställningen här!

31 maj 2015

Jag har varit här 4-5 gånger och har alltid varit mer än nöjd. Maten, drinkarna och servicen är riktigt bra! Tips är att be personalen själva välja lite olika rätter dem rekommenderar. Så har vi gjort varje gång och man får alltid prova... Visa hela »

25 jul 2017

Älskar stället! Maten, stället och personalen. Dock måste du boka i förväg för att få bord. Annars så är detta ett måste på Gotland.

29 maj 2015 · Uppdaterad

Deras choklad-chili är något av det godaste mina smaklökar någonsin bjudits på. Går mer än gärna hit om och om igen bara för den. Sötpotatis-pommesen är också en riktig höjdare.

11 jul 2015

Vi var ett större sällskap och hade förbeställt olika rätter. Maten var okej, vissa rätter kändes inte hemlagade och trista, andra var goda, vissa rätter snålades det med. Inga nya smakupplevelser. Servicen var bra.

28 jan 2016

Första gången som jag var på Supper. Ett ställe jag inte kan göra annat än att rekommendera!

Väldigt god mat! fin inredning med en service i toppklass! De här är ingen fredagstaco som du knåpar ihop på 15 minuter i köket dä... Visa hela »

28 jan 2016

Skön atmosfär med riktigt bra mat som är perfekt att dela på (man kan ju aldrig bestämma sig..) Utöver maten är servicen fantastiskt!

Så tycker pressen

4 av 5 · Aftonbladet · 2013-03-05

“Den i övrigt proffsiga servicen tillsammans med den smakrika prisvärda maten och trevliga stämningen gör att vi definitivt kommer att återvända.”

4 av 6 · SvD Krogguiden · 2011-10-27

“Supper har förvånansvärt höga ambitioner vad gäller mat och tillagning och kan rekommenderas till den som vill äta lagom exotisk sötstark mat av riktigt bra kvalitet till hyggliga priser.”

3 av 5 · DN Krogkommissionen · 2010-01-29

“Bra råvaror, vänlig service och ett originellt koncept motiverar ett besök på Supper”