Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Supper

3,9
46 betyg
Redigera Supper

Värmen från det latinamerikanska köket, mixad retropoppig inredning och syskon i fjällen. Med nischat stuk bjuder restaurangen Supper in till en bekväm och social måltid att dela med sig av på Humlegårdsgatan. Influenserna kommer från Sydamerika och genomsyrar hela upplevelsen.

Vad kan väl vara mer avslappnande för nordiska sinnen än den latinamerikanska värmen? På Supper hittar du den i ett originellt koncept som startade i Åre för att därefter sprida vibbarna till både Stockholm och Visby. Tanken är att skapa en upplevelse för alla sinnen, något som alltså inte bara avspeglas i menyn utan i hela restaurangupplevelsen som bland annat kantas av poppig interiör.

Det sociala hänget sprider sig ända ner på detaljnivå, med placeringen av maten mitt på bordet. Precis som i den sydamerikanska kulturen är det tänk att hela sällskapet ska dela på rätter på spontant vis. Givetvis hittar du de sydamerikanska influenserna på menyn - ceviche, choklad- och chilikryddat långkok, pommes på sötpotatis samsas med både kött, fisk och skaldjur. Smakerna har samlats in under resor till Karibien och Latinamerika och kryddor som chili, lime, ingefära och koriander gör smaklökarna påminda om varmare breddgrader. På vinlistan representeras främst Chile och Argentina, men här finns också viner från övriga delar av världen. Drinklistan är en lika varm historia med en och annan romcocktail, Fresh Mint Cooler och Pisco Sour.

Till Supper kommer du inte minst för den gemensamma smakupplevelsen, en upplevelse som får sällskap av loungemusik från dj:s på torsdagar, fredagar och lördagar. Något för alla sinnen, det vill säga.

The Catering Family
Inom The Family of Supper ligger även The Catering Family. Med grunden på Supper står de för något nytt inom catering, där catering är mer än bara mat. Förutom spännande och vällagad mat hjälper de gärna till med hela upplevelsen runt omkring det speciella tillfället eller eventet, från planering till projektledning.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
3 jul 2022

Har bara ätit lunch här sedan de flyttade, men har gjort det 3-4 ggr nu på kort dit, för det är sjukt bra. Grymt god mat, och inte överdrivet dyrt för vad det är. Trevlig miljö och personal också. Hoppas på att komma tillbaka på middag... Visa hela »

16 dec 2019 · Uppdaterad

Supper har ny lokal, de har numera flyttat in i Sturegallerian och jag älskar det. Dels ligger de nu mer centralt och de har verkligen fått en uppsving! Jag fick tyvärr inte med de otroligt sköna sofforna på bild, de var fantastisk sköna att äta i.

Vi v... Visa hela »

25 apr 2017

Jättesvårt att bedöma Supper. Ibland går jag därifrån sjukt nöjd, ibland går jag därifrån med ett "meh". Det får helt enkelt landa i mellanlandet - den gyllene trean.

21 feb 2023

Översätt till svenska »

Nice lunch for a change! Interesting South American flavours. They served a small starter salad and a truffle-style dessert for free.

16 dec 2019

Supper har aldrig gjort mig besviken, älskar att gå dit. Deras personal är proffsig, glad och avslappnad och kan prata för sina rätter vilket jag uppskattar. Jag är rätt velig på restauranger när jag ska välja för jag vill egentligen testa all... Visa hela »

2 feb 2020

Supper har nyligen flyttat till Sturegallering vilket gör att läget blir klockrent. Enkelt att ta sig hit, bra läge och invändigt superfräsch, mysigt och nytänkande! 

Ifall man inte tidigare varit på Supper skulle jag rekommendera alla att gå hit, dock ä... Visa hela »

23 feb 2020

Då har man äntligen testat relativt nyöppnade supper! Har varit på flera av deras andra restauranger flera gånger. Och kommer alltid tillbaka för dom levererar! Och nu när dom öppnat i Sturegallerian så var det lätt att svänga förbi p... Visa hela »

24 sep 2018

Supper levererar oftast riktigt bra mat och alltid bra stämning. Framför allt kul för större sällskap, aldrig problem att få in variation från menyn med engagerad service

28 feb 2020 · Uppdaterad

Varit på Supper två gånger tidigare, men då i deras gamla lokal på Tegnérgatan. Älskade den lokalen! Hade en lite mer speciell touch, dock är nya läget i Sturegallerian bättre. Men lite tråkigare lokal och inredning, skiljer sig inte frå... Visa hela »

23 nov 2022

Trevlig atmosfär, mycket bra service. Toppen med många mindre rätter med många positiva smakupplevelser. Även bra vinlista.

21 dec 2014

Supper erbjuder något ut över det vanliga. På den sydamerikanskinspirerade menyn kan jag rekommendera chilin, tacosen och fläsksida med sötpotatispommes.

21 apr 2021

Jag har alltid tyckt att Supper har varit mitt safe card, hit tar jag med mig personer jag vill imponera med båda härlig atmosfär och goda smaker.

Jag har tyckt att maten har haft dem goda och genuina smakerna från det latinamerikanska köket 🌶 Tyvärr hå... Visa hela »

6 feb 2020

Kul med nytt läge men lite trist entré från Humlegårdsgatan. Det är först genom en innergård för att sedan gå i ett ganska slitet trapphus. Rulltrappan från gallerian är mycket trevligare!

Jag lyckas alltid hamna på Supper... Visa hela »

6 feb 2020

Besökte Supper i helgen.Gott men inte mer. Du får precis vad du förväntar dig, ingen finess! Gillade den gamla lokalen BETYDLIGT mer, upplevde också att maten även var bättre där. Fattar inte grejen med resturang i galleria....

27 maj 2015

Var på Supper för första gången i Stockholm igår( har tidigare provat Åre) och jag tyckte det var grymt. Jag gick dit med en tjejkompis och när vi klev in genom den ganska så dolda dörren kände man av de Sydamerikanska vibbarna direkt, inredning... Visa hela »

10 feb 2019

Maten är bra, drinkarna likaså men hamnar du fel i restaurangen så hör du knappt vad grannen din säger. Boka bord för ett kompani, håll tummarna för att ni får ett båsbord, visst att ni får hoppa 100 meter häck när det är ki... Visa hela »

24 aug 2019

Sydamerikanska tapas!
Spännande små rätter med otroliga smaker. Inte alls lika ”tråkigt” som vanliga tapas restauranger.
Älskar detta ställe!

5 mar 2020

Gillar verkligen Supper!
God mat, magiska drinkar och superservice. Personalen är väldigt trevliga, tillmötesgående och det känns verkligen som att dom vill att man ska få en bra upplevelse.

Vi frågade vad servitören rekommenderade och tog in... Visa hela »

13 jul 2022

Sjukt trevlig personal. Maten var magiskt god, konceptet att dela på flera rätter är så trevligt! Innergården är så mysig!

14 dec 2017

Superhärlig personal och service och riktigt god mat som man gärna aldrig slutar äta. Även goda cocktails och cool inredning. Borde gå hit oftare!

Sida 1 av 3

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.