Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Supper

3,8
37 recensioner
Redigera Supper
Supper

Värmen från det latinamerikanska köket, mixad retropoppig inredning och syskon i fjällen. Med nischat stuk bjuder restaurangen Supper in till en bekväm och social måltid att dela med sig av på Humlegårdsgatan. Influenserna kommer från Sydamerika och genomsyrar hela upplevelsen.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
16 dec 2019 · Uppdaterad

Supper har ny lokal, de har numera flyttat in i Sturegallerian och jag älskar det. Dels ligger de nu mer centralt och de har verkligen fått en uppsving! Jag fick tyvärr inte med de otroligt sköna sofforna på bild, de var fantastisk sköna att äta i.

Vi v... Visa hela »

16 dec 2019

Supper har aldrig gjort mig besviken, älskar att gå dit. Deras personal är proffsig, glad och avslappnad och kan prata för sina rätter vilket jag uppskattar. Jag är rätt velig på restauranger när jag ska välja för jag vill egentligen testa all... Visa hela »

23 feb 2020

Då har man äntligen testat relativt nyöppnade supper! Har varit på flera av deras andra restauranger flera gånger. Och kommer alltid tillbaka för dom levererar! Och nu när dom öppnat i Sturegallerian så var det lätt att svänga förbi p... Visa hela »

21 apr 2021

Jag har alltid tyckt att Supper har varit mitt safe card, hit tar jag med mig personer jag vill imponera med båda härlig atmosfär och goda smaker.

Jag har tyckt att maten har haft dem goda och genuina smakerna från det latinamerikanska köket 🌶 Tyvärr hå... Visa hela »

2 feb 2020

Supper har nyligen flyttat till Sturegallering vilket gör att läget blir klockrent. Enkelt att ta sig hit, bra läge och invändigt superfräsch, mysigt och nytänkande! 

Ifall man inte tidigare varit på Supper skulle jag rekommendera alla att gå hit, dock ä... Visa hela »

25 apr 2017

Jättesvårt att bedöma Supper. Ibland går jag därifrån sjukt nöjd, ibland går jag därifrån med ett "meh". Det får helt enkelt landa i mellanlandet - den gyllene trean.

28 feb 2020

Varit på Supper två gånger tidigare, men då i deras gamla lokal på Tegnérgatan. Älskade den lokalen! Hade en lite mer speciell touch, dock är nya läget i Sturegallerian bättre. Men lite tråkigare lokal och inredning, skiljer sig inte frå... Visa hela »

24 sep 2018

Supper levererar oftast riktigt bra mat och alltid bra stämning. Framför allt kul för större sällskap, aldrig problem att få in variation från menyn med engagerad service

6 feb 2020

Besökte Supper i helgen.Gott men inte mer. Du får precis vad du förväntar dig, ingen finess! Gillade den gamla lokalen BETYDLIGT mer, upplevde också att maten även var bättre där. Fattar inte grejen med resturang i galleria....

5 mar 2020

Gillar verkligen Supper!
God mat, magiska drinkar och superservice. Personalen är väldigt trevliga, tillmötesgående och det känns verkligen som att dom vill att man ska få en bra upplevelse.

Vi frågade vad servitören rekommenderade och tog in... Visa hela »

6 feb 2020

Kul med nytt läge men lite trist entré från Humlegårdsgatan. Det är först genom en innergård för att sedan gå i ett ganska slitet trapphus. Rulltrappan från gallerian är mycket trevligare!

Jag lyckas alltid hamna på Supper... Visa hela »

24 aug 2019

Sydamerikanska tapas!
Spännande små rätter med otroliga smaker. Inte alls lika ”tråkigt” som vanliga tapas restauranger.
Älskar detta ställe!

10 feb 2019

Maten är bra, drinkarna likaså men hamnar du fel i restaurangen så hör du knappt vad grannen din säger. Boka bord för ett kompani, håll tummarna för att ni får ett båsbord, visst att ni får hoppa 100 meter häck när det är ki... Visa hela »

20 okt 2019

Till Supper ska man gå om man vill uppleva en middag med spännande latinamerikanska små-/mellanrätter i en härlig miljö. Jag tyckte framför allt om majskolven med sriracha och manchego, men tyvärr var tonfisken halstrad för länge (dvs torr). Fö... Visa hela »

18 mar 2015

Var på Supper idag för första gången sedan renoveringen. Det var också första gången jag åt middag här på riktigt. Beslutsångesten var total när i princip alla förrätter lockade. Däremot var det egentligen ingen av huv... Visa hela »

21 dec 2014

Supper erbjuder något ut över det vanliga. På den sydamerikanskinspirerade menyn kan jag rekommendera chilin, tacosen och fläsksida med sötpotatispommes.

27 maj 2015

Var på Supper för första gången i Stockholm igår( har tidigare provat Åre) och jag tyckte det var grymt. Jag gick dit med en tjejkompis och när vi klev in genom den ganska så dolda dörren kände man av de Sydamerikanska vibbarna direkt, inredning... Visa hela »

Listad i: Fusion
31 dec 2018

Latinamerikanskt och latinamerikanskt... Amerikansk cross-over/fusion. Jag gillar lokalen, servicen helt OK och maten riktigt bra (på många sätt). Man blandar och ger. Oftast lyckas det, ibland inte. Aldrig dåligt, men wow-känslan infinner sig aldrig.

14 dec 2017

Superhärlig personal och service och riktigt god mat som man gärna aldrig slutar äta. Även goda cocktails och cool inredning. Borde gå hit oftare!

16 mar 2018

Supper är en restaurang som alltid är ett säkert kort för mig. Jag gillar de mindre rätterna från det sydamerikanska köket. Deras ceviche är helt magisk. Drinkarna går inte heller av för hackor. Supper öppnar vid Norra bantorget om somrarna oc... Visa hela »

Sida 1 av 2

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.