Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Supper

3,9
36 recensioner
Supper

Obs. Bilderna är från gamla lokalen.

Värmen från det latinamerikanska köket, mixad retropoppig inredning och syskon i fjällen. Med nischat stuk bjuder restaurangen Supper in till en bekväm och social måltid att dela med sig av på Humlegårdsgatan. Influenserna kommer från Sydamerika och genomsyrar hela upplevelsen.

Vad kan väl vara mer avslappnande för nordiska sinnen än den latinamerikanska värmen? På Supper hittar du den i ett originellt koncept som startade i Åre för att därefter sprida vibbarna till både Stockholm och Visby. Tanken är att skapa en upplevelse för alla sinnen, något som alltså inte bara avspeglas i menyn utan i hela restaurangupplevelsen som bland annat kantas av poppig interiör.

Det sociala hänget sprider sig ända ner på detaljnivå, med placeringen av maten mitt på bordet. Precis som i den sydamerikanska kulturen är det tänk att hela sällskapet ska dela på rätter på spontant vis. Givetvis hittar du de sydamerikanska influenserna på menyn - ceviche, choklad- och chilikryddat långkok, pommes på sötpotatis samsas med både kött, fisk och skaldjur. Smakerna har samlats in under resor till Karibien och Latinamerika och kryddor som chili, lime, ingefära och koriander gör smaklökarna påminda om varmare breddgrader. På vinlistan representeras främst Chile och Argentina, men här finns också viner från övriga delar av världen. Drinklistan är en lika varm historia med en och annan romcocktail, Fresh Mint Cooler och Pisco Sour.

Till Supper kommer du inte minst för den gemensamma smakupplevelsen, en upplevelse som får sällskap av loungemusik från dj:s på torsdagar, fredagar och lördagar. Något för alla sinnen, det vill säga.

The Catering Family
Inom The Family of Supper ligger även The Catering Family. Med grunden på Supper står de för något nytt inom catering, där catering är mer än bara mat. Förutom spännande och vällagad mat hjälper de gärna till med hela upplevelsen runt omkring det speciella tillfället eller eventet, från planering till projektledning.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
16 dec 2019 · Uppdaterad

Supper har ny lokal, de har numera flyttat in i Sturegallerian och jag älskar det. Dels ligger de nu mer centralt och de har verkligen fått en uppsving! Jag fick tyvärr inte med de otroligt sköna sofforna på bild, de var fantastisk sköna att äta i.

Vi v... Visa hela »

16 dec 2019

Supper har aldrig gjort mig besviken, älskar att gå dit. Deras personal är proffsig, glad och avslappnad och kan prata för sina rätter vilket jag uppskattar. Jag är rätt velig på restauranger när jag ska välja för jag vill egentligen testa all... Visa hela »

23 feb 2020

Då har man äntligen testat relativt nyöppnade supper! Har varit på flera av deras andra restauranger flera gånger. Och kommer alltid tillbaka för dom levererar! Och nu när dom öppnat i Sturegallerian så var det lätt att svänga förbi p... Visa hela »

2 feb 2020

Supper har nyligen flyttat till Sturegallering vilket gör att läget blir klockrent. Enkelt att ta sig hit, bra läge och invändigt superfräsch, mysigt och nytänkande! ‹‹Ifall man inte tidigare varit på Supper skulle jag rekommendera alla att gå hit, dock ä... Visa hela »

28 feb 2020

Varit på Supper två gånger tidigare, men då i deras gamla lokal på Tegnérgatan. Älskade den lokalen! Hade en lite mer speciell touch, dock är nya läget i Sturegallerian bättre. Men lite tråkigare lokal och inredning, skiljer sig inte frå... Visa hela »

25 apr 2017

Jättesvårt att bedöma Supper. Ibland går jag därifrån sjukt nöjd, ibland går jag därifrån med ett "meh". Det får helt enkelt landa i mellanlandet - den gyllene trean.

6 feb 2020

Besökte Supper i helgen.Gott men inte mer. Du får precis vad du förväntar dig, ingen finess! Gillade den gamla lokalen BETYDLIGT mer, upplevde också att maten även var bättre där. Fattar inte grejen med resturang i galleria....

24 sep 2018

Supper levererar oftast riktigt bra mat och alltid bra stämning. Framför allt kul för större sällskap, aldrig problem att få in variation från menyn med engagerad service

5 mar 2020

Gillar verkligen Supper!
God mat, magiska drinkar och superservice. Personalen är väldigt trevliga, tillmötesgående och det känns verkligen som att dom vill att man ska få en bra upplevelse.

Vi frågade vad servitören rekommenderade och tog in... Visa hela »

6 feb 2020

Kul med nytt läge men lite trist entré från Humlegårdsgatan. Det är först genom en innergård för att sedan gå i ett ganska slitet trapphus. Rulltrappan från gallerian är mycket trevligare!

Jag lyckas alltid hamna på Supper... Visa hela »

24 aug 2019

Sydamerikanska tapas!
Spännande små rätter med otroliga smaker. Inte alls lika ”tråkigt” som vanliga tapas restauranger.
Älskar detta ställe!

20 okt 2019

Till Supper ska man gå om man vill uppleva en middag med spännande latinamerikanska små-/mellanrätter i en härlig miljö. Jag tyckte framför allt om majskolven med sriracha och manchego, men tyvärr var tonfisken halstrad för länge (dvs torr). Fö... Visa hela »

10 feb 2019

Maten är bra, drinkarna likaså men hamnar du fel i restaurangen så hör du knappt vad grannen din säger. Boka bord för ett kompani, håll tummarna för att ni får ett båsbord, visst att ni får hoppa 100 meter häck när det är ki... Visa hela »

18 mar 2015

Var på Supper idag för första gången sedan renoveringen. Det var också första gången jag åt middag här på riktigt. Beslutsångesten var total när i princip alla förrätter lockade. Däremot var det egentligen ingen av huv... Visa hela »

21 dec 2014

Supper erbjuder något ut över det vanliga. På den sydamerikanskinspirerade menyn kan jag rekommendera chilin, tacosen och fläsksida med sötpotatispommes.

31 dec 2018

Latinamerikanskt och latinamerikanskt... Amerikansk cross-over/fusion. Jag gillar lokalen, servicen helt OK och maten riktigt bra (på många sätt). Man blandar och ger. Oftast lyckas det, ibland inte. Aldrig dåligt, men wow-känslan infinner sig aldrig.

14 dec 2017

Superhärlig personal och service och riktigt god mat som man gärna aldrig slutar äta. Även goda cocktails och cool inredning. Borde gå hit oftare!

27 maj 2015

Var på Supper för första gången i Stockholm igår( har tidigare provat Åre) och jag tyckte det var grymt. Jag gick dit med en tjejkompis och när vi klev in genom den ganska så dolda dörren kände man av de Sydamerikanska vibbarna direkt, inredning... Visa hela »

Listad i: Fusion
16 mar 2018

Supper är en restaurang som alltid är ett säkert kort för mig. Jag gillar de mindre rätterna från det sydamerikanska köket. Deras ceviche är helt magisk. Drinkarna går inte heller av för hackor. Supper öppnar vid Norra bantorget om somrarna oc... Visa hela »

29 apr 2016 · Uppdaterad

Gillar Supper och har alltid gjort. Sydamerikanskt tema med genomtänkt meny hela vägen till desserten och allt är vällagat. Upplägget är att dela maten runt bordet och därför skulle jag säga att det passar romantisk middag, äta med vänner eller... Visa hela »

Sida 1 av 2

Så tycker pressen

4 av 5 · Aftonbladet · 2013-03-05

“Den i övrigt proffsiga servicen tillsammans med den smakrika prisvärda maten och trevliga stämningen gör att vi definitivt kommer att återvända.”

4 av 6 · SvD Krogguiden · 2011-10-27

“Supper har förvånansvärt höga ambitioner vad gäller mat och tillagning och kan rekommenderas till den som vill äta lagom exotisk sötstark mat av riktigt bra kvalitet till hyggliga priser.”

3 av 5 · DN Krogkommissionen · 2010-01-29

“Bra råvaror, vänlig service och ett originellt koncept motiverar ett besök på Supper”

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.