Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Griffins' Steakhouse

4,2
22 betyg
Redigera Griffins' Steakhouse

Ute efter ett restaurangbesök som är mer av en helhetsupplevelse? På Griffins Steakhouse mitt i centrala Stockholm finner man en plats där design, konst, kultur och mat vävts samman till en enhet där en sak tar vid där den andra slutar. I den excentriskt inredda matsalen är det lätt att sinnet förirrar sig in i favoritdetaljer bland de omaka möblerna, stuckaturerna eller en lampa eller två. Men när maten väl kommer på bordet är det inga problem att låta sig väl smakas och åter komma ihåg varför man egentligen tagit sig till Griffins Steakhouse.

Användarbilder på Griffins' Steakhouse Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Griffins' Steakhouse av Ida B.
  • Bild från Griffins' Steakhouse av Ida B.
  • Bild från Griffins' Steakhouse av Ida B.
  • Bild från Griffins' Steakhouse av Ida B.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
25 maj 2019

Har varit här flertal gånger, oftast med familjen. Riktigt bra köttrestaurang! Men hade inte förväntat mig något annat av varken Christian Hellberg eller en restaurang med namnet ”Steakhouse Extraordinaire”.

Men det bäst på menyn ä... Visa hela »

Listad i: Bra kött
21 dec 2014 · Uppdaterad

Har varit på Griffins ett par gånger och det är ett av mina favoritställen. Jag tycker att det är en krog man ska besöka när det är mörkt ute. Senast var på sommaren, då är det inte alls lika mysigt och nice.

När det ä... Visa hela »

Listad i: Favoriter ⭐️
28 sep 2019

Var här och testade brunchen för ett tag sen och är totalt såld på stället!
När man kommer in möts man av en lång korridor och blev först fundersam över om jag kommit rätt, men var jätte fint inrett och man tar sig verkligen en... Visa hela »

26 feb 2023

Vi har provat de flesta steakhouse i Stockholm men ingenting kan slå Griffins. Hit har vi kommit flertal gånger och de har hållt kvaliteten vid varje gång. Rekommenderas starkt!

10 feb 2019

Gå hit för en mysig middag med den du är kär i, och bli mer kär. Fira stort med vänner, förvänta er grym service av tålmodig personal. Ät köttet, eller eventuellt råbiffen. Lunchen är okej, dock saftig prislapp.

31 okt 2018

Lokalen är enorm, mörk belysning, kitschigt underbar inredning, ombonat med bord, bar, båsar, finns plats för allt och alla.
Trevlig service
Stället funkar för det mesta, date, AW:n, tjejkompisar, killkompisar, fira födelsedag, fira en bra dag
Har vari... Visa hela »

12 sep 2019

Denna recension avser brunchen!

Gemensamt beställde vi en flaska bubbel och här börjar magin, in kommer förutom bubbel små kemiflaskor med persikopure extrakt, fläder och apelsinjuice! Du får vara din egna bartender vid bordet och alla får mixa ef... Visa hela »

13 jul 2015

Gick hit med ganska höga förväntningar och gick härifrån med en belåten min. Maten var bra, stämningen god och personalen gjorde det jag förväntar mig av dem. Ska hit snart igen och uppdatera smaklökarna, kanske får vi ett nytt betyg då?!

1 mar 2019 · Uppdaterad

Bra mat, avspänd hemtrevlig lokal. Stenkast från Centralen. Maten passar allt från barnfamiljen till det större sällskapet.

4 maj 2016 · Uppdaterad

Lördagsbrunchen är fantastisk men förväntningarna tyvärr högre än resultatet. Favoriterna var tryffelmajonäsen, den asiatisk råbiffen och dessertbordet.

Beställde en fantastisk GT i baren men blev chockad över priset som var ca 235 kr... Visa hela »

31 dec 2018

Griffin har mycket bra mat, bra kött, men utan att ta sig till den där riktiga topphöjden. Det går inte att säga att något inte är riktigt bra, men personligen kan jag tycka att personalen kan svaja ibland. Övergripande bra dock!

17 nov 2019

Atmosfären i restaurangen tycker jag var på ett sett mysig. En skön stil.
Men vi tar först det som var negativt. Den jag gick med har många allergier så vi bad dem ringa upp vid bokning. Vilket inte gjordes och vi fick ringa upp dem istället. Trots att de f... Visa hela »

25 dec 2014

Jag var på Griffins' för första gången för 3 veckor sen och jag tyckte det var helt fantastiskt. Vi möttes av av en underbar miljö med lagom hög ljudvolym och Christian Hellberg som gick omkring och pratade med gästerna.
Maten var helt magisk,... Visa hela »

29 apr 2016 · Uppdaterad

Griffins' är helt ok, men jag har haft lite blandade upplevelser. Konceptet är bra, men ibland saknas kärleken både i servicen och i maten. Många lyfter fram burgarna som exceptionella, men i dagens Stockholm är konkurrensen på just burgare superhård... Visa hela »

8 maj 2016

Murrig men modern inredning, med toppen kvalitet på kött, som är värt de lite högre priserna ön andra ställen, då de faktiskt levererar.

1 feb 2017

Besökte Griffins för ett antal veckor sedan tillsammans med min pappa. Vi hade bokat bord, och när vi kom in i restaurangen gick vi direkt fram till hovmästaren för att bli placerade - men hon såg oss inte över huvud taget utan fortsatte istället konversera o... Visa hela »

27 mar 2017

En av mina favoriter i Stockholm!

12 apr 2016

Gillade det men blev lite för mkt fokus på att bara äta kött, vilket blev övermäktigt i slutet. Hade vart trevligt med lite sallad etc

19 feb 2018

Jätte trevlig personal, god mat och mysig lokal.

30 jun 2015

Min favorit! Ett säkert kort i Stockholm.

Sida 1 av 2

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.