Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Griffins' Steakhouse

4,2 • 12 recensioner
Griffins' Steakhouse

Ute efter ett restaurangbesök som är mer av en helhetsupplevelse? På Griffins Steakhouse mitt i centrala Stockholm finner man en plats där design, konst, kultur och mat vävts samman till en enhet där en sak tar vid där den andra slutar. I den excentriskt inredda matsalen är det lätt att sinnet förirrar sig in i favoritdetaljer bland de omaka möblerna, stuckaturerna eller en lampa eller två. Men när maten väl kommer på bordet är det inga problem att låta sig väl smakas och åter komma ihåg varför man egentligen tagit sig till Griffins Steakhouse.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
31 okt 2018

Lokalen är enorm, mörk belysning, kitschigt underbar inredning, ombonat med bord, bar, båsar, finns plats för allt och alla.

Trevlig service

Stället funkar för det mesta, date, AW:n, tjejkompisar, killkompisar, fira födelsedag, fira en bra dag... Visa hela »

21 dec 2014

Har varit på Griffins ett par gånger nu och det är för tillfället min absoluta favoritkrog. Har länge hållt AG och Vassa Eggen som nummer 1 och 2, men sedan mitt besök på Griffins förra veckan har de fått kapitulera.

Fick sitta i... Visa hela »

Listad i: Favoriter
19 feb 2018

Jätte trevlig personal, god mat och mysig lokal.

1 feb 2017

Besökte Griffins för ett antal veckor sedan tillsammans med min pappa. Vi hade bokat bord, och när vi kom in i restaurangen gick vi direkt fram till hovmästaren för att bli placerade - men hon såg oss inte över huvud taget utan fortsatte istället konversera o... Visa hela »

29 apr 2016 · Uppdaterad

Griffins' är helt ok, men jag har haft lite blandade upplevelser. Konceptet är bra, men ibland saknas kärleken både i servicen och i maten. Många lyfter fram burgarna som exceptionella, men i dagens Stockholm är konkurrensen på just burgare superhård... Visa hela »

8 maj 2016

Murrig men modern inredning, med toppen kvalitet på kött, som är värt de lite högre priserna ön andra ställen, då de faktiskt levererar.

27 mar 2017

En av mina favoriter i Stockholm!

25 dec 2014

Jag var på Griffins' för första gången för 3 veckor sen och jag tyckte det var helt fantastiskt. Vi möttes av av en underbar miljö med lagom hög ljudvolym och Christian Hellberg som gick omkring och pratade med gästerna.

Maten var helt ma... Visa hela »

4 maj 2016 · Uppdaterad

Lördagsbrunchen är fantastisk men förväntningarna tyvärr högre än resultatet. Favoriterna var tryffelmajonäsen, den asiatisk råbiffen och dessertbordet.

Beställde en fantastisk GT i baren men blev chockad över priset som var ca 235 kr... Visa hela »

13 jul 2015

Gick hit med ganska höga förväntningar och gick härifrån med en belåten min. Maten var bra, stämningen god och personalen gjorde det jag förväntar mig av dem. Ska hit snart igen och uppdatera smaklökarna, kanske får vi ett nytt betyg då?!

12 apr 2016

Gillade det men blev lite för mkt fokus på att bara äta kött, vilket blev övermäktigt i slutet. Hade vart trevligt med lite sallad etc

30 jun 2015

Min favorit! Ett säkert kort i Stockholm.