Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Wagamama

2,8 • 4 recensioner
Wagamama

Den populära, brittiska restaurangkedjan Wagamama har fått människor världen över att vallfärda för fräsch, asiatisk mat. Filosofin på Wagamama är att man i en härlig, skön miljö ska kunna äta prisvärd, vällagad mat som är såväl estetiskt tilltalande som förförisk för smak- och doftsinnet. Nu har den första restaurangen landat i Sverige och vi i norr kan därmed avnjuta mat med inspiration från fjärran östern. Testa en värmande nudelsoppa en kall dag eller en fräsch kycklingrätt när vädret är milt.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
7 feb 2020

Man kan nog kalla det här stället för asiatiska Vapiano
Fegt med krydda och försvenskat 100%

Maten är tråkig, beige och dyr för det man får.
Lokalen är modern utan att det sticker ut. Påminner mycket om snabbmatsrestaurang... Visa hela »

4 feb 2020

+ Assssså välj bara beef CHILI ramen så kommer ni INTE ångra er! Prisvärd ramen 🍜 med mycket smak av chili. Mums

- Kläderna kan lukta mat’os

22 dec 2019

Missade att äta på Wagamama när jag var i London, var överraskad att upptäcka att vi har en här i Stockholm. De har en separat vegansk menu vilket upskattas. Nudlar är min last så det blev vegansk yaki soba med udonnudlar. De var goda men ingenting jag komme... Visa hela »

25 okt 2018

Överpris deluxe och smaklös mat, samtliga i sällskapet var besvikna när vi provade lunchen här, vi provade lite av varje, besvikna både på portioner och att de va torrt. Plus för snabb och vänlig personal.