Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Berns Asiatiska

3,8
23 betyg
Redigera Berns Asiatiska

Här befinner du dig i en vacker salong med anor från 1860-talet, dessutom i anslutning till både teater, barer och Berns klubbar. Maten är, som namnet skvallrar om, inspirerad av länderna i öst. Japan, Vietnam och Korea med flera finns representerade på menyn. Utöver den asiatiska maten så erbjuds en välkomponerad cocktailmeny där klassiska drinkar möter signaturdrinkar, samt en gedigen vinlista. Berns Asiatiska förvandlades till ISAAN' i början på 2020, men öppnade upp på nytt i augusti samma år.

Se även Berns, Berns Hotel, LE!, Neu

Användarbilder på Berns Asiatiska Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Berns Asiatiska av Melody L.
  • Berns Special – Bild från Berns Asiatiska av Melody L.
  • Gin dessert med päron / Jordgubb & rabarber – Bild från Berns Asiatiska av Melody L.
  • Dumplings med svamp – Bild från Berns Asiatiska av Melody L.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
7 apr 2019

Åt deras brunch. Lokalen är såklart en av de trevligare om man jämför brunch-ställen i Stockholm.
Det är en bra buffe, där sushin, dumplings och dessertbordet står ut. Äter man sig äckligt mätt på dessa så är ä... Visa hela »

8 jun 2017

Riktigt god sushilunch i fantastisk miljö. Dessertbordet är också det ett roligt inslag.

Listad i: Bra lunch
30 okt 2018

Lokalen är ju inget annat än mäktig! Speglar, kristallkronor, röda stolar. Det är ju som att kastas tillbaka lite i tiden ändå! Det är wow och pampigt, men på något sätt även mysigt. Servitörerna i blå jeansskjortor bryter av... Visa hela »

22 okt 2018

Fantastiskt fin sal, wow!Kristallkronor, sammetsfåtöljer och guld inredning tar verkligen lyxen till topp. Stämningen är trevlig, mysig, lyxig och man får verkligen de där lilla extra. Maten var fantastiskt god Delade på flera rätter som var vällagad... Visa hela »

Listad i: Mysigt i mörkret
22 maj 2022

Vi bokade ett bord här då vi hört att det skulle vara en väldigt fin och trevlig lokal. Recensionerna här på Trip Advisor gjorde oss däremot osäkra, men vi bestämde oss för att gå ändå. Maten var mycket väl tillagad och smakad... Visa hela »

5 sep 2019

Man, I feel likea queen! Kanske Stockholms tjusigaste ställe, jag är larvigt förtjust i lokalen. Betyget avser middag, som är en god sushi med extra omtanke. Dessutom - härligt klubbhäng!

16 okt 2018

Bara varit här under lunchtid - samtliga besök har varit väldigt bra. Är tyvärr inget fan av efterrätt men har förstått på mina olika sällskap att den dessertbuffé som serveras är magisk.

31 okt 2016

Fredags lunch från asiatiska. Bentolåda och dessertbuffé 248kr. Vill man unna sig något extra är detta ett magiskt tips

23 feb 2018

Endast ätit lunch här (ej middag) och besökt baren x antal gånger. God asiatisk sallad med cashewnötter till lunch, och härligt ställe framför allt för den vackra interiören och byggnaden. För mig är det det som gör stället!

19 mar 2019

Brunchen här är en av Stockholms bättre enligt mig!
De har två sittbingaroch det är rekommenderat att boka bord då kön brukar gå ut genom dörren inför sittningen.

Det absolut bästa med denna asiatiska buffé är sushi... Visa hela »

Listad i: Brunch
8 apr 2015

Jag har endast ätit brunch här och den var sjukt grym! Jag är inte ett stort fan av buffémat men denna var i en klass för sig. 4 olika stationer med mat. En bord med sallader och ostron, ett bord med bland annat dumplings och kycklingspett, ett sushibordet med både s... Visa hela »

Listad i: Bästa sushi, Helglunch
20 aug 2015

Igår åt jag middag här för första gången. Atmosfären är outstanding, likaså personalen gjorde en fläckfritt jobb. När det gäller maten delade vi på två olika makirullar och ett gäng olika dumplings. Jag var inte helt ö... Visa hela »

Listad i: Helglunch
27 maj 2021

Översätt till svenska »

We went for a Saturday evening supper. The dining room is very grand and the tables very well spaced. The Asian fusion dishes were delicious, and certainly unusual for central Stockholm. The atmosphere was quite festive, there were a number of birthdays being celebrated. It felt a shame that everywh... Visa hela »

27 maj 2015

Överlägsen brunch. Även fast jag inte är helt såld på asiatisk mat generellt blir jag lika positivt överraskad varje gång man besöker deras brunch. Perfekt häng dagen efter en sen kväll. Glöm heller inte efterrättsbuffén!

8 maj 2016

Ett favvoställe för brunch. Väldigt stort utbud av både varma och kalla rätter, samt ett stort efterättsbord. Otroligt vacker miljö, men bäst att gå i större sällskap så att man får sitta runt de stora bordet, då när man... Visa hela »

15 jan 2020

Översätt till svenska »

Fint julbord, andra året i rad! Hade vänner på besök från Spanien som uppskattade era lokaler samt service

22 sep 2016

Överskattad asiatisk mat o iskalla sushis. Ofräscht. Vägs upp av dessertbuffen. Mums

3 mar 2019

Fin lokal, trevlig hovmästare, super god mat och deras calamares var gudomliga, sushin är genialisk såklart.

25 jun 2019

One of the worst service experiences that i've had for a long while. +2.5h and all courses haven been served for the set menu. Waitres ignores the table and food is cold. Head waiter is the same. Food served in broken cuttlery. Stay away!

12 aug 2015

Efter att ha hört många goda ting om Berns Asiatiska brunch så bestämde vi oss för att gå dit en solig söndag.

Lokalen och upplägget är tilltalande och personalen mycket serviceinriktade och oerhört trevliga.

Dock så ä... Visa hela »

Sida 1 av 2

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.