Berns Asiatiska

3,6
28 betyg
 • berns.se
 • Berzelii Park
  • City, Norrmalm
  • 06:30 - 10:30
   11:30 - 15:00
   16:30 - 01:00
   Idag
  • 06:30 - 10:30
   11:30 - 15:00
   16:30 - 01:00
   Imorgon
  • Visa samtliga öppettider
Redigera Berns Asiatiska

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Berns Asiatiska

3,6
28 betyg
 • berns.se
 • Berzelii Park
  • City, Norrmalm
  • 06:30 - 10:30
   11:30 - 15:00
   16:30 - 01:00
   Idag
  • 06:30 - 10:30
   11:30 - 15:00
   16:30 - 01:00
   Imorgon
  • Visa samtliga öppettider
Redigera Berns Asiatiska

Här befinner du dig i en vacker salong med anor från 1860-talet, dessutom i anslutning till både teater, barer och Berns klubbar. Maten är, som namnet skvallrar om, inspirerad av länderna i öst. Japan, Vietnam och Korea med flera finns representerade på menyn. Utöver den asiatiska maten så erbjuds en välkomponerad cocktailmeny där klassiska drinkar möter signaturdrinkar, samt en gedigen vinlista. Berns Asiatiska förvandlades till ISAAN' i början på 2020, men öppnade upp på nytt i augusti samma år.

Se även Berns, Berns Hotel, LE!, Neu

Användarbilder på Berns Asiatiska Visa alla

 • Lägg till bild
 • Bild från Berns Asiatiska av Josefin J.
 • Bild från Berns Asiatiska av Josefin J.
 • Bild från Berns Asiatiska av Josefin J.
 • Bild från Berns Asiatiska av These S.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
18 feb 2023

Varit här vid två tillfällen sedan det bytte ägare nu. Berns har en otrolig lokal! Verkligen härligt ställe, väldigt vackert. Personalen är trevlig. Drinkarna bra! Maten är god men väldigt varierande tycker jag. Sushi: vissa bitar är otroliga!... Visa hela »

7 apr 2019

Åt deras brunch. Lokalen är såklart en av de trevligare om man jämför brunch-ställen i Stockholm.
Det är en bra buffe, där sushin, dumplings och dessertbordet står ut. Äter man sig äckligt mätt på dessa så är ä... Visa hela »

4 dec 2022

Berns har utan tvekan en av Sveriges finaste middagslokaler. En sinnessjukt takhöjd, kristallkronor, takmålningar etc. Det är värt att besöka lokalen enbart för detta.

Tyvärr, som vanligt, är maten medioker och servicen slapp och ouppmärksam. Visa hela »

10 feb 2023

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Så besviken på detta en gång legendariska brunchställe. Det brukade vara så bra och så generöst. Idag känns det som en riktigt dålig kopia av den tidigare prakten. Dessertbuffén brukade vara magisk. Nu är den liten och dåligt fylld... Visa hela »

8 jun 2017

Riktigt god sushilunch i fantastisk miljö. Dessertbordet är också det ett roligt inslag.

Listad i: Bra lunch
30 okt 2018

Lokalen är ju inget annat än mäktig! Speglar, kristallkronor, röda stolar. Det är ju som att kastas tillbaka lite i tiden ändå! Det är wow och pampigt, men på något sätt även mysigt. Servitörerna i blå jeansskjortor bryter av... Visa hela »

22 okt 2018

Fantastiskt fin sal, wow!Kristallkronor, sammetsfåtöljer och guld inredning tar verkligen lyxen till topp. Stämningen är trevlig, mysig, lyxig och man får verkligen de där lilla extra. Maten var fantastiskt god Delade på flera rätter som var vällagad... Visa hela »

12 okt 2022

God sushi lunch hade dock vart en 5a om dem hade lite större utbud

5 sep 2019

Man, I feel likea queen! Kanske Stockholms tjusigaste ställe, jag är larvigt förtjust i lokalen. Betyget avser middag, som är en god sushi med extra omtanke. Dessutom - härligt klubbhäng!

22 maj 2022

Vi bokade ett bord här då vi hört att det skulle vara en väldigt fin och trevlig lokal. Recensionerna här på Trip Advisor gjorde oss däremot osäkra, men vi bestämde oss för att gå ändå. Maten var mycket väl tillagad och smakad... Visa hela »

16 okt 2018

Bara varit här under lunchtid - samtliga besök har varit väldigt bra. Är tyvärr inget fan av efterrätt men har förstått på mina olika sällskap att den dessertbuffé som serveras är magisk.

31 okt 2016

Fredags lunch från asiatiska. Bentolåda och dessertbuffé 248kr. Vill man unna sig något extra är detta ett magiskt tips

23 feb 2018

Endast ätit lunch här (ej middag) och besökt baren x antal gånger. God asiatisk sallad med cashewnötter till lunch, och härligt ställe framför allt för den vackra interiören och byggnaden. För mig är det det som gör stället!

12 jul 2022

Åt brunch här och har man betalat det priset tycker jag kaffe borde ingå. Lite snålt tycker jag. Helt ok mat men inget wow.

8 apr 2015

Jag har endast ätit brunch här och den var sjukt grym! Jag är inte ett stort fan av buffémat men denna var i en klass för sig. 4 olika stationer med mat. En bord med sallader och ostron, ett bord med bland annat dumplings och kycklingspett, ett sushibordet med både s... Visa hela »

Listad i: Bästa sushi, Helglunch
20 aug 2015

Igår åt jag middag här för första gången. Atmosfären är outstanding, likaså personalen gjorde en fläckfritt jobb. När det gäller maten delade vi på två olika makirullar och ett gäng olika dumplings. Jag var inte helt ö... Visa hela »

Listad i: Helglunch
19 mar 2019

Brunchen här är en av Stockholms bättre enligt mig!
De har två sittbingaroch det är rekommenderat att boka bord då kön brukar gå ut genom dörren inför sittningen.

Det absolut bästa med denna asiatiska buffé är sushi... Visa hela »

Listad i: Brunch
27 maj 2015

Överlägsen brunch. Även fast jag inte är helt såld på asiatisk mat generellt blir jag lika positivt överraskad varje gång man besöker deras brunch. Perfekt häng dagen efter en sen kväll. Glöm heller inte efterrättsbuffén!

27 maj 2021

Översätt till svenska »

We went for a Saturday evening supper. The dining room is very grand and the tables very well spaced. The Asian fusion dishes were delicious, and certainly unusual for central Stockholm. The atmosphere was quite festive, there were a number of birthdays being celebrated. It felt a shame that everywh... Visa hela »

8 maj 2016

Ett favvoställe för brunch. Väldigt stort utbud av både varma och kalla rätter, samt ett stort efterättsbord. Otroligt vacker miljö, men bäst att gå i större sällskap så att man får sitta runt de stora bordet, då när man... Visa hela »

Sida 1 av 2

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.