Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Berns Asiatiska

3,8 • 11 recensioner
Berns Asiatiska

Är den största av Berns två restauranger. Här befinner du dig i en vacker salong med anor från 1860-talet! Dessutom i anslutning till både teater, barer och Berns klubbar. Maten är, som namnet skvallrar om, inspirerad av länderna i öst. Kina, Japan, Vietnam, Korea, Indonesien med flera finns representerade och när det kommer till menyn gäller det att hålla huvudet kallt. Över 100 olika rätter erbjuds, med sushivarianterna inräknade. Missa inte heller den populära brunchen.

Berns
Berns Asiatiska
Bistro Berns
Berns

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
8 jun 2017

Riktigt god sushilunch i fantastisk miljö. Dessertbordet är också det ett roligt inslag.

Listad i: Bra lunch
16 okt 2018

Bara varit här under lunchtid - samtliga besök har varit väldigt bra. Är tyvärr inget fan av efterrätt men har förstått på mina olika sällskap att den dessertbuffé som serveras är magisk.

23 feb 2018

Endast ätit lunch här (ej middag) och besökt baren x antal gånger. God asiatisk sallad med cashewnötter till lunch, och härligt ställe framför allt för den vackra interiören och byggnaden. För mig är det det som gör stället!

31 okt 2016

Fredags lunch från asiatiska. Bentolåda och dessertbuffé 248kr. Vill man unna sig något extra är detta ett magiskt tips

20 aug 2015

Igår åt jag middag här för första gången. Atmosfären är outstanding, likaså personalen gjorde en fläckfritt jobb. När det gäller maten delade vi på två olika makirullar och ett gäng olika dumplings. Jag var inte helt ö... Visa hela »

8 maj 2016

Ett favvoställe för brunch. Väldigt stort utbud av både varma och kalla rätter, samt ett stort efterättsbord. Otroligt vacker miljö, men bäst att gå i större sällskap så att man får sitta runt de stora bordet, då när man... Visa hela »

22 sep 2016

Överskattad asiatisk mat o iskalla sushis. Ofräscht. Vägs upp av dessertbuffen. Mums

8 apr 2015

Jag har endast ätit brunch här och den var sjukt grym! Jag är inte ett stort fan av buffémat men denna var i en klass för sig. 4 olika stationer med mat. En bord med sallader och ostron, ett bord med bland annat dumplings och kycklingspett, ett sushibordet med både s... Visa hela »

Listad i: Bästa sushi
27 maj 2015

Överlägsen brunch. Även fast jag inte är helt såld på asiatisk mat generellt blir jag lika positivt överraskad varje gång man besöker deras brunch. Perfekt häng dagen efter en sen kväll. Glöm heller inte efterrättsbuffén!

Listad i: Groggjakt
12 aug 2015

Efter att ha hört många goda ting om Berns Asiatiska brunch så bestämde vi oss för att gå dit en solig söndag.

Lokalen och upplägget är tilltalande och personalen mycket serviceinriktade och oerhört trevliga.

Dock så ä... Visa hela »

2 apr 2016

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Vacker plats men man kan göra så mycket mer med belysning. Förväntade mig god mat men det var verkligen genomsnittliga, tyvärr. Personalen kunde sätta så mycket större ansträngningar för att skapa trevlig upplevelse.