Tapas, cocktails och musik på nya La Barra

Den 31 mars öppnar La Barra – en ny tapasbar där gästerna ska få njuta av såväl tapas som cocktails och skön atmosfär med mycket musik. I centrum för hela restaurangen står en lång bardisk.

Med inspiration från Spanien i såväl köket som matsalen slår La Barra upp dörrarna på Norrlandsgatan 7 mitt i city. Här finns merparten av sittplatserna runt bardisken, restaurangens mittpunkt där det ska finnas utrymme för spontana samtal och nya kontakter.

– Vi vill få folk att inse hur trevligt det är att sitta och äta och kolla på varandra, lyft blicken ibland och bjuda på ett leende, säger Carlos på La Barra.

Menyn kommer att bestå av ett 20-tal rätter i tapasformat, främst med spanska influenser men även med inslag av fusion. Bland dryckerna utlovas spanska viner och cava för alla smaker, liksom spanska ölsorter, brandy, sangria och välkomponerade cocktails. Man kommer även att servera spansk husmanskost till lunch.

Bortsett från mat och dryck ska La Barra satsa stort på musik och ha dj:s som spelar under helgerna.

Bakom satsningen står STHLM TAPAS och Chinzo Group, som ligger bakom Barrels, Tritonia ölverkstad, Panem och Stigbergets Fot.

La Barra öppnar den 31 mars.