Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

La Barra

3,4
5 betyg
Redigera La Barra

I hjärtat av den spanska tapasrestaurangen La Barra står en lång bardisk där man kan umgås över både tapas och cocktails. Här bjuds det även på en skön, avslappnad atmosfär med dj:s på helgerna, vardagslunch och många platser för både den planerande och spontana midddagsgästen.

La Barra vill ta Spanien till Stockholm, eller stockholmarna till Spanien, beroende på hur man ser det. I hjärtat av restaurangen står den enorma baren med plats för många drop in-gäster, vilket hintas om i restaurangens namn – "La barra" betyder nämligen "baren" på spanska. Restaurangen har inspirerats av ägarnas många år i Spanien och deras förkärlek till det kontrollerade kaoset som ofta råder på tapasbarer.

Det spanska genomsyrar inte bara atmosfären, utan gör givetvis avtryck även på menyn. Här äter man snacks och tapas med både kött, fisk, skaldjur och vegetariska varianter. Till detta dricker man spanska viner och cava. Här har man skapat en plats med härliga dofter, smaker och sorl från gästerna. Det ska vara lätt att slinka in till La Barra, därför är knappt hälften av de ungefär hundra sittplatserna bokningsbara. Resten är reserverade för spontana gäster. Till helgen vrider man upp stämningen ytterligare och låter dj:s sätta helgstämning på restaurangen som flirtar med det skandinaviska, naturmaterial, dova färger och eleganta snitt.

Användarbilder på La Barra Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från La Barra av Anna T.
  • Tonfisk tartsr – Bild från La Barra av Katarina D.
  • Bloody Mary ostron – Bild från La Barra av Katarina D.
  • Bild från La Barra av Gabriella M.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
7 jul 2022

Snyggt ställe. Baren i mitten är huvudpersonen. trevlig bartender/servitör.
Tapas rätter utan en twist. Man får det som utlovas. Deras calamres är värda att hyllas.
Burratan ligger på ett Mt Everest av ruccola, ej värt.
Gambas god amen spicy... Visa hela »

11 apr 2022

Ikväll testade vi en ny tapasrestaurang i city. Lite mixade känslor om La Barra. Lokalen är riktigt schysst med en stor bar i mitten. Maten är god men inget speciellt. Servicen är lite olika beroende vem som serverade. Som matställe är jag inte så lyrisk men... Visa hela »

9 apr 2022

Deras vision är att det ska kännas som ett stökig taperia i Spanien - det har dem verkligen lyckats med. Restaurangens består till 80% av en gigantisk bar som sträcker sig genom hela restaurangen. Jag kommer definitivt gå hit för aw och bar häng. Maten var o... Visa hela »

22 aug 2022

Skulle hälsa på två vänner som åt mat. Jag förstod aldrig konceptet förrän jag såg menyn och blev glad då det ska vara typ baskiskt. Jag beställde en strut med räkmousse och den var väldigt god. Sedan tog jag en klassiskt basisk o... Visa hela »

1 jul 2022

Rekommenderar starkt denna nya tapas restaurang! Magisk mat, personal, stämning och baren är något helt annat!
Var här tsm med min sambo och vi var båda jättenöjda!
Maten var på en ny nivå och även kul med unika tapasrätter och int... Visa hela »