Stigbergets Fot

3,3
11 betyg
Restaurang
Bar
Hemsida
Instagram
Stigbergets Fot
3,3
11 betyg
Hemsida
Instagram

Göteborgsbryggeriet har letat sig till Stockholm, där de på Götgatan erbjuder restaurang och bar. Här serveras street food från olika delar av världen, som tagits fram tillsammans med hamburgerhaket Barrels. Ur kranarna tappas 20 sorters hantverksöl.

Föreslå ändringar

Recensioner av Stigbergets Fot

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
3 juli 2022

Väldigt blandade intryck. Om vi börjar med det negativa. Stället i sig är riktigt trist enligt mig. Luktar studentflak när man kommer in, sen när vi skulle gå till vårt bord var man tvungen att gå förbi toaletterna, där det luktade minst sagt... Visa hela »

14 juli 2022

Ajaj det här var ju inte bra :( varmt som en bastu och stökigt. Får vänta länge tills vi blir placerade och när vi väl blir det är det vid ett smutsigt bord. Ingen kommer och torkar eller ger oss menyer. Efter ett tag får jag gå upp och fråg... Visa hela »

26 feb. 2022

Galet god burgare, bra service men lite passiv. Pommes inte toppen, snudd på soggiga. Sötpotatis mycket bättre! Efterrätten god men kunde avstått 😅
Testade även några olika bärs som självklart var goda! Hit går man för bärs och bur... Visa hela »

18 okt. 2023

Här är det alltid proppat med folk och denna tisdagskväll var inget undantag. Mullrigt, trångt och härlig stämning. Maten är okej, och det finns mycket på menyn som går att välja mellan kött eller veganskt. Härligt med suröl på... Visa hela »

30 nov. 2021

Trevligt ställe om man är verkligt sugen på öl och samtidigt vill utforska sin smakpalett. Bra ljudnivå, kunde snacka med min vän utan att skrika. Hjälpsam personal i baren som gärna guidade oss rätt bland ölsorterna. Enda minuset var att lås... Visa hela »

1 okt. 2020

Lite för stelt och ölnördigt för min smak. Kanske orättvist av mig och superhärligt om man är ölfrälst men samtidigt saknar jag nytänk och vatten i krukväxterna (de flesta var döda).

12 dec. 2022

God och rolig öl. God vegansk burgare. Trevlig personal. Kan vara lite stökigt ibland och ta lite lång tid att få maten, men är det högt tryck så är det.

14 mars 2020

Här är det like knökfullt en tisdag kl 16.30 som en fredag kl 17 under Coronans tider (denna review kommer vara rolig att se igen om 3 år). Det finns en lång meny, med fokus på öl såklart. Trots att det finns många liknande hak i närheten så... Visa hela »

29 maj 2023

En av personalen gjorde sig lustig på en kunds bekostnad vid mottagandet, bland det värsta man kan göra, obehagligt.
Hamburgare och öl var bra, lokalen sådär, toan var ostädad och luktade urin.

27 apr. 2020

Såg fram emot att äta här då jag sett deras instagramflöde. Men besvikelsen var stor.
Servicen dålig(glömde del av beställningen), vrålhög volym på technon kl 17.20 en måndag, och maten..
Min vän beställde en kyckli... Visa hela »

16 dec. 2021