Treater med Rheborg, Bornebusch och co

Den komiska trilogin Treater med Johan Rheborg, Josephine Bornebusch, Erik Johansson, Vanna Rosenberg och Johan Ulveson är en pjäs bestående av tre fristående delar - Vardagsrummet (torsdagar), Matsalen (onsdagar) och Trädgården (fredagar) - som visas på Intiman den 24 mars - 12 maj. Den underliggande röda tråden är att visa hur svårt det kan vara att få till något så enkelt som en vanlig familjehelg. De olika delarna ger tre olika perspektiv på en historia, och samtliga delar är regisserade av Emma Bucht, som tidigare gjort bland annat Kvarteret SkatanRival och Riktiga MänMaximteatern.

- Ayckbourns tre pjäser är en fantastisk blandning av klassisk komedi, familjedrama och fars. Det handlar om sex väldigt olika personer som tillbringar en helg i ett hus tillsammans, vilket leder till en mängd dråpliga, osannolikt galna situationer, berättar Emma Bucht.

Det går bra att se bara en av pjäserna, och det spelar ingen roll vilken ordning man ser dem i. Men ser du alla tre hamnar händelser och karaktärer i ett nytt ljus, och du får en helhetsbild som gör den här upplevelsen till något helt annat än vanlig teater. Varje lördag finns möjligheten att se alla pjäserna efter varandra, och då dessutom till ett bättre pris.

På scen

Josephine Bornebusch - Solsidan, Hundtricket, Parlamentet, Vingar av glas.

Erik Johansson - Riktiga Män, Adam & Eva och Våra vänners liv.

Maria Kulle - Gynekologen i Askim och Fyra nyanser av brunt, Guldbagge för bästa kvinnliga huvudroll.

Johan Rheborg - Riktiga Män, Killinggänget, Parlamentet, Solsidan.

Vanna Rosenberg - Kvarteret Skatan, Rapport till himlen.

Johan Ulveson - Lorry, Yrrol, Riktiga Män, C/O Segermyhr.

Treater har premiär på Intiman den 24 mars 2012. Matsalen spelas på onsdagar, Vardagsrummet på torsdagar och Trädgården på fredagar. På lördagar spelas alla tre pjäserna efter varandra.


Speltider och priser

Onsdag-fredag:

495 kr

19.30-21.35 (inkl paus 20 min)

Lördagar:
950 kr, biljetten gäller för samtliga tre pjäser
14.00-15.45 Matsalen
16.00-17.45 Vardagsrummet

17.45-18.45 Paus, mer information om mat nedan
18.45-20.30 Trädgården

Treater har avtalat med Tranan, Primo Ciao Ciao och Wasahof att gästerna ska hinna äta under pausen på lördagen. Den sistnämna restaurangen har dessutom tagit fram en speciell Treatermeny. Mer info hittar du här.

Biljetter via Ticnet hittar du här.