Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Wasahof

4,5 • 2 recensioner
Wasahof

Trevligt beläget mitt emot Vasaparken i Vasastan ligger Wasahof som är en franskinspirerard fisk- och skaldjursrestaurang. Här spelas klassisk musik och opera samtidigt som du serveras flera av havets alla läckerheter. Specialiten på Wasahof är ostron. I ostronbaren finns ostron i olika storlekar, från olika länder, olika sorter och gröna ostron som de själva kalla för ostronens Rolls Royce.

Utöver detta finns flera skaldjursplatåer och ett varierande utbud av olika fiskrätter, musslor, krabba, havskräftor och färska svenska räkor efter säsong. För dig som inte gillar fisk och skaldjur finns även traditionell husmanskost om så önskas på á la carte menyn. Trevlig uteservering på sommaren.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
31 aug 2018

Skaldjurs heaven! Vill du äta skaldjur så är det hit du ska gå. Fräscha skaldjur med både klassiska smaker eller moderna. Gratinerade hummern, kräftorna och skagenröra var helt perfekt lagade och de vita vinet gick utmärkt till. Väldigt romantisk... Visa hela »

Listad i: Mysigt i mörkret
6 jun 2016

Varit på Wasahof vid två tillfällen. Ena gången med familjen, andra gången med kärleken. Fungerar lika bra både och! Ät skaldjur här! Ostron, gratinerad hummer och skagenröra! Jättegott!