Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Wasahof

3,0
5 betyg
Redigera Wasahof
Wasahof

Trevligt beläget mitt emot Vasaparken i Vasastan ligger Wasahof som är en franskinspirerard fisk- och skaldjursrestaurang. Här spelas klassisk musik och opera samtidigt som du serveras flera av havets alla läckerheter. Specialiten på Wasahof är ostron. I ostronbaren finns ostron i olika storlekar, från olika länder, olika sorter och gröna ostron som de själva kalla för ostronens Rolls Royce.

Utöver detta finns flera skaldjursplatåer och ett varierande utbud av olika fiskrätter, musslor, krabba, havskräftor och färska svenska räkor efter säsong. För dig som inte gillar fisk och skaldjur finns även traditionell husmanskost om så önskas på á la carte menyn. Trevlig uteservering på sommaren.

Användarbilder på Wasahof Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Wasahof av Mimmi S.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
31 aug 2018

Skaldjurs heaven! Vill du äta skaldjur så är det hit du ska gå. Fräscha skaldjur med både klassiska smaker eller moderna. Gratinerade hummern, kräftorna och skagenröra var helt perfekt lagade och de vita vinet gick utmärkt till. Väldigt romantisk... Visa hela »

Listad i: Mysigt i mörkret
6 feb 2020

Musslorna! ÄLSKAR!
Trevlig personal och mysig stimmig lokal. Klassiskt och gott!

15 feb 2020

Jag med hustru besökte Wasahof i januari 2020 för en trevlig skaldjursmiddag. Vi åt lite olika menyer, men båda åt ostron. Dagen därpå blev vi jättesjuka med diarré och kräkningar. Misstanken till orsaken riktades direkt till ostronen som vi bå... Visa hela »

6 jun 2016

Varit på Wasahof vid två tillfällen. Ena gången med familjen, andra gången med kärleken. Fungerar lika bra både och! Ät skaldjur här! Ostron, gratinerad hummer och skagenröra! Jättegott!

25 aug 2020

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Sämre service någonsin i Stockholm. Vi satt i 20 minuter och ingen kom för att be oss att beställa. De brydde sig inte ens om att ge oss lite vatten! Till gick vi bara. Med de pengar du skulle spendera där kunde du istället gå till dussintals andra stora fisk- oc... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.