Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Primo Ciao Ciao Odengatan

2,6 • 13 recensioner
Primo Ciao Ciao Odengatan

Nära Odenplan ligger Primo Ciao Ciao, en enklare italiensk restaurang med stor uteservering. Här har man gjort sig kända för sina äkta tunna italienska pizzor, men menyn bjuder även på andra klassiska italienska rätter.

Användarbilder på Primo Ciao Ciao Odengatan

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
26 feb 2018

Trevlig personal, bra service, gott rödvin och goda pizzor!

10 apr 2019

Vedugnspizzor och pasta och annat italienskt. Uteservering på sommaren. Lite stimmig lokal men grymt käk.

2 nov 2018

Helt ok.

Pizza som smakar ok

Lokalen är mörkt, nästintill becksvart.

Oerhört jobbigt trångt mellan borden. Katastrof hög ljudnivå

Minns ej hur det smakade, vilket säger en del. Men stället är poppis och alltid f... Visa hela »

31 aug 2018

3 stjärnor står för helt okej och det är precis vad det är. Maten är god och man får det som man förväntar sig det som inte var bra var den servicen vi fick. Beställde in en flaska rosévin som vi inte fick in fören efter att maten serve... Visa hela »

31 maj 2016

Goda pizzor och trevlig personal.

22 dec 2014

Ungefär som förväntat. Goda pizzor, ganska trevlig lokal, personalen gör sitt jobb. Passar bra för lunch, och jag kan tänka mig att det är perfekt för barnfamiljer i området. Men det är inget jag åker till eller väljer för en speciel... Visa hela »

22 sep 2017

Sällan en fiskrätt smakar något - så kul att bli överraskad! Smakrikt kött även fast det var en helgrillad fisk. Stimmig och festlig atmosfär. Trodde det var ett pizzahak, men en riktig restaurang med en riktig meny.

12 jul 2019

Riktigt dålig service. Fått kött i vegorätt en gång och de trodde mig inte, samt blivit nekad pizzasallad på uteserveringen eftersom ”det ser fult ut”. Maten är också under all kritik.

22 sep 2017

Mysigt och classy, grymt bemötande och god mat. Stället passar många tillfällen: aw, middag, dejt, fredagsställe, innan kluben.

24 jun 2017

SKIT-dålig service och arrogant bemötande från den blonda servitrisen.

Maten är bra men vill man ha en trevlig restaurangupplevelse så gå någon annanstans

4 jun 2017

Beställde pizza tillsammans med min sambo. Tycker pizzan var smaklös och sladdrig. Det var alldeles för hög musik för att kunna samtala i normal ton. Den blonda kvinnliga servitrisen var snobbig och nonchalant, hon hade en tråkig ton och såg allmänt sliten u... Visa hela »

16 okt 2016

Halvbra ställe, stimmigt med mycket folk. Trött på lokaler där man inte hör vad middagssällskapet säger. Som en fritidsgård. Ryggbiffen gigantisk, bra stekt. Ingen större finess med maten. Servitören stod på min fot, då han kom med pota... Visa hela »

1 aug 2015

Inte värt en stjärna ens! Väntade 40 minuter på förrätt och därefter 1 timma innan huvudrätten kom som var totalt oätlig. Överkokt pasta och totalt smaklös till ett pris på 185:-. Sämsta jag någonsin smakat!!!