Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Primo Ciao Ciao Odengatan

2,5
17 betyg
Redigera Primo Ciao Ciao Odengatan
Primo Ciao Ciao Odengatan

Nära Odenplan ligger Primo Ciao Ciao, en enklare italiensk restaurang med stor uteservering. Här har man gjort sig kända för sina äkta tunna italienska pizzor, men menyn bjuder även på andra klassiska italienska rätter.

Användarbilder på Primo Ciao Ciao Odengatan Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Primo Ciao Ciao Odengatan av Sanna R.
  • Bild från Primo Ciao Ciao Odengatan av Fredrik J.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
26 feb 2018

Trevlig personal, bra service, gott rödvin och goda pizzor!

31 aug 2018

3 stjärnor står för helt okej och det är precis vad det är. Maten är god och man får det som man förväntar sig det som inte var bra var den servicen vi fick. Beställde in en flaska rosévin som vi inte fick in fören efter att maten serve... Visa hela »

10 apr 2019

Vedugnspizzor och pasta och annat italienskt. Uteservering på sommaren. Lite stimmig lokal men grymt käk.

2 nov 2018

Helt ok.
Pizza som smakar ok
Lokalen är mörkt, nästintill becksvart.
Oerhört jobbigt trångt mellan borden. Katastrof hög ljudnivå
Minns ej hur det smakade, vilket säger en del. Men stället är poppis och alltid fullt. Tips att boka... Visa hela »

31 maj 2016

Goda pizzor och trevlig personal.

22 dec 2014

Ungefär som förväntat. Goda pizzor, ganska trevlig lokal, personalen gör sitt jobb. Passar bra för lunch, och jag kan tänka mig att det är perfekt för barnfamiljer i området. Men det är inget jag åker till eller väljer för en speciel... Visa hela »

29 mar 2021

Trevlig personal och smarrig pasta

22 sep 2017

Sällan en fiskrätt smakar något - så kul att bli överraskad! Smakrikt kött även fast det var en helgrillad fisk. Stimmig och festlig atmosfär. Trodde det var ett pizzahak, men en riktig restaurang med en riktig meny.

6 jul 2020

Maten var extremt dålig. Smaklös och tråkig. Vi var ett sällskap på 6 personer. Alla med olika rätter och alla lämnade mer eller mindre sin mat orörd. Trots detta så frågar inte servicen om hur maten smakade eller varför vi lämnade mat... Visa hela »

19 dec 2019

Så otrevlig personal på snudd på hotfull när vi inte tyckte maten var god. Saltade notan och vi fick ett allmänt dåligt intryck.

12 jul 2019

Riktigt dålig service. Fått kött i vegorätt en gång och de trodde mig inte, samt blivit nekad pizzasallad på uteserveringen eftersom ”det ser fult ut”. Maten är också under all kritik.

22 sep 2017

Mysigt och classy, grymt bemötande och god mat. Stället passar många tillfällen: aw, middag, dejt, fredagsställe, innan kluben.

24 jun 2017

SKIT-dålig service och arrogant bemötande från den blonda servitrisen.
Maten är bra men vill man ha en trevlig restaurangupplevelse så gå någon annanstans

4 jun 2017

Beställde pizza tillsammans med min sambo. Tycker pizzan var smaklös och sladdrig. Det var alldeles för hög musik för att kunna samtala i normal ton. Den blonda kvinnliga servitrisen var snobbig och nonchalant, hon hade en tråkig ton och såg allmänt sliten u... Visa hela »

16 okt 2016

Halvbra ställe, stimmigt med mycket folk. Trött på lokaler där man inte hör vad middagssällskapet säger. Som en fritidsgård. Ryggbiffen gigantisk, bra stekt. Ingen större finess med maten. Servitören stod på min fot, då han kom med pota... Visa hela »

1 aug 2015

Inte värt en stjärna ens! Väntade 40 minuter på förrätt och därefter 1 timma innan huvudrätten kom som var totalt oätlig. Överkokt pasta och totalt smaklös till ett pris på 185:-. Sämsta jag någonsin smakat!!!

25 aug 2021

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.