Erlands

4,2
17 betyg
$$$
Cocktailbar
Erlands
4,2
17 betyg

På nostalgiska Erlands hittar du en cocktailbar med influenser från 50- och 60-talet, inredd med fynd från antikaffärer och loppisar. Menyn inkluderar både små- och varmrätter beroende på hunger, och räkna även med att få höra spelningar med levande jazz under besöket.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,2
17

Recensioner av Erlands

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Erlands!

Som cocktailälskare är det ju märkligt att jag inte varit här innan. Men äntligen blev det! Och jag kan säga att Stockholm behöver fler platser som dessa!

Lite, mysig, murrig lokal där du får tränga in dig. Det finns nå...

Verkligen ett mysigt och genuint ställe. Önskar att fler inte kände till det eftersom det ofta är fullt. Men personalen är otroligt charmig, löser ofta plats på kreativa sätt! Trångt, gammal jazz ur högtalarna och det känns som att åka t...

Listad i: Barer

Hemtrevligt är det första intrycket när jag kliver in på den pyttelilla @erlandsbar på Gästrikegatan i Stockholm. Eftersom det var min adress som nyfödd blir jag extra varm i hjärtat när både inredningen och musiken kunde varit min pappas. Med tan...

·

Uppdatering: Har varit tillbaka väldigt många gånger och måste helt enkelt höja betyget till en femma.

Jag var på Erlands i lördags redan klockan 16, efter att ha hört gott om drinkarna och jazzen. Lokalen talar för sig själv: klassisk,...

Jag Besökte Erlands igår med några tjejkompisar. Bemöttes av en supertrevlig kille som var hur gullig som helst hela kvällen.
Stället är väldigt litet och supermysigt. Känns som att vara hemma hos ens morföräldrar. Mysig jazzmusik spelas i...

Kort recension som i princip bara baseras på service, miljö och stämning, då jag bara varit här och tagit en kopp te. Väldigt liten intim bar, med gammeldags inredning. Supermysigt verkligen, perfekt för att sitta och prata med någon nära vän elle...

Listad i: Barer

Stället är unikt, vilket är varför jag gillar det så mycket.
Vintage cocktailbar - väl inne känns det som att man går in i en svartvit film, allt i 60-tals anda, från personalens klädstil, till inredningen till t.o.m att vissa av gästern...

En av STHLMs bästa cocktailbarer - alltid goda drinkar och trevlig stämning

Unikt, nostalgiskt, hemtrevligt och varmt. Ungefär så skulle man kunna beskriva känslan av att gå in på Erlands bar på Gästrikegatan i Vasastan.

Erlands bar är garanterat Stockholms mest unika cocktailbar, där drinkarna håller hög...

Bästa lilla cocktailbaren i Stockholm! Bästa personalen, personligt och trevlig service. Goda cocktails och mysig miljö. Lite trångt, så det gäller att vara ute i god tid.

Riktigt mysig och genuin atmosfär, känns som att det har legat där ett tag. Passar för mindre sällskap och par, inte så mycket för AW.

Vi fick riktigt dålig service då personalen var väldigt arroganta, respektlösa och otrevliga. Gå aldrig hit!

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,2
17

Representerar du Erlands?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av bar är Erlands?

Vi har klassificerat Erlands som:

  • Cocktailbar

Vilken typ av mat serveras på Erlands?

På Erlands serveras bland annat:

  • Europeiskt

Vad kostar det att äta på Erlands?

Erlands ligger i prisklassen Mellanklass ($$$).

Var ligger Erlands?

Erlands ligger på Gästrikegatan 1, 113 62, Vasastan. I närheten ligger Sankt Eriksplan, Stockholm. Närmsta tunnelbana är S:t Eriksplan (ca 200m).