Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Erlands

3,9
8 recensioner
Erlands

På nostalgiska Erlands hittar du en cocktailbar med influenser från 50- och 60-talet, inredd med fynd från antikaffärer och loppisar. Menyn inkluderar både små- och varmrätter beroende på hunger, och räkna även med att få höra spelningar med levande jazz under besöket.

Användarbilder på Erlands Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Erlands av Fredrik J.
  • Bild från Erlands av Katarina D.
  • Miljöbild – Bild från Erlands av Malin S.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
18 okt 2018 · Uppdaterad

Uppdatering: Har varit tillbaka väldigt många gånger och måste helt enkelt höja betyget till en femma.

Jag var på Erlands i lördags redan klockan 16, efter att ha hört gott om drinkarna och jazzen. Lokalen talar för sig själv: klassisk,... Visa hela »

Listad i: 🌟 Guldkorn
17 okt 2018

Jag Besökte Erlands igår med några tjejkompisar. Bemöttes av en supertrevlig kille som var hur gullig som helst hela kvällen.
Stället är väldigt litet och supermysigt. Känns som att vara hemma hos ens morföräldrar. Mysig jazzmusik spelas i... Visa hela »

26 nov 2017

Kort recension som i princip bara baseras på service, miljö och stämning, då jag bara varit här och tagit en kopp te. Väldigt liten intim bar, med gammeldags inredning. Supermysigt verkligen, perfekt för att sitta och prata med någon nära vän elle... Visa hela »

23 jan 2020

Unikt, nostalgiskt, hemtrevligt och varmt. Ungefär så skulle man kunna beskriva känslan av att gå in på Erlands bar på Gästrikegatan i Vasastan.

Erlands bar är garanterat Stockholms mest unika cocktailbar, där drinkarna håller hög... Visa hela »

30 okt 2018

Stället är unikt, vilket är varför jag gillar det så mycket.
Vintage cocktailbar - väl inne känns det som att man går in i en svartvit film, allt i 60-tals anda, från personalens klädstil, till inredningen till t.o.m att vissa av gästern... Visa hela »

19 feb 2020

Bästa lilla cocktailbaren i Stockholm! Bästa personalen, personligt och trevlig service. Goda cocktails och mysig miljö. Lite trångt, så det gäller att vara ute i god tid.

10 jan 2018

Riktigt mysig och genuin atmosfär, känns som att det har legat där ett tag. Passar för mindre sällskap och par, inte så mycket för AW.

19 okt 2018

Vi fick riktigt dålig service då personalen var väldigt arroganta, respektlösa och otrevliga. Gå aldrig hit!