Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Arc

3,5
12 betyg
Redigera Arc

Högst upp i designhotellet Blique by Nobis hittar du takrestaurangen Arc, som bjuder på europeisk-asiatiska influenser och milsvid utsikt över takåsarna. På somrarna lockar takterrassen med mat, drinkar och en panoramavy över Stockholm.

Nobis moderna hotell öppnade våren 2019 i närheten av Vanadisplan, mellan Vasastan och Hagastaden, och hit går många stockholmare för att äta, umgås och beundra utsikten från hotellets takrestaurang, Arc. Här hämtas influenser från både Europa och Asien, med avskalad design, dov belysning och en meny som fokuserar på skaldjur och koreanska sharing-rätter i ssäm-stil. Hit upp kan du även ta hissen för att slå dig ner i baren och avrunda dagen med en stilig drink.

Sommartid flyttar restaurangen ut på takterrassen, som har blivit en populär oas i utkanten av Vasastan. När vädret tillåter kan man äta med fri utsikt över Stockholm och hänga i utebaren, som serverar egna versioner av groggar och highballs samt ett urval av sake. Från baren kan man blicka ut åt alla väderstreck – ett eftertraktat läge för den som tillbringar sommarkvällen i stan.

Se även Blique by Nobis, Boketto, Origo

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
10 maj 2019

Jag blev helt såld på detta ställe!

Om vi börjar med utsikten, svårslagen helt klart! Man kan ju inte annat än att älska takåsar vart man än vänder blicken. När man väl sliter blicken ifrån utsikten (vilket är bruta... Visa hela »

20 feb 2020

Ja det blir en 5a! Middagen var en kall höstkväll vilket gjorde det så mysigt att sitta inne och ovanför staden men en brasa. Jag gillar hur de har fått till både elegans och mysigt med lokalen. Restaurangen är inte så stor, men jag kände aldrig att d... Visa hela »

18 jul 2019 · Uppdaterad

Edit november 2019: Var här och åt både i fredags och lördags. På lördagen satt jag på samma bord, vid samma plats, åt samma mat och drack samma dryck, servad av samma trevliga servitör. 🤣

Menyn består av 5-6 smårätter (alla... Visa hela »

Listad i: Favoriter ⭐️
27 nov 2020

Fantastiskt fin utsikt över Stockholm! stället är stort, finns både platser inne, ute och en trappa upp utomhus. Flera barer finns, dock var de stänga nu under Corona när de bara tar beställning. Gott rosé fick man! Personalen var lättsam och trevliga!... Visa hela »

26 apr 2019

Nice ny Skybar vid Torsplan. 360 graders utsikt över stan. Vissa inkörningsproblem såhär första kvällen, men detta blir nog ett givet AW-ställe i sommar. 😎🥂🌇

20 maj 2019

Så imponerad av Arc!

Vi besökte Arc lite spontant en fredagkväll och började på deras takbar. Alla borde gå hit. Så trevlig terass med bra med sittplatser och trevliga hängstolar ytterligare en trappa upp.

Nu till maten. Vi hamnade mitt i... Visa hela »

20 sep 2020

Jag har sett så många bilder från deras takbar och velat gå dit länge. För att komma till takbaren behöver du gå igenom deras innegård. Själva innergård som var upplyst med ljusslingor, verkade så mysig. Ser framemot att testa den n... Visa hela »

Listad i: Favorit middag
21 dec 2019

Ger Arc en stark 3a. Vid ankomst blev vi trevligt bemötta av hovmästaren som visade oss till våra stolar vid bardisken. En riktigt trevlig miljö där man kan se kockarna laga maten mitt framför dig.

Vi beställde avsmakningsmenyn Ocean Experience som innehö... Visa hela »

6 maj 2022

Ingen vidare service

5 jun 2021

Femte gången på Arc Rooftop. Vet inte om jag är mest besviken på stället eller mig själv som gick dit igen. Väntetiderna förstör allt, allt tar extrem tid, och det är tydligt att de är underbemannade så personalen ute på terrassen... Visa hela »

25 jul 2020

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Trevligt läge med vacker utsikt. Mycket liten meny, otroligt dyr eftersom portioner är väldigt små, så en middag är runt 600-800kr för en normal middag plus drinkar. Maten var ok men inte bra. Service ganska långsamt och vi hade en glutenallergiker med oss... Visa hela »

4 maj 2019

Sämsta servicen och rörigt ställe! Baren är inte ens en bar!!!!