Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Bar City Central

4,5 • 4 recensioner
Bar City Central

Som namnet avslöjar ligger Bar City Central mitt i Stockholm, ett stenkast från centralstationen. Här kan man dricka bärs och äta klassiska anrättningar i rustik miljö och se folk passera på Vasagatan utanför.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
12 jul 2018

Hade ganska exakt samma upplevelse som föregående inlägg. Vi trillade in för fotbollen - visade sig vara bra mat, personal, trevlig lokal

7 jul 2018 · Uppdaterad

Man får ta varje ställe för vad det är. Och för att kolla fotbolls-VM, dricka öl och äta mat är detta ställe 5 stjärnor! Otroligt trevlig och kunnig personal, god mat och bra stämning! Över förväntan! Andra matchen idag här,... Visa hela »

18 mar 2019

Bar city central, inte långt ifrån centralstationen, är en gemytlig och småtrång pub där den i förhållande till prisklassen och typen av hak genomtänkta menyn gör den till ett attraktivt alternativ sena lördagkvällar såväl s... Visa hela »

14 jul 2018

Mitt i stan ligger denna pärla.
Mycket god mat, trevlig fräsch lokal, engagerad kunnig och väldigt trevlig personal. väl värt ett besök.

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

2 maj 2018

Uruselt på alla sätt och vis. Personal, priser, mat, dryck