Bar City Central

4,5
4 betyg
$$
Ölbar
Restaurang
Bar City Central
4,5
4 betyg

Som namnet avslöjar ligger Bar City Central mitt i Stockholm, ett stenkast från centralstationen. Här kan man dricka bärs och äta klassiska anrättningar i rustik miljö och se folk passera på Vasagatan utanför.

Strax innan Norra Bantorget på Vasagatan ligger Bar City Central. En ölbar och restaurang vars namn speglar både läget mitt i Stockholm, endast en kort promenad från centralstationen, men kanske också kökets flört med de centraleuropeiska matkulturerna.

Matsedeln utgörs av tidlösa rätter som toast skagen och köttbullar, men det går också att ana ett centraleuropeiskt tema som präglar alla delar av menyn. Vad sägs om att börja med en Gulýas eller ett urval av charkuterier serverade med pretzel, för att sedan fortsätta med en Wienerschnitzel och avsluta med en friterad apfel-glass?

Rustika inslag som industrilampor, tunnor, synliga kopparrör och putsade betongväggar möter eleganta komponenter som kristallkronor och mönstrat cementkakel på golvet. Man kan slå sig ner vid något av borden i själva matsalen, de högre borden längs väggen, i fåtöljerna på den lilla övervåningen en trappa upp eller i fönstret och titta på folklivet i ständig rörelse på Vasagatan.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Bar City Central Användarbilder
Lägg till bild

Recensioner av Bar City Central

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
7 juli 2018 · Uppdaterad

Man får ta varje ställe för vad det är. Och för att kolla fotbolls-VM, dricka öl och äta mat är detta ställe 5 stjärnor! Otroligt trevlig och kunnig personal, god mat och bra stämning! Över förväntan! Andra matchen idag här,... Visa hela »

12 juli 2018

Hade ganska exakt samma upplevelse som föregående inlägg. Vi trillade in för fotbollen - visade sig vara bra mat, personal, trevlig lokal

18 mars 2019

Bar city central, inte långt ifrån centralstationen, är en gemytlig och småtrång pub där den i förhållande till prisklassen och typen av hak genomtänkta menyn gör den till ett attraktivt alternativ sena lördagkvällar såväl s... Visa hela »

14 juli 2018

Mitt i stan ligger denna pärla.
Mycket god mat, trevlig fräsch lokal, engagerad kunnig och väldigt trevlig personal. väl värt ett besök.

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

2 maj 2018

Uruselt på alla sätt och vis. Personal, priser, mat, dryck