Belgobaren

4,5
4 betyg
$$-$$$
Europeisk restaurang
Ölbar
Belgobaren
4,5
4 betyg

Belgobaren huserar mitt i city, bara ett stenkast från Centralstationen. Här kan du äta både lunch och middag med smaker från det belgiska köket i fokus. För dig som älskar musslor finns en separat musselmeny, och i dryckesväg kan du botanisera bland hundratals belgiska ölsorter, viner och alkoholfria alternativ. När vädret tillåter finns det en uteservering att hänga på, och man anordnar regelbundet olika aktiviteter och events.

På Belgobaren är ambitionen att ta en bit av Belgien och dess matkultur till Stockholm. Här kan du bland annat hitta en separat musselmeny med allt från klassikern moules marinières till moules chili. Musslorna odlas ekologiskt på västkusten och tillagas enligt belgiska traditioner.

Förutom musslorna är Belgobaren kanske mest kända för sitt enorma utbud av belgisk öl. Här hittar du över 300 sorter med allt från spännande öl från nya mikrobryggerier till fat med årgångsöl och öl bryggd för speciella tillfällen. För dig som föredrar vin finns såväl rött, vitt, rosé och bubbel som dessertviner och alkoholfria alternativ.

I lokalerna råder en rustik kvarterskrogskänsla. Här får möbler i trä och läder sällskap av kristallkronor och ljusa gardiner. Väggarna är dekorerade med öldekaler och hyllor prydda av ölflaskor. Sommartid kan du slå dig ner på uteserveringen, spana på förbipasserande och insupa cityatmosfären.

Belgobaren anordnar regelbundet olika aktiviteter och events såsom livemusik och ölroulette där en öl väljs ut slumpvis ur kylarna. Ett tips är att hålla utkik på hemsidan för att se vad som händer.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Belgobaren Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,5
4

Recensioner av Belgobaren

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Musslor och belgisk öl. Ganska litet ställe, typ 20-30 platser.

Musslor med chili och belgisk öl. Så gott

Listad i: Pubrunda

Godast musslor! Och personalen är så trevlig, mysig restaurang

Gå hit och ta en god öl. Gillar du musslor är dom med grymma!

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,5
4

Representerar du Belgobaren?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vad kostar det att äta på Belgobaren?

Belgobaren ligger i prisklassen Mellanklass ($$$)/Undre mellanklass ($$).

Vilken typ av mat serveras på Belgobaren?

På Belgobaren serveras bland annat:

  • Skaldjur
  • Europeiskt

Vilken typ av bar är Belgobaren?

Vi har klassificerat Belgobaren som:

  • Ölbar

Kan man beställa take away från Belgobaren?

Ja, du kan beställa mat för avhämtning från Belgobaren. De erbjuder take away-alternativ så att du kan ta med maten hem eller till picknicken.

Har Belgobaren uteservering?

Ja, Belgobaren har en uteservering som ger dig möjlighet att njuta av vädret samtidigt som du äter eller tar en drink.

Var ligger Belgobaren?

Belgobaren ligger på Bryggargatan 12, 11121, City, Norrmalm. I närheten ligger Hötorget. Närmsta tunnelbana är T-centralen (ca 350m).