Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Belgobaren

4,5
4 betyg
Redigera Belgobaren

Belgobaren huserar mitt i city, bara ett stenkast från Centralstationen. Här kan du äta både lunch och middag med smaker från det belgiska köket i fokus. För dig som älskar musslor finns en separat musselmeny, och i dryckesväg kan du botanisera bland hundratals belgiska ölsorter, viner och alkoholfria alternativ. När vädret tillåter finns det en uteservering att hänga på, och man anordnar regelbundet olika aktiviteter och events.

På Belgobaren är ambitionen att ta en bit av Belgien och dess matkultur till Stockholm. Här kan du bland annat hitta en separat musselmeny med allt från klassikern moules marinières till moules chili. Musslorna odlas ekologiskt på västkusten och tillagas enligt belgiska traditioner.

Förutom musslorna är Belgobaren kanske mest kända för sitt enorma utbud av belgisk öl. Här hittar du över 300 sorter med allt från spännande öl från nya mikrobryggerier till fat med årgångsöl och öl bryggd för speciella tillfällen. För dig som föredrar vin finns såväl rött, vitt, rosé och bubbel som dessertviner och alkoholfria alternativ.

I lokalerna råder en rustik kvarterskrogskänsla. Här får möbler i trä och läder sällskap av kristallkronor och ljusa gardiner. Väggarna är dekorerade med öldekaler och hyllor prydda av ölflaskor. Sommartid kan du slå dig ner på uteserveringen, spana på förbipasserande och insupa cityatmosfären.

Belgobaren anordnar regelbundet olika aktiviteter och events såsom livemusik och ölroulette där en öl väljs ut slumpvis ur kylarna. Ett tips är att hålla utkik på hemsidan för att se vad som händer.

Se även Belgobaren Bakfickan

Användarbilder på Belgobaren Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Belgobaren av DooDa S.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
8 feb 2021

Musslor och belgisk öl. Ganska litet ställe, typ 20-30 platser.

6 feb 2021

Musslor med chili och belgisk öl. Så gott

Listad i: Pubrunda
6 jul 2019

Godast musslor! Och personalen är så trevlig, mysig restaurang

27 sep 2018

Gå hit och ta en god öl. Gillar du musslor är dom med grymma!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.