Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Hommage

3,7
13 betyg
Redigera Hommage

"Ett kliv in i ett Paris som inte längre finns". "Bistro när den är som bäst". "Väcker extas". Bara några månader efter öppningen 2011 hade lovorden i det närmaste haglat in över den populära Söderbistron med franska förtecken.

Inhyst i en gammal brandstation på Krukmakargatan bjuder Hommage, tidigare kallad Delikatessen, på en romantiskt inredd bistro med vita dukar, mönstrade golv och franska stolar i Thonet-stil. De karaktäristiska, bågformade gamla dörrarna är kvar och kan under sommaren öppnas upp så att det blir fritt rum mellan matsalen och uteserveringen på trottoaren.

Menyn varierar över säsong och rymmer à la carte-rätter och desserter vid sidan om ett brett urval av franska viner. Här står mat, dryck och atmosfär högt i kurs. För den som är sugen på en drink finns även en sofistikerad och hängvänlig bar i direkt anslutning, där man kan hoppa upp på en barstol och sippa på cocktails, även de med franska förtecken. Bland annat serveras pastis och starkvinsdrinkar.

Se även Bar Hommage

Användarbilder på Hommage Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Hommage av Linn W.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
28 sep 2015

Riktigt trevligt ställe med snygg boho-fransk inredning. Maten var bra och vällagat, dock lite för ‘tung, köttig’ mat för min smak, med inte så många alternativ - därav 3an. Efterrätten var dock helt amazing.

13 maj 2020

En väldigt trevlig bar bredvid en lika trevlig restaurang (delikatessen). Varit förbi för en drink flera gånger och får ej en femma för att det har hänt att personalen varit lite dryg. Men tipsar många om att titta förbi som ett fördrinksstä... Visa hela »

14 dec 2017

Har bara varit här en gång men blev förälskad i stället! Vi satt vid små runda bord på deras uteservering som känns väldigt sydeuropeisk. Delade på olika mellanrätter som ingick i deras sommarmeny, drack champagne och rödvin - allt reko... Visa hela »

10 sep 2020

Senast jag var här (för några år sedan) var maten bra men servisen riktigt dryg. Idag var servisen trevlig men maten usel. Den grillade doradon var i och för sig helt ok men tillbehöret var nära oätligt: halverade körsbärstomater på en bä... Visa hela »

19 feb 2020

Ibland behöver jag bara kliva in här för en lunch eller middag för att påminnas om livets goda. Den vackra inredningen är säkert inspirerad från Frankrike men platsen utstrålar mest av allt värme, egensinnighet och charm. Maten är alltid ö... Visa hela »

4 jul 2019

Små dyra portioner, hyfsad avslappnad, inte så kvick service. Väldigt goda ostron-Men varning för kranvatten som de tar 65:- flaskan för (ja du läste rätt) att köra i soda streamer och servera i begagnade vinflaskor, utan att informera om innan.

16 feb 2020

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Spara pengar och tid, gå inte hit!
Låt oss börja med de positiva sakerna med det här stället, det är går fort eftersom jag bara kan komma på en sak ... platsen. Bortsett från att besöket var fruktansvärt, i brist på bättre or... Visa hela »

6 jun 2018

Var här med vännerna, men skulle lika gärna passa för en dejt! Supergott och mysigt, bra söderpärla

5 apr 2019

Fina lokaler. Maten lyfter inte. Trevligt klientel i baren men galet otrevliga stressade bartenders som försöker bossa runt med var i baren man går stå och var man inte får vara. Absolut inga dubbla rader tillåtna i baren. Efter att vi blivit flyttade 3 ggr i en må... Visa hela »

28 maj 2018

Grisrätten är att dö för. Får ni möjligheten testa det, ni kommer inte bli besvikna.

28 maj 2018

Helt fantastiskt ställe med sjukt trevlig personal. Åk dit!!!

28 maj 2018

Om ni hittar mat som smakar bättre för det priset, hör av er.
5/5

16 feb 2022

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.