Capital

4,3
3 betyg
$$-$$$
Skybar
Capital
4,3
3 betyg
Capital i en mening: Takbar med cocktails och barmat i kontinental miljö.

Sippa på cocktails med vacker utsikt

På takbaren Capital på Scandic Continental mitt i city står drinkar med en kontinental touch i centrum. Från denna året runt-destination har du utsikt över Södermalm, Kungsholmen och Stadshuset medan du sippar på något att dricka och äter rätter med internationella smaker.

Ta hissen upp till åttonde våningen i Scandic Continental på Vasagatan. Här, högt upp i huset, tronar Capital dit du kan komma både för att äta och dricka i kontinental miljö med sköna soffor, mjuka mattor, gröna växter och förstås utsikt över staden.

Här skakas det cocktails och hälls upp öl och vin, och från köket kommer både större och mindre rätter. Bland signaturdrinkarna finns något för alla smaker: syrligt, sött och bittert. Föredrar du klassiska cocktails är inte heller det något problem. Gör sig hungern påmind hittar du både lättare och mer mättande rätter på menyn.

Hit hittar afterworkare, middagsgäster och dejtande par. Senare mot kvällen, särskilt under helgerna, höjs stämningen som övergår i fest. Sommartid öppnar den solsäkra terrassen, inredd med loungemöbler att slappa i.

The View
Till baren hör även ett chambre séparée, som går under namnet The View och som går att boka till mingel, frukostseminarier, middagar och provsmakningar. Härifrån har man panoramautsikt över Stockholm.

1 Mythu L.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Capital Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,3
3

Recensioner av Capital

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Tycker både frukost och lunch är bra här, speciellt med tanke på att bufféservering generellt kan vara utmanande. Funkar för såväl små som större grupper.

Bra mat och vänlig betjäning.

1 Mythu L.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,3
3

Representerar du Capital?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av bar är Capital?

Vi har klassificerat Capital som:

  • Cocktailbar
  • Skybar

Vad kostar det att äta på Capital?

Capital ligger i prisklassen Mellanklass ($$$)/Undre mellanklass ($$).

Vilken typ av mat serveras på Capital?

På Capital serveras bland annat:

  • Europeiskt
  • Internationellt

Har Capital uteservering?

Ja, Capital har en uteservering som ger dig möjlighet att njuta av vädret samtidigt som du njuter av en öl, ett glas vin eller en drink.

Var ligger Capital?

Capital ligger på Vasagatan 22, 111 20, City, Norrmalm. I närheten ligger Hötorget. Närmsta tunnelbana är T-centralen (ca 200m).