Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Corner Club

4,6
7 betyg
Redigera Corner Club

Cocktailbaren Corner Club bjuder på skönt barhäng runt hörnet från syskonet The Flying Elk i Gamla Stan. Här strävar man efter att få gästerna att komma tillbaka genom att erbjuda bra service, en ständigt uppdaterad drinklista som förändras efter årstiderna, goda snacks samt goda rätter från restaurangen.

Användarbilder på Corner Club Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Corner Club av Lisa S.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
7 apr 2015

På Corner Club hittar man några av stans absolut vassaste bartenders. Antingen kan man ta något från drinklistan eller så kan man lämna ansvaret hos dem. Stället är avslappnat och passar folk från alla delar av stan.

24 sep 2018

Fräsch cocktailbar med bartenders som verkligen kan sin grej.

19 apr 2015

Grym bar i en härlig miljö. Drinklistan är spännande och inbjudande. Provade lite olika drinkar sist jag var där och alla var goda. Det snålas inte med spriten. Stället är stimmigt med blandad publik. God stämning med härlig och kunnig personal. Ett... Visa hela »

29 apr 2018

Goda drinkar, god mat och trevlig personal, det som drar ner betyget från en 4a är att det jämt är fullt med turister och att det (även för en bar) är väldigt livligt.

4 jan 2015

En av stans absolut bästa cocktailbarer! Litet och gemytligt ställe där man får förstklassig service samt att drinkarna är alltid på högsta nivå. Personalen är personlig och utgår från vad man tycker om och hittar sedan något som... Visa hela »

20 aug 2017 · Uppdaterad

Supergod drink, mysigt ställe, trevlig (och proffsig) personal - perfekt ställe!

4 maj 2022

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.