Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Corner Club

4,6 • 7 recensioner
Corner Club

Cocktailbaren Corner Club bjuder på skönt barhäng runt hörnet från syskonet The Flying Elk i Gamla Stan. Här mixas säsongsbetonade drinkar i avslappnad miljö med snygg inredning och välfylld marmorbar. Sippa på drinkar med namn som Hanky Panky eller beställ in en hamburgare - baren satsar nämligen på "Burgers & Drinks".

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
24 sep 2018

Fräsch cocktailbar med bartenders som verkligen kan sin grej.

29 apr 2018

Goda drinkar, god mat och trevlig personal, det som drar ner betyget från en 4a är att det jämt är fullt med turister och att det (även för en bar) är väldigt livligt.

7 apr 2015

På Corner Club hittar man några av stans absolut vassaste bartenders. Antingen kan man ta något från drinklistan eller så kan man lämna ansvaret hos dem. Stället är avslappnat och passar folk från alla delar av stan.

Listad i: Favoritbarer
19 apr 2015

Grym bar i en härlig miljö. Drinklistan är spännande och inbjudande. Provade lite olika drinkar sist jag var där och alla var goda. Det snålas inte med spriten. Stället är stimmigt med blandad publik. God stämning med härlig och kunnig personal. Ett... Visa hela »

4 jan 2015

En av stans absolut bästa cocktailbarer! Litet och gemytligt ställe där man får förstklassig service samt att drinkarna är alltid på högsta nivå. Personalen är personlig och utgår från vad man tycker om och hittar sedan något som... Visa hela »

20 aug 2017 · Uppdaterad

Supergod drink, mysigt ställe, trevlig (och proffsig) personal - perfekt ställe!

2 jul 2015

Corner Club slår alla barer i stan! Bästa känslan, bästa service, bästa bartenders. Finns inga godare drinkar att hitta i stan än här. Min favorit!