Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Corner Club

4,6
8 betyg
Redigera Corner Club

Cocktailbaren Corner Club bjuder på skönt barhäng runt hörnet från syskonet The Flying Elk i Gamla Stan. Här strävar man efter att få gästerna att komma tillbaka genom att erbjuda bra service, en ständigt uppdaterad drinklista som förändras efter årstiderna, goda snacks samt goda rätter från restaurangen.

Användarbilder på Corner Club Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Corner Club av Lisa S.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
7 apr 2015

På Corner Club hittar man några av stans absolut vassaste bartenders. Antingen kan man ta något från drinklistan eller så kan man lämna ansvaret hos dem. Stället är avslappnat och passar folk från alla delar av stan.

24 sep 2018

Fräsch cocktailbar med bartenders som verkligen kan sin grej.

29 apr 2018

Goda drinkar, god mat och trevlig personal, det som drar ner betyget från en 4a är att det jämt är fullt med turister och att det (även för en bar) är väldigt livligt.

19 apr 2015

Grym bar i en härlig miljö. Drinklistan är spännande och inbjudande. Provade lite olika drinkar sist jag var där och alla var goda. Det snålas inte med spriten. Stället är stimmigt med blandad publik. God stämning med härlig och kunnig personal. Ett... Visa hela »

4 jan 2015

En av stans absolut bästa cocktailbarer! Litet och gemytligt ställe där man får förstklassig service samt att drinkarna är alltid på högsta nivå. Personalen är personlig och utgår från vad man tycker om och hittar sedan något som... Visa hela »

20 aug 2017 · Uppdaterad

Supergod drink, mysigt ställe, trevlig (och proffsig) personal - perfekt ställe!

2 jul 2015

Corner Club slår alla barer i stan! Bästa känslan, bästa service, bästa bartenders. Finns inga godare drinkar att hitta i stan än här. Min favorit!

4 maj 2022

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.