Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Corner Club

5,0 • 5 recensioner
Corner Club

Cocktailbaren Corner Club bjuder på skönt barhäng runt hörnet från syskonet The Flying Elk i Gamla Stan. Här mixas säsongsbetonade drinkar i avslappnad miljö med snygg inredning och välfylld marmorbar. Sippa på drinkar med namn som Hanky Panky eller beställ in en hamburgare - baren satsar nämligen på "Burgers & Drinks".

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Adam L.
Malin S.

Grym bar i en härlig miljö. Drinklistan är spännande och inbjudande. Provade lite olika drinkar sist jag var där och alla var goda. Det snålas inte med spriten. Stället är stimmigt med blandad publik. God stämning med härlig och kunnig personal. Ett... Visa hela »

Richard S.

En av stans absolut bästa cocktailbarer! Litet och gemytligt ställe där man får förstklassig service samt att drinkarna är alltid på högsta nivå. Personalen är personlig och utgår från vad man tycker om och hittar sedan något som... Visa hela »

Lisa S.

Supergod drink, mysigt ställe, trevlig (och proffsig) personal - perfekt ställe!

Catherine S.

Corner Club slår alla barer i stan! Bästa känslan, bästa service, bästa bartenders. Finns inga godare drinkar att hitta i stan än här. Min favorit!