Humle & Humle

4,6
10 betyg
Redigera Humle & Humle

Humle & Humle är en craft beer-restaurang belägen i moderna lokaler i Skrapan. Här kan du äta både lunch och middag från en meny som fått inspiration från bland annat Italien och Spanien. I dryckesväg hittar du ett stort utbud av noggrant utvalda ölsorter från små mikrobryggerier, och även drinkar. Vissa kvällar bjuds det på livemusik, och det finns också en uteservering att hänga på när solen visar sig.

Till craft beer-restaurangen Humle & Humle är du välkommen på allt från lunch till en öl, drink, middag eller helkväll. Som namnet antyder har man en förkärlek för öl, och du hittar flera ölsorter fån små och exklusiva byggerier som valts ut med stor omsorg. Skulle du bli mer sugen på en drink finns det gott om både klassiska och moderna alternativ att välja bland. Kvällstid hittar du både små och lite större rätter med allt från gambas till smash burger.

I de moderna lokalerna i Skrapan, där Imperiet tidigare huserat, råder en lekfull stil. Lokalen är inredd med ambitionen att skapa en avslappnad mötesplats, där trädetaljer får möta färgglada möbler och moderna tavlor. Här kan du hänga i baren, slå dig ner vid något av borden vid det stora fönsterpartiet ut mot gatan, eller kanske ta plats på uteserveringen om solen visar sig. Då och då arrangeras livespelningar – håll utkik i de sociala kanalerna för information om nästa tillfälle.

Användarbilder på Humle & Humle Visa alla

  • Lägg till bild

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
3 sep 2022

Supermysigt ställe med superbra service, familjär stämning! Pinchos åkte fram på bardisken, sååå gott och trevligt! Vi åt från menyn också, allt var verkligen jättebra. Rekommenderas varmt!

20 feb 2022

Supergod öl och burgare. Toppställe!

19 feb 2022

Spännande Tofta öl.Trevlig personal Kommer att besöka det snart igen.

1 mar 2022

Supergod öl och goda smårätter. Perfekt AW-ställe!

24 feb 2022

God öl tråkig mat. Beställde kockens special Pinchos, fick fyra bleka undegräddade skivor med degigt bake off bröd med salami, paprika och tomat på. Berättade att jag inte var nöjd och flera av de unga männnen i personalen tackade för min ås... Visa hela »

27 jan 2023

10 feb 2023

28 dec 2022

8 aug 2022

10 mar 2022