Geronimo's FGT

3,8
17 betyg
$$$
Restaurang
Bar
Geronimo's FGT
3,8
17 betyg

Älskar du Kalifornien, New Mexico, mexikansk mat, margaritas och "Fucking Good Times"? Då finns mycket att hämta på Geronimo's FGT i Stampens källare. Ägarna är nämligen inbitna USA-veteraner och serverar en mix av det bästa från de sydvästra delarna. På menyn hittar du "grub" i stil med tacos, fajitas, burritos och burgare med ekologiskt kött och vegetariska- eller veganalternativ. Håll även utkik efter livespelningar och andra events som dyker upp på restaurangen.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,8
17
Google-logo
Google
4,4
807
Yelp-logo
Yelp
3,8
28
Facebook-logo
Facebook
4,7
411

Recensioner av Geronimo's FGT

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Till Geronimos går du om du är ute efter:

- Margaritas i olika former och färger. Att kalla deras spicy margarita för spicy är en underdrift. Smoky mango är också god.
- Ett chambre separée med mysig, dämpad belysning, rustik inredning o...

Riktigt häftigt ställe. Mysig källare, goda burritos och sötpommes! Margaritas är riktigt bra också. Absolut en upplevelse.

Listad i: Stockholm

Helt klart en favorit. Inte att missa

Jag är mycket nöjd med både mat och service. Kan verkligen rekommendera detta ställe.

Nya menyn är under all kritik. 3 tacos för 239:- är inte värt det, smaklöst och tråkigt. Ta tillbaka gamla menyn snälla

Bra för spontanhäng, större sällskap. Det är trångt, soft och normalprisat. Maten är ok eller inte, men det är inte därför du kommer hit. Bra bloody mary.
Första intrycket var är mini glädjerus av inredningen/atmosfären som...

Riktigt härligt ställe med mysbelysning, trevlig personal och god mat. Kanske förvånansvärt högt prissatt mat.

Bästa rockbaren i stan. Skön mexikansk stil blandat med 70-tals rock. House Margaritas och aseda Fries är en klassiker. Ofta bra liveband. Trevlig personal.
Får du platsen på loftet över baren har du tur och kommer ha en toppenkväll. Jag är en stammis f...

Återkommer ofta till Geronimo's pga bra musik, väldigt god mat och deras drinkar. Rekommenderar husets Margarita. Maten är delvis rätt dyr, men man får samtidigt stora portioner och jäklar i min låda vad gott det är! Värt varenda krona! Känns...

Texten har översatts automatiskt.

Det här är en så grym bar! Bra underhållning, många gånger karaoke, DJ's eller releasespelningar och även bra drinkar och tacos. Om du är en sucker för cocktailkörsbär missa INTE den törstiga kråkan, en av mina favoritcocktai...

Mysig källare med grym mat, trevlig personal och spelningar. Deras asada fries (som jag kallar meat tornado) är sjukt god och jag har aldrig klarat av att äta upp allt. Favorit annars är deras lobster mac & cheese som förrätt. Sötpotatis pommes och pitcher marg...

Drack en av de godaste margaritas kag druckit här en varm sommarkväll! Bra pris och ett rejält glas (burk?)!

Cool bar med sympatisk vibe! Perfekt om man känner sig sugen på margaritas, tacos och skön musik. Lunchen på fredagar och lördagar är ett hett tips om man vill komma undan lite billigare.

Texten har översatts automatiskt.

BÄSTA BURRITOS I STOCKHOLM!!! : D inget skämt! denna plats är den enda restaurangen i stockholm som serverar riktigt läckra uppdrag-stil stor burrito med bra kött och smaker. salsa är också jättefin. Bra krydda! margaritas är en tad underwhelming, och tj...

Jag brukar sällan skriva recensioner och framför allt sällan kritik men jag känner att det tycks vara så att det här stället genomgått någon förändring så såååå många verkar tycka bra omsä stället...

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,8
17
Google-logo
Google
4,4
807
Yelp-logo
Yelp
3,8
28
Facebook-logo
Facebook
4,7
411

Representerar du Geronimo's FGT?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på Geronimo's FGT?

På Geronimo's FGT serveras bland annat:

  • Amerikanskt
  • Mexikanskt
  • Stark mat
  • Sydamerikanskt

Vad kostar det att äta på Geronimo's FGT?

Geronimo's FGT ligger i prisklassen Mellanklass ($$$).

Var ligger Geronimo's FGT?

Geronimo's FGT ligger på Stora Nygatan 5, 11127, Gamla stan. I närheten ligger Stortorget, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Gamla Stan (ca 200m).