Tilt

3,8
9 betyg
Cocktailbar
Bar med aktiviteter
Hemsida
Instagram
Tilt
3,8
9 betyg
Hemsida
Instagram

På Tilt kombineras cocktails med en rad olika aktiviteter och sällskapsspel. Här kan man bland annat spela shuffleboard, ta en drink och äta en bit mat. Bakom den sociala cocktailbaren på Nybrogatan står Nobis.

Att umgås över både cocktails och aktiviteter har blivit ett populärt koncept, och det är något som Tilt har gått in för till hundra procent. Själva kallar de sig ”Östermalms första mash-up av högklassig cocktailbar och aktiviteter”. Ambitionen är att erbjuda trevligt häng för den som vill ägna sig åt något roligt och samtidigt dricka goda drinkar och äta en enklare bit mat. Här kan man till exempel samla vännerna för en omgång i shuffleboard, utmana varandra i ett parti biljard eller kasta lite dart efter jobbet. Vill man hellre slå sig ner och ta det lite lugnt så finns det även olika sällskapsspel att samlas kring.

Den vardagsrumsliknande miljön är även den som gjord för umgänge. Lokalen är inredd med äkta mattor, draperier, tavlor och dova färgskalor, men den bjuder även på industri- och retrokänsla på sofistikerat vis. Passa på att slå dig ner i en lädersoffa och välj exempelvis backgammon om du vill spela något klassiskt spel på tu man hand.

Föreslå ändringar

Recensioner av Tilt

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
13 apr 2023

Väldig trevligt ställe! Finns sällskapsspel, biljard, shuffleboard och dart. En bra bar som blandar drinkar inte bara öl som denna typ av ställe oftast erbjuder. Fräsch lokal och även personligt inredd mycket konst. Känns även det otypiskt för denna... Visa hela »

5 okt 2022

Trevligt ställe, fräscht och kul med olika aktiviteter, finns allt från dart till yatzy. Även schysst personal i baren! Vill testa maten :D

18 okt 2021

Har varit på Tilt ett par gånger men ville inte recensera förrän jag testat maten, vilket jag gjorde nu i helgen. Burgaren är riktigt riktigt bra. Brukar hålla mig från att dra för höga växlar första gången, men ska bli väldigt ku... Visa hela »

25 okt 2021

Väldigt bra vibe. Snygg lokal och personalen var utomordentligt trevlig. Perfekt för en aw eller om man är sugen på att inte sitta hemma en kväll. Shuffle, biljard, dart och diverse spel erbjuds. Det blev tom en middag efter spelandet denna gång och maten var öve... Visa hela »

9 mar 2022

Otroligt trevligt ställe! Härlig och genuin stämning. Vi spelade först shuffle board. Därefter tog vi några glas vid baren. I en hylla nära baren fanns flera sällskapsspel att välja mellan. Det blev Jenga för vår del. Älskar konceptet!

16 dec 2021
31 maj 2022
5 dec 2021
21 jan 2022