Tilt

3,8
10 betyg
$$$
Cocktailbar
Bar med aktiviteter
Tilt
3,8
10 betyg

På Tilt kombineras cocktails med en rad olika aktiviteter och sällskapsspel. Här kan man bland annat spela shuffleboard, ta en drink och äta en bit mat. Bakom den sociala cocktailbaren på Nybrogatan står Nobis.

Att umgås över både cocktails och aktiviteter har blivit ett populärt koncept, och det är något som Tilt har gått in för till hundra procent. Själva kallar de sig ”Östermalms första mash-up av högklassig cocktailbar och aktiviteter”. Ambitionen är att erbjuda trevligt häng för den som vill ägna sig åt något roligt och samtidigt dricka goda drinkar och äta en enklare bit mat. Här kan man till exempel samla vännerna för en omgång i shuffleboard, utmana varandra i ett parti biljard eller kasta lite dart efter jobbet. Vill man hellre slå sig ner och ta det lite lugnt så finns det även olika sällskapsspel att samlas kring.

Den vardagsrumsliknande miljön är även den som gjord för umgänge. Lokalen är inredd med äkta mattor, draperier, tavlor och dova färgskalor, men den bjuder även på industri- och retrokänsla på sofistikerat vis. Passa på att slå dig ner i en lädersoffa och välj exempelvis backgammon om du vill spela något klassiskt spel på tu man hand.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,8
10

Recensioner av Tilt

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Har bara varit här på företagsaktivitet och spelat dart/shuffle osv, det var super! Går gärna hit igen och spelar lite sällskapsspel!

Väldig trevligt ställe! Finns sällskapsspel, biljard, shuffleboard och dart. En bra bar som blandar drinkar inte bara öl som denna typ av ställe oftast erbjuder. Fräsch lokal och även personligt inredd mycket konst. Känns även det otypiskt för denna...

Trevligt ställe, fräscht och kul med olika aktiviteter, finns allt från dart till yatzy. Även schysst personal i baren! Vill testa maten :D

Har varit på Tilt ett par gånger men ville inte recensera förrän jag testat maten, vilket jag gjorde nu i helgen. Burgaren är riktigt riktigt bra. Brukar hålla mig från att dra för höga växlar första gången, men ska bli väldigt ku...

Väldigt bra vibe. Snygg lokal och personalen var utomordentligt trevlig. Perfekt för en aw eller om man är sugen på att inte sitta hemma en kväll. Shuffle, biljard, dart och diverse spel erbjuds. Det blev tom en middag efter spelandet denna gång och maten var öve...

Listad i: AW City

Otroligt trevligt ställe! Härlig och genuin stämning. Vi spelade först shuffle board. Därefter tog vi några glas vid baren. I en hylla nära baren fanns flera sällskapsspel att välja mellan. Det blev Jenga för vår del. Älskar konceptet!

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,8
10

Representerar du Tilt?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av bar är Tilt?

Vi har klassificerat Tilt som:

  • Cocktailbar

Vilka typer av aktiviteter finns på Tilt?

På Tilt hittar du bland annat:

  • Biljard
  • Dart
  • Shuffleboard

Vilken typ av mat serveras på Tilt?

På Tilt serveras bland annat:

  • Streetfood

Vad kostar det att äta på Tilt?

Tilt ligger i prisklassen Mellanklass ($$$).

Vilken typ av stämning är det på Tilt?

Vi skulle beskriva stämningen på Tilt som mysig och lite lugnare.

Var ligger Tilt?

Tilt ligger på Nybrogatan 16, 114 39, Östermalm. I närheten ligger Berzelii park, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Östermalmstorg (ca 150m).