Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Misshumasshu

3,5
19 betyg
Redigera Misshumasshu

I anrika Birger Jarlspassagen hittar du detta matkoncept med influenser från både Tokyo och Stockholm. Restaurangen erbjuder även spritbar och takeaway. Misshumasshu drivs av den prisbelönta kockduon Adam Dahlberg och Albin Wessman från Adam/Albin.

Användarbilder på Misshumasshu Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Misshumasshu av Malin C.
  • Bild från Misshumasshu av Malin C.
  • Bild från Misshumasshu av Malin C.
  • Bild från Misshumasshu av Adam L.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
22 mar 2019

Först, kan vi bara bekräfta hur vackert det är inne i Birger Jarlspassagen, så underskattat!

Misshumasshus läge känns hemligt och pirrigt. Snygg stilren inredning med neonljus, öppet kök, bra placering av bord med korgar under stolarna vart du lä... Visa hela »

20 mar 2019

Bara en ramen-lunch här hittills. Känns lovande och vill tillbaka för övrigt utbud, drinkar och middag etc.
Ramen: nudlarna var bra här och likaså fläskköttet, men övrigt var svårare att få ihop med smakerna. Kanske en smaksak och kanske... Visa hela »

21 jun 2019 · Uppdaterad

Hade en riktigt bra helhetsupplevelse på Misshumasshu för några veckor sen. Riktigt kul att de har tagit vara på den annars så tråkiga Birger Jarlspassagen. Halva restaurangen (baren?) ligger ute i passagen, medan andra är inne på gamla butiken Mrs H. Av... Visa hela »

25 aug 2022

Väldigt god mat och drinkar, de hade fått full pott om portionerna hade varit lite lite större (eller billigare), även om man delar så kändes det mer som en mumsbit. Deras guacamole har fantastisk kryddning och små rispuffar. Missa inte den!

12 mar 2019

Coolt, trångt och ungt! Vi var 2 par som var här och vi gillade det mesta.
Goda smaker och som namnet säger "blandning". Med fördel tar man in flera smårätter så man får smaka på så många som möjligt. Alla var dock in... Visa hela »

20 aug 2019

Så roligt att det blir lite liv i den annars inte så välbesökta passagen. Jag var här för någon vecka sedan och jag älskade det.
Det känns väldigt avskalat och enkelt, väldigt Japanskt. Det känns som att min sitter på ett stä... Visa hela »

Listad i: Fusion
27 mar 2019

Det godaste jag ätit på länge!

Tog en slider med kimchi och var rena smak explosionen, testade också ramen! Mycket god buljong krämigt ägg och goda nudlar! Känns enkelt och intimt trots att Östermalm myllrar utanför.

Vill äta lu... Visa hela »

6 sep 2019

Vi hade en splittrad men sammantaget fin kväll på Misshumassho. Vi delade på ett antal smårätter och de som var billigare såsom majsen och avokadon överraskade oss positivt. Tonfisken var däremot en besvikelse smakmässigt. Gunma Wagyubeefen tog oss ti... Visa hela »

21 jun 2019

Smakexplosion! Har länge velat besöka Misshumashu då jag hört att Adam&Albin ska vara grymma!

Menyn består av antingen smårätter som man kan dela, optimal för 2 pers. Eller så finns det även större rätter såsom ramen... Visa hela »

26 sep 2019

Stimmigt, pråligt, fullpackat och något stressig atmosfär är första intrycket Misshumasshu. Måste medge att jag blev besviken på råvarorna och kreativiteten. Vi testade 5 olika smårätter som inte alls höll måttet för det pris v... Visa hela »

13 maj 2020

Besökt höst 2019. I sin helhet väldigt stabilt i mat, stämning och lokal. Härligt om man vill ha lite mer puls.

10 jan 2020

Söndagslunch!
Gott men dyrt! Tog Deras schnitzel som är en poppis på deras meny.

21 aug 2019

Vi valde att sitta i baren och äta, dels för att få prata ostört, det är med all rätt väldigt mycket folk här, och dels för att det var en sådan härlig gemytlig stämning inne i baren. Bra musik och ett riktigt avslappnat mode. Maten var j... Visa hela »

5 okt 2019

Väldigt besviken. Coolt hängställe om man är ute efter en bar och kanske blir lite snack-sugen men drinkarna var som att färdas tillbaka till tonåren. Lite vodka och typ sweppes citron. Maten var god men typ ändå inget speciellt. Trevlig service dock!

8 aug 2019

Vi har haft en fantastiskt smakupplevelse. Väldigt uppmärksamma personal. Tack !

16 nov 2019

Bra läge och modern trevlig miljö. Hade fått tips att detta ställe har Stockholms bästa ramen, vilket inte stämde alls. Maten var okej - men vår servitör fantastisk. Även hovmästaren var trevlig och professionell, dock gjorde övrig personal d... Visa hela »

13 maj 2019

Matförgiftad efter en middag på misshumasshu. Ringde in och deras reaktion var förvånansvärt likgiltig. Fick ingen ursäkt ens. Well well...

1 sep 2022

25 aug 2021 · Uppdaterad

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

4 jul 2019

Magsjuk efter middag här, ingen medkänsla när man ringde in och förklarade situationen heller. Tråkigt

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.