Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Misshumasshu

3,5 • 8 recensioner
Misshumasshu

I anrika Birger Jarlspassagen hittar du detta matkoncept med influenser från både Tokyo och Stockholm. Restaurangen erbjuder även spritbar och takeaway. Misshumasshu drivs av den prisbelönta kockduon Adam Dahlberg och Albin Wessman från Adam/Albin.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
22 mar 2019

Först, kan vi bara bekräfta hur vackert det är inne i Birger Jarlspassagen, så underskattat!

Misshumasshus läge känns hemligt och pirrigt. Snygg stilren inredning med neonljus, öppet kök, bra placering av bord med korgar under stolarna vart du lä... Visa hela »

20 mar 2019

Bara en ramen-lunch här hittills. Känns lovande och vill tillbaka för övrigt utbud, drinkar och middag etc.

Ramen: nudlarna var bra här och likaså fläskköttet, men övrigt var svårare att få ihop med smakerna. Kanske en smaksak och k... Visa hela »

12 mar 2019

Coolt, trångt och ungt! Vi var 2 par som var här och vi gillade det mesta.

Goda smaker och som namnet säger "blandning". Med fördel tar man in flera smårätter så man får smaka på så många som möjligt. Alla var do... Visa hela »

21 jun 2019

Hade en riktigt bra helhetsupplevelse på Misshumasshu för några veckor sen. Riktigt kul att de har tagit vara på den annars så tråkiga Birger Jarlspassagen. Halva restaurangen (baren?) ligger ute i passagen, medan andra är inne på gamla butiken Mrs H. Av... Visa hela »

14 apr 2019

Frestad att sätta en femma men det får bli efter nästa besök.

Åt fredagslunch på Misshumasshu och hade blivit tipsad om att ta den krispiga fisken så jag gjorde ju det. Jag älskar fiskrätter i alla former och detta var lätt den godaste... Visa hela »

21 jun 2019

Smakexplosion! Har länge velat besöka Misshumashu då jag hört att Adam&Albin ska vara grymma!

Menyn består av antingen smårätter som man kan dela, optimal för 2 pers. Eller så finns det även större rätter såsom ramen... Visa hela »

27 mar 2019

Det godaste jag ätit på länge!

Tog en slider med kimchi och var rena smak explosionen, testade också ramen! Mycket god buljong krämigt ägg och goda nudlar! Känns enkelt och intimt trots att Östermalm myllrar utanför.

Vill äta lu... Visa hela »

13 maj 2019

Matförgiftad efter en middag på misshumasshu. Ringde in och deras reaktion var förvånansvärt likgiltig. Fick ingen ursäkt ens. Well well...

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

4 jul 2019

Magsjuk efter middag här, ingen medkänsla när man ringde in och förklarade situationen heller. Tråkigt