Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Schmaltz Bar & Delicatessen

4,3
8 betyg
Redigera Schmaltz Bar & Delicatessen

Schmaltz Bar & Delicatessen är en medelhavsinspirerad aperitivo-bar med både deli och restaurang. Här kan man droppa in för ett glas i baren, lite snacks, en lunch eller middag. Det finns även ett urval av hemgjorda och inköpta råvaror till försäljning från disken.

Användarbilder på Schmaltz Bar & Delicatessen Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Schmaltz Bar & Delicatessen av These S.
  • Bild från Schmaltz Bar & Delicatessen av These S.
  • Bild från Schmaltz Bar & Delicatessen av These S.
  • Bild från Schmaltz Bar & Delicatessen av These S.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
11 jul 2022

Lunch, aw eller middag - funkar för allt! Otroligt mycket ställe med spännande smårätter. En sparsam meny, men alldeles precis lagom! Den polska ost kakan var dunder

2 dec 2022

Jag gillar ju klassiker - Club Sandwich, Eggs Benedict, Caesar Salad, Rueben Sandwich, etc - vilket är något som ofta blir gravt misshandlat i gamla Svedala.

Det kan vara en surdegsmacka med currymajokyckling som kallas Club, blandsallad med tomater och kyckling som kallas Caesar... Visa hela »

9 maj 2022

Verkligen toppen! Perfekt sen lunch/eftermiddagssol såhär på våren. Blev att prova en Ruben som levererade i allra högsta grad och något glas rosé. Man gillar att uteserveringen är liten för att det blir intimare, men man ogillar att den är lit... Visa hela »

Listad i: Favourites
9 jan 2020

Riktigt trevligt! Litet och mysigt, barplatser och små bord gjort för att droppa in till. Efter ett glas vin i baren körde vi en hel middag på smårätterna från den lilla menyn och allt, även pajen till efterrätt, var mycket gott. Missa ej att chambre... Visa hela »

18 jul 2019

En ny favorit i Stockholm! Perfekt beläget på gågatan Nybrogatan. Konserver, aperitivo, smårätter och goda viner. Goda kunskaper bakom disken. Superhärlig uteservering!

2 mar 2019

Till Schmaltz Delikatessen går du för att du vet att människorna som ligger bakom Babette och Nizza har öppnat nytt! Eftersom Babette är bland mina favoriter är förhoppningarna höga - och jag blir inte besviken!
Jag hamnar på Schmaltz en torsdagkvä... Visa hela »

2 sep 2019

Toppenbra ställe! Så mysigt, härlig atmosfär, god mat och bra viner! Det är små rätter, två stycken var räcker gott, max tre om du är superhungrig. Vi åt råbiff (magisk), makrill (fantastisk), gravadlax (mycket god) och kronärtsko... Visa hela »

2 mar 2022