Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Arkivet Second Hand Östermalm

4,1
9 betyg
Redigera Arkivet Second Hand Östermalm
Arkivet Second Hand Östermalm

Modern secondhand-butik med koll på hållbart mode. Här kan den som är både miljömedveten och shoppingsugen fynda damkläder, skor och accessoarer från kända märken, alltid i gott skick. Butiken öppnade först vid Odenplan och blev genast omåttligt populär.

Se även Arkivet Second Hand Odenplan

Användarbilder på Arkivet Second Hand Östermalm Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Arkivet Second Hand Östermalm av Michaela J.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
13 okt 2019

Helt klart en favorit i second hand väg! Nytt och fräscht! Känns verkligen som ett koncept som är helt rätt i tiden!

Här köper man både budget och lyx! Charmen med second hand att det finns bara en, här är de riktigt bra utbud det beror oc... Visa hela »

9 jan 2021

Otroligt bra second hand butik! Inte en massa skräp utan fina plagg som är strukna och i gott skick. Fräsch butik. Allt det man inte tycker om i second hand butiker har man löst här. Bra service dessutom! Väldigt hjälpsam och trevlig personal.

12 jan 2020

Arkivet känns som ett koncept som verkligen ligger rätt i tiden. På ett inspirerande och lättsamt sätt gör dom det enkelt för konsumenten att välja second hand. Genom att göra ett gediget urval känns butiken lyxig trots att allt som säljs ä... Visa hela »

13 nov 2019

Yeees! Äntligen en grym second hand i Stockholm. Hur kan jag inte gått hit försän nu?
Går du in på arkivet så hittar du garanterat något. Alla kläder är Max 2 år gammal, och det mesta är märken men det finns även HM, Za... Visa hela »

13 jan 2021

Klar favorit när jag är på Östermalm. Jag har tagit med mig flera vänner hit och de är alla överväldigade. Super bra tillskott till kvarteret vid stadion.

17 feb 2020

Jag gillar Arkivet, kläderna och konceptet. Jag har både lämnat in kläder och handlat, mest av det förstnämnda dock. Kläderna är i bra skick och följer säsong. Det är helt klart en av sthlms bästa second hand-butiker enligt min mening. Visa hela »

22 jan 2020

Utan att trampa någon på tårna så vill jag säga att detta är Sveriges i särklass bästa second hand butik! Känns som vilken välsorterad klädbutik som helst. Personalen är kunnig och mycket och hjälpsamma.

Jag har både... Visa hela »

17 maj 2021

Översätt till svenska »

It is a scam with 60% commission and no service!

20 maj 2019

En underbar butik, med allt presenterat så fint,man bara får lust att shoppa & dessutom med tänk på miljön.

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.