Arkivet Second Hand Östermalm

4,1
10 betyg
Vintage-/second hand-butik
Arkivet
4,1
10 betyg

Modern secondhand-butik med koll på hållbart mode. Här kan den som är både miljömedveten och shoppingsugen fynda damkläder, skor och accessoarer från kända märken, alltid i gott skick. Butiken öppnade först vid Odenplan och blev genast omåttligt populär.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Arkivet Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,1
10

Recensioner av Arkivet

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Härlig butik som är experter på visual merchandising. Jag vill ha allt när jag kommer in här. Jag är generellt ganska dålig på att bläddra igenom alla plagg på second hand, men här vill jag inte missa något. Det är tydlig uppdelni...

Otroligt bra second hand butik! Inte en massa skräp utan fina plagg som är strukna och i gott skick. Fräsch butik. Allt det man inte tycker om i second hand butiker har man löst här. Bra service dessutom! Väldigt hjälpsam och trevlig personal.

Helt klart en favorit i second hand väg! Nytt och fräscht! Känns verkligen som ett koncept som är helt rätt i tiden!

Här köper man både budget och lyx! Charmen med second hand att det finns bara en, här är de riktigt bra utbud det beror oc...

Arkivet känns som ett koncept som verkligen ligger rätt i tiden. På ett inspirerande och lättsamt sätt gör dom det enkelt för konsumenten att välja second hand. Genom att göra ett gediget urval känns butiken lyxig trots att allt som säljs ä...

Yeees! Äntligen en grym second hand i Stockholm. Hur kan jag inte gått hit försän nu?
Går du in på arkivet så hittar du garanterat något. Alla kläder är Max 2 år gammal, och det mesta är märken men det finns även HM, Za...

Klar favorit när jag är på Östermalm. Jag har tagit med mig flera vänner hit och de är alla överväldigade. Super bra tillskott till kvarteret vid stadion.

Jag gillar Arkivet, kläderna och konceptet. Jag har både lämnat in kläder och handlat, mest av det förstnämnda dock. Kläderna är i bra skick och följer säsong. Det är helt klart en av sthlms bästa second hand-butiker enligt min mening.

Texten har översatts automatiskt.

Det är en bluff med 60% provision och ingen service!

En underbar butik, med allt presenterat så fint,man bara får lust att shoppa & dessutom med tänk på miljön.

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Denna recension har filtrerats bort från totalbetyget, då den på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Älskar denna butik, konceptet och upplägget är genialt! Tyvärr har jag hört på flera vägar att cheferna/ägarna behandlar sina anställda riktigt dåligt, så himla tråkigt att höra :( Gör nästan att man vill bojkotta, trå...

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,1
10

Representerar du Arkivet Second Hand Östermalm?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger Arkivet Second Hand Östermalm?

Arkivet Second Hand Östermalm ligger på Nybrogatan 44, 114 40, Östermalm. I närheten ligger Humlegården, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Östermalmstorg (ca 250m).