Judits Second Hand

4,0
3 betyg
Butik
Judits Second Hand
4,0
3 betyg

Judits, på Hornsgatan 75, gör second hand-shoppingen enkel. Speciellt om loppissökandet i sig inte är själva tjusningen. Letandet och urvalet står butikens modeglada och hjälpsamma personal för. De väljer ständigt ut nya accessoarer och kläder till sortimentet.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Judits Second Hand Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,0
3

Recensioner av Judits Second Hand

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Jag älskar Judits. Jag är inte här ofta men lyckas alltid hitta något. Jag gillar att det är väldigt genomtänkt utbud och att det presenterar snyggt. Kul att fynda märkeskläder av bra kvalite till bra pris. Nu senast fyndade jag en härligt blå...

Här kan du hitta second hand som både är moderna och antika. Tycker många kläder burkar vara 20-40tals inspirerade men också mycket modernt. Lite dyrare second hand men också väldigt fräscha kläder och accessoarer. Kikar gärna in där nä...

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,0
3

Representerar du Judits Second Hand?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger Judits Second Hand?

Judits Second Hand ligger på Hornsgatan 75, Södermalm. I närheten ligger Hornsgatan. Närmsta tunnelbana är Zinkensdamm (ca 100m).