Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Luxury Watches Grev Turegatan

5,0 • 3 recensioner
Luxury Watches Grev Turegatan

Exklusiva LuxuryWatches är ett riktigt mecka för den som älskar klockor. I flaggskeppsbutiken på Grev Turegatan 12 samsas de senaste trenderna med vintageklockor och riktiga klassiker under ett och samma tak. Här hittar du bland annat kända märken som Patek Philippe, Rolex, Audemars Piguet, Pro-Hunter, Hublot och IWC.

Butiken, som ligger mittemot Sturegallerian och drivs av en internationellt känd klocksamlare, kantas av diskreta glasmontrar. Som klockentusiast hittar du det mesta att prova i det handplockade sortimentet, framför allt begagnat men även nytt. Erfarenheten av klockor är gedigen och man satsar hårt på att erbjuda proffsig service till kunderna. Här kan du inte bara köpa, utan även sälja och byta in ditt gamla ur och få experthjälp på köpet. Kanske är det en gammal släktklenod som får kliva tillbaka för en ny Rolex eller annan uppdaterad accessoar.

Butiken är större än syskonet på Sibyllegatan och har även fler drop-in-tider. I montrarna hittar du en mängd välrenommerade märken i stil med Jaeger-LeCoultre, Omega, Hublot, Tudor och Pro-Hunter. Det är bara att ta plats i en läderfåtölj och låta dig lotsas fram till ett långsiktigt köp. Har du siktet inställt på en speciell modell som inte längre finns att få tag på i Sverige, kan du även be om hjälp med att leta fram ett exemplar genom kontakter i branschen. De kan ta fram i princip vilken klocka som helst och till ett pris du ska kunna känna dig nöjd med.

Se även LuxuryWatches

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
5 sep 2018

Fin design! Rekommendera varmt

26 okt 2015

Grym butik. Bra service, bra utbud, bra priser.

29 dec 2016

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Så fantastisk service och ett bra pris! Gav mig en hel del på min begagnade Rolex som en handel i. Detta var den tredje butiken vi gick till, de andra inte har några ubåtar och det fanns en 3 månaders väntelista. George hade det i lager en tog så bra hand om... Visa hela »