Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Café Rival

2,8
4 recensioner
Redigera Café Rival
Café Rival

Obs. Tillfälligt stängt, öppnar åter fredag 21 augusti.

Mitt på Mariatorget, i anslutning till Hotel Rival, hittar du denna populära mötesplats som serverar allt från frukost till middag i kulturell miljö. Till Café Rival lockas såväl arbetsmyror som söderinbitna och turister.

Café Rival har länge varit ett vattenhål för kaffesugna vänner och sällskap som gärna stannar lite längre. På undervåningen, som pryds av orientaliska mattor och fotografier av kända svenska kulturpersoner, möts du av en strid ström gäster som äter och fikar med utsikt över parken. Övervåningen fylls lätt upp av sällskap som inte sällan passar på att arbeta eller plugga där det är lite mer avskilt. Öppettiderna är generösa och menyn sträcker sig från dagens första mål till en lätt middag på kvällskvisten.

Bortsett från en bred kaffemeny hittar du bland annat färska bakelser (vissa kommer från Riddarbageriet), egna juicer och smoothies samt matiga klassiker i stil med i ceasarsallad, chèvre chaud och croque monsieur på levainbröd. Flera olika frukostvarianter erbjuds, bland annat den klassiska caféfrukosten och den franska med croissant och marmelad. Lagom till kvällen kan vänner umgås över ett glas vin från ett sortiment där även ekologiska sorter ingår.

Sommartid tar afterworken vid på uteserveringen intill Mariatorgets park, där det dricks vin i eftermiddags- och kvällssolen.

Användarbilder på Café Rival Visa alla

  • Lägg till bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
24 aug 2018

Hade höga förväntningar men blev besviken. Var där på lunch och Personalen var fruktansvärt otrevlig och man kände sig väldig ovälkommen. Dom glömde bort vår mat och efter vi sa till så tog det ändå extremt lång tid fö... Visa hela »

24 aug 2018 · Uppdaterad

Maten är väldigt god, vinet svalt och av bra kvalité, utsikten över torget härligt och läget oslagbart! Men den totala upplevelsen var lite av en katastrof.

Vi var där för en lunch och personalen var otrevlig och ohjälpsam. De glömde bort... Visa hela »

28 feb 2018

Känns gammalt och mysigt. Jag brukar köpa en varm choklad och slinka in till salongen för att sitta i bekväma fåtöljer, det är ofta mycket folk i cafét.

8 apr 2015

Mysigt café beläget på Mariatorget. Härlig atmosfär och blandat med människor. Gott fikabröd och kaffe. Deras sallader och mackor är också bra. Det är kul att sitta vid fönstret och spana på folk som går förbi eller spana på... Visa hela »

Listad i: Favvocafén