Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Café Rival

4,0 • 1 recension
Café Rival

Mitt på Mariatorget, i anslutning till Hotel Rival, hittar du denna populära mötesplats som serverar allt från frukost till middag i kulturell miljö. Till Café Rival lockas såväl arbetsmyror som söderinbitna och turister.

Café Rival har länge varit ett vattenhål för kaffesugna vänner och sällskap som gärna stannar lite längre. På undervåningen, som pryds av orientaliska mattor och fotografier av kända svenska kulturpersoner, möts du av en strid ström gäster som äter och fikar med utsikt över parken. Övervåningen fylls lätt upp av sällskap som inte sällan passar på att arbeta eller plugga där det är lite mer avskilt. Öppettiderna är generösa och menyn sträcker sig från dagens första mål till en lätt middag på kvällskvisten.

Bortsett från en bred kaffemeny hittar du bland annat färska bakelser (vissa kommer från Riddarbageriet), egna juicer och smoothies samt matiga klassiker i stil med i ceasarsallad, chèvre chaud och croque monsieur på levainbröd. Flera olika frukostvarianter erbjuds, bland annat den klassiska caféfrukosten och den franska med croissant och marmelad. Lagom till kvällen kan vänner umgås över ett glas vin från ett sortiment där även ekologiska sorter ingår.

Sommartid tar afterworken vid på uteserveringen intill Mariatorgets park, där det dricks vin i eftermiddags- och kvällssolen.

Se även Hotel Rival, Rival Bar & Bistro, Rival

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt