Caffè L'antico Dalagatan

4,1
10 betyg
Kaffebar
Caffè L'antico
4,1
10 betyg

I hörnet Karlbergsvägen/Dalagatan ligger kaffebaren Caffè L'antico, som förutom kaffe, tilltugg och lunch även har ett sortiment av italienska kaffebönor, maskiner och baristatillbehör. Här får man en bit av Italien i Vasastan.

Caffè L'antico står öppet från tidig morgon till sen eftermiddag och erbjuder frukost, varma mackor, pasta, sallader och italienska sötsaker. I dryckesväg kan man förvänta sig kalla drycker som smoothies, juice och läsk liksom espresso i olika former. Dessutom är kaffebaren ganska unik med att även servera vanligt bryggkaffe.

Höga träbord, putsade betongväggar, svartvita fotografier och rutigt golv gör Caffè L'antico trevligt att stanna till på, men om du hellre dricker ditt kaffe hemma inhyser lokalen hyllor fyllda med kaffebönor och italienska produkter som går att köpa på plats. Rådfråga personalen om du känner dig vilsen bland bönor och olika rostningar. Här finns expertis inom området. Caféet säljer ett eget sortiment av kaffe, och det går även att köpa baristatillbehör och maskiner om man vill bjuda på proffsigt kaffe där hemma.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,1
10

Recensioner av Caffè L'antico

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
·

Gemytligt litet italienskt café. Stimmigt och livat, precis som i Italien. Trevlig personal och mysig stämning trots sin lilla yta. Goda mackor, färskpressad juice och såklart grymt kaffe. Rekommenderas!

·

Ett litet café på hörnet där jag tänkt så många gånger att jag vill ta en frukost eller fika, mest pga deras uteservering som är öppen året runt. Det ser så härligt ut att sitta där med en riktigt god kopp. Och gott kaffe...

·

Strålande bra kaffe! Kaffet kompletteras på morgonen helst med någon äggröra. Dessutom måste pasta med musslor intagas minst en gång i veckan ( finns fler lunchalternativ)
Finns även kaffe och bönor att köpa med hem samt lite verktyg.
R...

FRUKTANSVÄRD SERVICE!

Blev utskälld och stirrad på av personalen då jag råkade vara för snabb med kortet och betala ordern innan min (trots att det tog ca 5 sekunder att göra en återbetalning). Varje gång de passerade mig för att plock...

Riktigt mysigt café med genuin personal, bra kaffe och god mat. Eftersom kontoret ligger något kvarter bort har det blivit en hel del hämtluncher härifrån och det är alltid en trevlig upplevelse. Jag brukar ta med mig någon av de grillade mackorna (oftast tonf...

Ser inte mycket ut för världen utifrån men det är faktiskt bra. Jättetrevlig personal!

Verkar vara ett drömställe! Bara varit förbi en gång, en frukost i sensommarvärme och det var grymt. Härlig service, bra frukostpaket (frallor, juice, yoghurt etc) och satt bra ute på gatan. Litet och mysigt där inne, supertrevlig personal

Gott kaffe och trevligt att köpa med frukost!

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,1
10

Representerar du Caffè L'antico Dalagatan?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger Caffè L'antico Dalagatan?

Caffè L'antico Dalagatan ligger på Dalagatan 58, 11324, Vasastan. I närheten ligger Vasaparken, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Odenplan (ca 300m).