Dirty Coco Drottninggatan

3,6
13 betyg
Café
Dirty Coco
3,6
13 betyg

I en färgsprakande lokal fylld med över 11 000 blommor på både tak och väggar serverar Dirty Coco sockersöta desserter, fikabröd och fräscha bowls. Här kan man fika och luncha i en unik och sagolik miljö som skapar en minnesvärd upplevelse.

Precis intill Hötorget ligger omtalade Dirty Coco – ett café med en alldeles unik inredning som taget från sagornas värld. Här går såväl möbler som väggar i rosa toner med mängder av neonlampor, och taket och väggarna är dessutom helt täckta av tusentals blommor. En perfekt location om man vill ta drömmiga Instagram-bilder, med andra ord.

Det sockersöta temat genomsyrar även menyn där man hittar pannkakor och våfflor med mängder av choklad, jordubbar och glass, chokladtårtor, chokladfondue och mycket annat att stilla sötsuget med. Vill man testa en av Dirty Cocos maffiga milkshakes kan man välja mellan smaker som kinder och jordgubb, som sedan är fyllda med grädde, glass och massor av chokladsås.

Kommer man förbi Dirty Coco på lunchen hittar man bland annat hälsosamma bowls med tillbehör som kyckling, räkor och tofu, samt mängder av nyttiga grönsaker. De erbjuder även helt glutenfria och veganska alternativ. Här kan alla hitta något gott att njuta av i de blomstrande omgivningarna.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,6
13

Recensioner av Dirty Coco

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
·

Fräsch och god bowl! Lax, glasnudlar, diverse grönsaker och chili mayo, perfekt lunch bowl. Klassiska smaker men bra. Trevlig personal och stället är färgglatt och ungdomligt.

Imponerad av inredningen, superhäftigt inrett med rosa detaljer.
Väldigt instagramvänligt. 🙂 Pannkakor är okej, milkshaken är bättre. Du går hit för upplevelse av miljön och äter okej pannkakor🎉.

Fantastisk inredning. Rosa, blommor och fina möbler.
Rek för familjer och 14 åriga tjejer men kanske värt att testa ngn gång
Hög ljudnivå
Maten är medel, ingenting spektakulärt alls men man kommer hit för en fika

Det som ä...

Vädligt otrevlig personal som bemöter en på ett otrevligt sätt när man frågar om hur serveringen fungerar. Milkshaken kostar 10 kr mer än vad som står att den kostar på hemsidan 79-89 kr. Man får dessutom ett helt annat mycket mindre glas ä...

Fin inredning men det var allt, latten var ljummen och den gluten fria crêpen var inte glutenfri 🥴 Musiken var för hög så man kunde inte prata med sitt sällskap heller.

Trevlig pesonal och sagolik interiör 😍

My favorite place to have a dessert! Best chocolate in the world!!! Lovely place ❤️

Amazing decor with many flowers, felt like I was on a trip. Very good service and many desserts with chocolate. Wow.

Texten har översatts automatiskt.

Servicen var stor

Texten har översatts automatiskt.

Ett unikt café, en attraktion från inredningen till den bedårande menyn. Dirty Coco är en dröm som går i uppfyllelse för dem som gillar att utforska ett konstgalleri och ny fantastisk upplevelse. Jag älskar det!

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,6
13

Representerar du Dirty Coco Drottninggatan?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger Dirty Coco Drottninggatan?

Dirty Coco Drottninggatan ligger på Drottninggatan 65, 111 36, City, Norrmalm. I närheten ligger Hötorget. Närmsta tunnelbana är Hötorget (ca 200m).