Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Johan & Nyström Odengatan

3,3 • 4 recensioner

Användarbilder på Johan & Nyström Odengatan

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
19 apr 2018

Inte bara har Johan & Nyström (eller j&n som jag fick lära mig idag) riktigt bra kaffe, de är också bra fik! På j&n Odenplan är det högt i tak, öppet och ljust. Eftersom det är nytt så är det självklart väldigt fräs... Visa hela »

21 feb 2020

J&N kan kaffe business och jag när jag vill "bara" njuta kaffe (utan fikabröd) det är då jag vänder mig hit! Jag är inte besatt i deras fika variant, tycker också att det är lite över pris.

Baristas...yes dem är kunniga och... Visa hela »

4 okt 2019

Kanelbullens dag, då är valet givet! Supergod bulle, fräsch smoothie och gott kaffe. Dock ingen bra rutin att torka borden, kladdigt när jag kom, och sa till när jag gick att det var dags att fixa det. Bordet bredvid behövde också torkas, men det lämnades dä... Visa hela »

5 jun 2019

Inget fel på kaffet egentligen, gillar Johan & Nyström, men hela upplägget på det här stället känns som en gimmick med "dolda maskiner". Kanske bara jag som inte fattar grejen.